slniecko tak to je dobry![]()
Stěžovací vlákno
KoraKora přední vyměním (a mám z toho dycky radost pak) ale teď mi rupla ta maličká na spz a k tomu se pořád odhodlávám, ale je mi blbý jet kvůli tomu do servisu
Ounz Proč blbý?? Každý nemusí umět všechno. To si říkám já. Umím zase jiné věci, co neumí ten, který mi vymění žárovky a olej. Každý máme to své ![]()
Dadoo no jako trmácet se tam kvůli pidižárovce..jinak nemám tendence umět všechno
Ounz Já hlavně nechci. protože pak bych to musela dělat sama ![]()
Mi ty auto problemy pripominaj moje trauma z prodeje stavajiciho auta, mam tam SPZ prisroubovanou zemrelym stryckem, takova pamatka![]()
KoraKora já umím složit nábytek z ikea a vyvrtat díru do zdi:-) to je strop
KoraKora to je v poho, Ikea ich tam dáva vždycky do zásoby.
já teda nevím, já bych si diody měnit asi nelajzla, ono to snad ani nejde. mám vůbec v autě nějaké náhradní žárovky, hernajs? ![]()
![]()
KoraKora fakt je lepší? U těch předních hodně záleží na typu auta, já ten světlomet docela doluju
tak já se vyhecuju a vyměním si jí, dík
Jiná Realita Pokud máš vpředu LED, tak to snad ani svépomocí měnit nejde, nebo jo?
Já mám obyčejné H3 a to už jsem dělala, ty moje světa jsou docela přístupné.
Nejhorší bylo měnit žárovku vzadu na starém Puntu. Tam se musel rozebrat celý ten panel a potřebovali jste k tomu dlouhý trubkový klíč. ![]()
mysmat Sim tě sama si cynická, SPZ v první řadě nemáš vůbec co šroubovat!
Hele ta značka je fakt pro mě důvod proč jsem to auto nevyměnila už dávno, to víš my citliví lidé!
mysmat No prosim tě podruhý, tak snad kontext ne? Případně deaktivuj část bujné fantazie![]()
mysmat Smarja,stylistické okénko? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.