Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 31. prosince 2017 20:14

U nas je vraj zabavna pyrotechnika povolena 4 hodiny do roka.Preto trieskaju dnes uz od obeda (okrem inych dni) 

Offline viktorka_od splavu
49359 příspěvků moje polička 31. prosince 2017 20:23

Ounz bouchání se mi nelíbí, předpokládám že je to zábava na úrovni magorů kteří v jiných zemích prostě střílí do vzduchu, u nás je to holt jen "nasucho" - což mi připadá teda pozitivní.

rachejtle=ohňostroje=světýlka mám ráda, to se mi líbí moc

Offline Ounz
20534 příspěvků moje polička 31. prosince 2017 20:27

viktorka_od splavu no, profesionální ohňostroj ok,taky je to chvíli, tyhlety děsný rány.. 

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 01. ledna 2018 05:23

Damy, ja se tady nechci nejak vytahovat, ale co ja bych za to dala, kdyby mi kolem baraku bouchaly jen rachejtle a delbuchy! Ja ziju v Rockfordu, Illinois, coz je podle FBI jedno z peti nejnebezpecnejsich mest v USA, a nektere zdroje na Internetu dokonce uvadeji, ze je Rockford je na celnim miste.

Mne kdyz tady zacne neco bouchat, tak je vysoka pravdepodobnost, ze to je strelna zbran.  Takze ja se vetsinou, pokud to zni, ze to je blizko, vrham pod postel  

49359 příspěvků moje polička 01. ledna 2018 09:35

MP Marge jj, my si rozhodne (zatim) nemame na co stezovat...

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 01. ledna 2018 09:53

MP Marge můžu se zeptat, co je na Rockford, Illinois, tak zvláštního, že patří mezi nejnebezpečnější města v USA? Koukám, že je tam desetiprocentní nezaměstnanost a předpokládám, že to nebude bohaté město vzhledem k tomu, že dříve žilo z průmyslu. Ale zase je poměrně "malé", tak mi to nepřijdou zas až takové důvody

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 01. ledna 2018 10:07

MP Marge a co ta ztracena klientka? Vite o ni něco?

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 01. ledna 2018 17:03
Reakce na MaeGandal:

MP Marge můžu se zeptat, co je na Rockford, Illinois, tak zvláštního, že patří mezi nejnebezpečnější města v USA? Koukám, že je tam desetiprocentní nezaměstnanost a předpokládám, že to nebude bohaté město vzhledem k tomu, že dříve žilo z průmyslu. Ale zase je poměrně "malé", tak mi to nepřijdou zas až takové důvody

​Rockford ma dohodu s Chicagem o  vystehovani "no income" citizens to Rockford, jenze bohuzel Rockford postrada adekvatni sluzby, aby se o tuto populaci mohl postarat, takze vetsina skonci v zapadni casti v "ghettu" jako bezprizorni, a tim se zvysuje konzumace drog a kriminalita. Dodatecne Rockford je neslavne prosluly mladistvymi gangy a tim, ze je strategicky umisten na dalnici, ktera vede do Wisconsinu a prevazeji se po ni drogy a zbrane z Chicaga do Beloitu a Madisonu. 

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 01. ledna 2018 17:04
Reakce na Dadoo:

MP Marge a co ta ztracena klientka? Vite o ni něco?

​Slehla se po ni zeme 

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 01. ledna 2018 17:05

MP Marge jj, my si rozhodne (zatim) nemame na co stezovat...

​Tukam na drevo, aby to tak bylo porad 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 01. ledna 2018 20:10

MP Meri no tak kdo to nosí?:-)

No muž samozřejmě, maminka mu někde vrazí do ruky tašku "jak mu nakoupila" a je vymalováno 

49359 příspěvků moje polička 01. ledna 2018 21:35

MP Meri to je ten samej chlápek, kterej ti tak lezl na nervy žes chtěla aby chodil z domu?

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 01. ledna 2018 21:51

viktorka_od splavu Ježiš, nevím a byla jsem to určitě já ? Jako je pravda, že když jsme začínali, byl na můj vkus trochu moc "rodinnej", nejraději trávil čas se mnou, nikam ven se moc nehrnul. Ale to už naštěstí pominulo, časem jsme to vybalancovali. Takže jo, vlastně je možné, že jsem si tu odložila stížnost  ale tak kdyžtak bude vědět Karja - jestli si už pořídila ten deníček 

(Jinak mi leze na nervy každej, uplně každej, zrovna nedávnou jsem nad tím přemýšlela. Ještě pár let a bude ze mě protivná čarodějnice. Ale dělat se s tím moc nedá )

49359 příspěvků moje polička 01. ledna 2018 22:04

MP Meri ja si to pamatuju z toho duvodu, ze jsem si diky tvymu postu uvedomila, ze muj muz je asi jedinej clovek na svete, kterej mi neleze na nervy. par let zpatky me nenapadlo ze by nekdo takovej mohl existovat:-)

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 01. ledna 2018 22:09

MP Meri viktorka_od splavu Ano, tuto kauzu mám zapsanou, ale tedy s detaily, že problém je spíše na strany aktérky, která je dle jejího názoru velmi ráda doma, žádné větší stížnosti na chlapce nebyly, pouze konstatování potřeby být sama doma. 

A teď mě odsud vyobcujou, ale já za to fakt nemůžu!!!

Offline SunEclipse
3488 příspěvků moje polička 01. ledna 2018 22:15

Karja ále simtě, ničeho se neboj, náhodou, taková chodící externí paměť  se hodí - až budu potřebovat na něco nezapomenout, řeknu ti to, a mám to u tebe jak v bance

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 01. ledna 2018 22:21

SunEclipse No jo, ale proč v práci zapomenu 80 % věcí, polovině rodiny nepřeju k narozeninám a baterii do hodin kupuju už měsíc?:-D

Offline SunEclipse
3488 příspěvků moje polička 01. ledna 2018 22:23

Karja no protože máš kapacitu vyčerpanou vedením zdejší kroniky, to dá rozum

Offline Aranel
6617 příspěvků moje polička 01. ledna 2018 22:29

SunEclipse Vždycky ráda přispěchám se vzpomínkou na to, jak se nás Karja na tamtom webu ptala, co má dělat ve volném čase, že ji nic nebaví! 

(Teď jí poradím: běž koupit baterii do hodin  )

49359 příspěvků moje polička 01. ledna 2018 22:31

Aranel teds tomu dala korunu!

tady zadnej zaznamnik neni potreba, tady se na kazdyho vsechno vi