Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 30. prosince 2017 11:21

A to si vemte, že takovýmhle způsobem valí tchýně ty sladkosti nám - dvěma třicátníkům  Nenechá si vysvětlit, že to u nás nikdo nejí. Mám toho v kuchyni plnou poličku. Něco si nosim do práce, něco postupně sníme ... ale jen co se nám s vypetím všech sil podaří sníst obří balík snickers a marsek (já si dám třeba půlku ke kafi a mám dost), přistane u nás kilovej pytel haribo medvídků. Vysvětlování je ABSOLUTNĚ k ničemu. Asi to začnu cestou do práce rozdávat na Václaváku bezdomovcům. 

Mutziputzi Hnusle taky klídeček, ale to tady pořád. Budoucí hipsta čtvrť, to říkám pořád 

Offline SunEclipse
3488 příspěvků moje polička 30. prosince 2017 11:25

KoraKora nojo, zákaz je hezká věc - ale bojím se, že  ty slušný to tam kvůli zvěři nedělali ani předtím, a hlupákům je to jedno, cítí se nepostižitelní -  těžko bude policie vartovat u každé chalupy.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 30. prosince 2017 11:31

MP Meri Nusle ja mam v kategorii hipsta uz od doby co jsem videla Panoptikum mesta prazskeho, Nusle a Zizkov

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 30. prosince 2017 11:37

Jsem moc rada, ze je u nas mensi ohnostroj prakticky kazdy tyden, takze to Zizinku vubec nemuze vyvest z miry. Inkoustka manzel naucil k toleranci vybuchu hranim Age of Empires, kde jsou realne zvuky musket. Maly se ze zacatku bal, pak zjistil, ze mu to nic nedela a od te doby byl v pohode, maximalne, kdyz byla rana moc silna a blizko a jeste ho to vzbudilo, tak jim vynadal.

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 30. prosince 2017 11:49

Psa nemám,dokonce mě to ani nevzbudí,pokud spím,ale jinak mi ty rachejtle vadí. Je to celý prosinec. Potom i během roku,asi když vyhrají hokejisti,nebo co je ke slavení. Na Silvestra o půlnoci se na to ráda podívám,ale proč pálit při každé příležitosti 

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 30. prosince 2017 14:15

MP Meri my naštěstí dostáváme dárků i sladkostí přiměřeně, ale když cokoli darovaného sníst nechci, donesu to do kuchyňky v práci, tam zmizí všechno , Snickersky a Marsky bych do sebe netlačila

Ale jasně, tím se řeší jen problém s jídlem, ne s tchyní 

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 30. prosince 2017 14:19

SunEclipse přesně, vyhlášky a zákazy jsou jedna věc, druhá jejich vymáhání... třeba na pejskaře neuklízející h***a svých miláčků neplatí nic  a potrestat někoho, kdo odpaluje v době zákazu petardy, to je v praxi bohužel dost nereálné 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 30. prosince 2017 14:59

vyprala jsem si kasmirovy svetr s ostatnim pradlem. Dala jsem ho do sacku a pak pustila normalni prigram 

Offline viktorka_od splavu
49359 příspěvků moje polička 30. prosince 2017 15:01

MP Meri no nevim, tak kdyz to nakonec snite, proc by to nenosila, ne? ja teda pravidelne vyhazuju

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 30. prosince 2017 15:14

Candance  ja som ho vytiahla o dve veľkosti menší, čo sa teraz vážne nehodí 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 30. prosince 2017 15:29

mysmat To nezní jako špatnej plán. Ale v zájmu zachování mého duševního zdraví (sladkosti jsou ten nejmenší problém) k nám tchýně na návštěvu nechodí 

Možná bych z toho mohla udělat takové ty putovní dary a nosit jí to zpět - k příštím Vánocům by mohla dostat třeba krabici sladkostí 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 30. prosince 2017 15:30

betsey ten muj predbezne vypada na dceru. Je ji 6.

49359 příspěvků moje polička 30. prosince 2017 17:04

MP Meri no tak kdo to nosí?:-)

Offline slniecko admin
19583 příspěvků moje polička 30. prosince 2017 18:33
Reakce na MP Meri:

A to si vemte, že takovýmhle způsobem valí tchýně ty sladkosti nám - dvěma třicátníkům  Nenechá si vysvětlit, že to u nás nikdo nejí. Mám toho v kuchyni plnou poličku. Něco si nosim do práce, něco postupně sníme ... ale jen co se nám s vypetím všech sil podaří sníst obří balík snickers a marsek (já si dám třeba půlku ke kafi a mám dost), přistane u nás kilovej pytel haribo medvídků. Vysvětlování je ABSOLUTNĚ k ničemu. Asi to začnu cestou do práce rozdávat na Václaváku bezdomovcům. 

Mutziputzi Hnusle taky klídeček, ale to tady pořád. Budoucí hipsta čtvrť, to říkám pořád 

​U nás sa to skutočne zbiera pre bezdomovcov, posiela do útulkov. Oni si sladké veľmi cenia.

A žiaden konflikt so svokrou, nič sa nevyhodí a ešte niekoho potešíš .

Offline slniecko admin
19583 příspěvků moje polička 30. prosince 2017 20:08

KoraKora sím ťa, ja sa chystám do servisu, aby mi nastavili čas na hodinkách na displeji, lebo sa rozhodil pri výmene baterky a nie som schopná ho prestaviť. Doteraz som si myslela, že žiarovky sa inak ako v servise ani meniť nedajú...

49359 příspěvků moje polička 30. prosince 2017 20:40

KoraKora muj maximalni vykon je doliti vody do ostrikovacu. se zarovkama bojuje srdnate muz, ale on je extra sikovny. jsi dobra!