Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 11:16

sprala som si kašmírový sveter

Online Janulik03
20280 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 11:53

Po hektickych dňoch som sa chcela odreagovať a vyšla som si zabehať. Ale neuvedomili som si, že chalupy inokedy prázdne sú na sviatky obsadené luftakmi. Nie každá chalupa má dokonalý plot. Tak si bezim a v tom počujem za sebou dychcanie. Dobehol ma veľký čierny pes a kusol rovno bez varovania, s prepáčením, do zadku. Keď som zvreskla a snažila ho zahnať, spoza plota ho odvolal majiteľ a mne ešte vynadal, že som psa provokovala. Čo mám čo bežať okolo ich domu po ceste , že ich pes to nemá rad. Tak som mu povedala, že mu želám prijemne sviatky, že si zadok obviažem a psovi sa ospravedlním. Pozeral ako sova z hodín. Našťastie mi pes neprekusol kožu a mám tam iba modrinu. Chlap čosi zamrmlal o zadubenych dedincanoch. Tak som sa vrátila a povedala som mu svoje o povýšenom chovaní namyslenych debilov. Ešte som toho nakricala viac, až vybehli aj jeho susedia. Panecku, ten dostal kvapky, až ma to mrzelo. Teraz má boli zadok a ešte aj som znechutená sama zo seba, že som sa neovládala.

Offline viktorka_od splavu
49359 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 11:56

Janulik03 no to tě fakt nemá co mrzet, představ si že by tam běžely děti a vážně by jim čokl ublížil.. snad si blbci dají už na něj pozor

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 12:01

Janulik03 

Vůbec toho nelituj, ten blb si to zasloužil, co se do něj vejde. A ještě bych na něj poštvala policajty aby mu zkontrolovali očkování toho čokla!

Místo co by se pokorně omluvil!

Ale lidi jsou jak tataři. Mně včera na Otíčka vyběhli dva russel mizerové. Byli na dlouhým vodítku naštěstí, tak je dědek stáhnul, ale řvali, až se dusili. Tak povídám Otíčkovi že půjdem, že tihle s ním kamarádit nebudou... a slyším dědka za sebou: No aby ses neposrala!  

Online Karja
44729 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 12:03

Janulik03 To je ale blbec, poslala bych tam ještě i manžela, jak někomu může připadat normální, aby tě jeho pes kousl, ať už je to zadek nebo i kdyby tě jen tahal za nohavici. Hrozný, ten kousanec mě mrzí za tebe a jsem ráda, že ti nic neni a taky, že ses neovládla!

Offline viktorka_od splavu
49359 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 12:04

barbucha na to je jen jediná odpověď: ty mně taky, zlatíčko

akorát se pak ještě hodinu za rohem klepu vzteky

Online Janulik03
20280 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 12:07

viktorka_od splavu on je taky fakt arogantny blbec. Ked si kupil chalupu, tak je to na takom odlahlejsom mieste, kde viedla len kamenista cesta. Obec sa konecne rozhupala a cestu urobit. Pan nepovolil tuto cestu, aby okolo  jeho domu opravili (museli by ubrat cca 10 cm medze z jeho pozemku). Ze on si kupil dom na dedine a nie aby sa mu tam premavali autami. Tych 5 susedov, ktori tam byvaju a doteraz v zime nemali ako sa dostat k dvojim domom autom a uz vobec nie sanitka. Tak sa cesta nerobila. Frajer prisiel na chalupu a prisli dazde. No mal sice velku stvorkolku, ale sj tak zapadol do blata. Ked ho sused vytahoval traktorom, tak mu povedal, ze vy sa to nestalo, byt ram opravena cesta. Pozom uz obec cestu mohla urobit. 

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 12:13

Janulik03 jakepak mrzi a znechucena..! Dobre, ze mu to nekdo vysvelil! Tyhle panicci "muj nufinek nade vse" to je fakt diagnoza.. 

Offline tv
4217 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 14:31

Janulik03 To je strasne chovani toto! Kdyby muj pes nekoho, nedejboze, kousnul/poskakal, klanim se pri omlouvani az na zem. Nekteri lidi jsou fakt strasni kreteni.

Offline SunEclipse
3489 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 14:41

Janulik03  nemáš co být znechucená, naopak jsi to udělala naprosto správně. Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá. Kdybychom se pořád jen ovládali a chovali slušně, tak by ti méně slušností obdaření měli pocit, že je jejich chování v pořádku. A hulvátství by se šířilo.

Online Janulik03
20280 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 14:50

Dik za podporu. Ale stalo sa nieco dalej. Pred pol hodinou prisiel pan, v ruke vino a prisiel sa ospravedlnit. Ze mu rupli nervy. Tak sme dali kavu a slubil, ze si opravi plot, aby ten jeho pes nevybehol este po niekom. 

Offline SunEclipse
3489 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 15:01

Janulik03 no vidíš, nakonec  mu výchovná lekce pomohla - dobřes to udělala

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 15:04

Janulik03 mazec, to teda koukamtakze konec dobry?

Online Janulik03
20280 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 15:07

No, zadok ma boli. Ale dufam, ze uz bude pokoj. 

Online Karja
44729 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 15:17

Janulik03 To je dobře, že to skončilo dobře. Tak pánovi asi došlo, co by se mohlo stát příště, že i děcka rády běhaj, a že někdo může mít měkčí zadeček či jinou část těla a nemuselo by to skončit modřinou. Ale stejně, co to je za čokla, že takhle rafe kolemjdoucí!

Online Janulik03
20280 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 15:57

Karja vyzera to na kombinaciu cierneho labradora s niecim mohutnejsim. Kedze byva v meste a chodi na voditku, tak vo dvore asi ma pocit, ze co bezi, je korist alebo nepriatel. Neviem, ale ani nestekol, rovno mi pridrzal zubami zadok. Este ze nie ruku. 

Online Janulik03
20280 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 17:49

mysmat 

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 18:58

Janulik03 A já už vidím jak se z dědiny vine fronta dědinčanů a všichni si chtějí fouknout.. 

Offline Pinot Noir
29904 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 19:06

Karja Já myslím, že pánovi spíš došlo, že by za chvíli mohli zaklepat policajti ;)