Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 19:58

Pinot Noir Taky mozne. Tento postup bych i zvolila, sama bych se teda na nic nezmohla, ale bezela s natrhnutym zadkem domu, ovsem pak bych tam vyslala tatinka nebo pritele, jak to bude s tou omluvou a napravnyma opatrenima, ze jinak bohuzel to bude resit i nekdo jinej.

Kamaradky mamku kousl pes do stehna, hodne, neschopenka dlouha, navic kousek od te velke tepny. Desny, pes co byl u domu, kde sidlila firma a normalne tam chodili denne zakaznici. Hrozna nezodpovednost, pry uz parkrat vyjel, ale nekousal, ze jo. Policajti prijeli soucasne se sanitkou, ale jak maji toho psa jisteneho dal, to nevim, je to ob dve ulice, ale chodit tam teda nebudu. Majitel se samozrejme tvaril jak puk, pak mu trochu pritizila ta doba neschopenky, myslim, ze pak musel zamestnavateli neco hradit.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 20:31

Janulik03  Mám z dědiny podobnou příhodu. Protože jsem tam víkendově a prázdninově vyrůstala, tak vím, že se tam pes volně puštěný nikdy moc neřešil a tak už preventivně kolem některých domů chodím opatrně. Tenhle pán byl teda též "lufťák" a věděla jsem, že psa pouští po dědině. Já těhotná v 8 měsíci a za ruku 4 letý dítě. Vyběhl na nás pes, jak kráva. Bernský salašnický pes. V tu chvíli jsem fakt nevěděla co. Utíkat s pupkem a 4 letým děckem jsem nemohla, tak jsem jen řvala, ale děcko se mi vytrhlo a začalo utíkat a pes po něm. V tom vyběhl chlap a psa zavolal. Jenže seřval ještě mě, že jsem hysterka a děcko, že nemělo utíkat. Já z toho šoku málem porodila a tak jsem to teda na policii oznámila...nebo spíš manžel, když jsem večer musela do špitálu. Pes tam stejně lítá dál dalších 11 let, takže stejně nic. Dostal tenkrát jen nějakou pokutu. 

Offline AmelieM
130 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 21:53

Dalia Dočítám 2 měsíce zpátky a je možné, že už nosíte, co vám vyhovuje (nemám ještě celé vlákno dočtené), ale i tak velmi doporučuji dánskou značku Christine. Moje dcera jejich turbánky nosí už půl roku a jsou velmi kvalitní, slušivé a příjemné na nošení. Z jejich originálních stránek do ČR nezasílají, ale sortiment se u nás prodává zde. Jsou velmi ochotní a rychlí. Ačkoliv to původně neměla v plánu, nakonec si pořídila i paruku, krátký šik sestřih, který jí velmi sluší a střídá to podle nálady a příležitosti. Teď už se pomalu blíží období, kdy by jí měly vlasy zase začít růst. Moc dobře vím, čím procházíte a moc vám držím palce!

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 21:57

AmelieM Dva šátky (no, spíše turbánky) jsem si koupila v Brně přímo v obchůdku na Obilním trhu. Pak mám ještě půjčenou jednu paruku od milé duše odtud.

Jsem teprve v polovině chemoterapií (tři za mnou, tři přede mnou), takže na vlasy si ještě budu muset počkat. 

Děkuji  a držím pěsti i Vám a Vaší dceři! 

Offline AmelieM
130 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 22:12

Dalia Děkuji  Dcera má turbánků asi 8, jednobarevné i vzorované a různě to kombinuje s oblečením. Teď v zimě nosí i kulicha a momentálně je na horách, takže i lyžařskou helmu :-) Ještě jí čeká poslední dávka (celkem 9) a pak už bude líp.

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 29. prosince 2017 13:20

mysmat Děkuji!  

Online tv
4217 příspěvků moje polička 29. prosince 2017 13:39

Stezuji si na nevhodne vanocni darky. Bydlim s detma ve 2+1 a uz par dnu mi v obyvaku prekazi slapaci traktor s vleckou! Kurna, pokud mam v planu koupit takovy darek, neni vhodne se rodicu zeptat, zda ho chceme/potrebujeme/mame kam dat? Navic chlapecci uz jeden takovy slapaci traktor s vleckou maji. Ale je fakt, ze ma jinou barvu. Prekvapuje me, ze si darkyne nevsimla, ze necim takovym uz disponujeme.

A vubec. Dalsi vec je mnozstvi daru. Deti maji ctyrikrat Vanoce-s rodici, pak tri navstevy u babicek. Vsude darky. Nikdo to neprehani, az na tchyni. Tu jsem na podzim prosila, at detem nedava knizky. Mame jich strasne moc, nestihame to cist. Co myslite. Dostali jich 15. Psala mi, co ma klukum koupit. Poslala jsem jsem nejake tipy, at neco vybere a zaroven ji poprosila, at kazdemu daji (ona, babicka, svagrova)maximalne ctyri darky, ze to uplne staci, hracek maji hromady. Takze bylo tam tech 15 knizek, dalsich 15 darku plus ten slapaci traktor. Obleceni do toho ani nepocitam.

Vsechno jsou to pekne veci, knihy i darky. Verim, ze jim chteli udelat radost, ale je toho proste MOC. Jak ja jim to mam jeste jinak rict, nez jak jsem to udelala?

Offline Pinot Noir
29903 příspěvků moje polička 29. prosince 2017 13:44

tv 15 knížek, 15 dalších dárků?!  Soucítím. Ale neporadím.

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 29. prosince 2017 13:49

tv Nevim, lifruj to kamaradkam asi. Nebo jim rekni, ze misto darku ti muzou sporit s liskou na vetsi byt:-)

Online tv
4217 příspěvků moje polička 29. prosince 2017 13:53

Pinot Noir Jo, 15 knizek, 15 darku, slapaci traktor s vleckou a darky, ve kterych bylo obleceni, to nepocitam. Rada asi neni, musim si s ni promluvit. I dobroty na Mikulase jsou sila, velka igelitka, ale to jde prese me, preberu to. Ale opet-nestaci treba tri sladkosti, k tomu nejake ovoce...

Online tv
4217 příspěvků moje polička 29. prosince 2017 13:56

Karja Jojo, prubezne se toho zbavuju. Hracky pro malose dostali nastavajici rodice-kamaradi, at si vyberou, co chteji. Neco davam do kontejneru s oblecenim-tedy do tech, do kterych se muzou davat i hracky. Ale stejne to jsou zbytecne vyhozene penize. Ale aspon nejsou moje, ze jo.

Offline viktorka_od splavu
49359 příspěvků moje polička 29. prosince 2017 15:14

tv jo tak to je peklo. asi by si s ní měl promluvit manžel/syn, ne? možná by jeho brala spíš?

my to letos taky nějak nevychytali, dětem dárky dobrý, ale pak jsme měli s mužem pro sebe překvápko a to se moc nevyvedlo, resp. jak jsme se shodli, každý koupil to co se mu nejvíc líbilo - tudíž jsme si dárky nakonec vyměnili a super:P a příště žádná překvapení!

Offline AmelieM
130 příspěvků moje polička 29. prosince 2017 15:53

mysmat Děkuji 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 29. prosince 2017 17:16

tv hrozne vas lituji. Mame asi stejnou tchyni. Vi, ze nemam rada, kdyz dava detem sladkosti - na Mikulase kazde 2 igelitky sladkosti a kazde adventni kalendar z Kindervajec. Vetsinu jsem nenapadne zlikvidovala ale ony potom chodi a hledaji to.....

Darky to same, sice ne az v takovem rozsahu ale stejne. Manzel ji to rekl nekolikrat, ja jsem ji to rekla a ona se maximalne urazi, ze neami detem nic koupit.

Online tv
4217 příspěvků moje polička 29. prosince 2017 21:01

viktorka_od splavu Manzel uz s ni mluvil. Ono se toto deje i pri narozeninach-hromady daru. Ale zrejme to chce opakovat casteji, aby to doputovalo tam, kam ma.

Candance Ja mam pocit, ze si nektere babicky mysli, ze se velikost jejich lasky k vnoucatum pozna podle mnozstvi sladkosti. Ja jsem pak za nelidu, ktera vnoucatkum nedopreje. Ted mam ve skrini igelitku sladkosti a za chvili tady mame Velikonoce.

Uz jsem velka a obcas i reknu, kdyz mi neco vadi, ale jako kdyz mluvis do dubu...

Offline letfenixa
10883 příspěvků moje polička 29. prosince 2017 21:22

Neznasam delobuchy!

49359 příspěvků moje polička 29. prosince 2017 21:25

tv jestli vám to (oběma) opravdu tak vadí (mně by to teda vadilo hodně) tak bych byla tvrdá teda. zrovna ty sladkosti mě teda taky iritujou, dokonce i když dítě fakt žádný nesmělo, babička si říct nedala a nosila to furt.. já to nechápu. možná by pomohlo určit nějaký pravidla a pak se toho držet?

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 29. prosince 2017 21:38

viktorka_od splavu jenze treba moje tchyne se tech pravidel nedrzi, spis se urazi. Ja na omezeni sladkosti a daru trvala, ona si to porad prosazovala, nechtela jsem od ni deti uplne odstrihnout, maji ji rady. Ale mezi nama je ted kvuli tomu (nejen sladkostem, ale i dalsim od ni netolerovanym pravidlum) dost napjaty vztah. Ona ma proste pocit, ze ji omezuju a branim ve vztahu, kdyz od ni odmitam kazdy tyden misu palacinek (asi tak na 3 dny).

Vzit a nedat jim je nepomuze, to prokoukla a pta se deti, zda jsem jim dala k veceri palacinky od ni 

49359 příspěvků moje polička 29. prosince 2017 21:41

Candance já to beru jako "moje domácnost-moje pravidla" - takže pokud jsou děti u babičky, ať je krmí a provádí s nima co se jí zlíbí (v mezích bezpečnosti a zdravotních omezení samozřejmě), když jsou doma bude to podle mě. jestli nechci aby děti doma večeřely palačinky, tak prostě nebudou a hotovo. však jestli chce ať je si je vezme, pohlídá, nakrmí.. a zatím si můžeš někam vyrazit:-) schválně jestli to bude dělat tři večery v týdnu:P