Zina to ne, ja jsem taky lednova, takze si na to davam pozor. Ja k narozeninam nedostala skoro nic.Dostavaji stejne. Jen pri nakupech myslim dopredu. A to jsem letos neudelala.
Stěžovací vlákno
Karja no pockat pockat, ty nesledujes nikoho na Instaci? Ja byla presvedcena ze jo, protoze jsi pomerne nedavno psala o mym slechteni papousku, tak sem si rikala ze to asi vis odtamtud...a pritom sis to asi jen PAMATOVALA :-O
On to byl trochu vtip. Já mám narozeniny hned na začátku ledna a svátek v prosinci, tak jsem jako malá podezírala rodiče, že tomu kvůli Vánocům nevěnují takovou pozornost, jako kdybych je měla třeba v květnu. Ještě pak po pubertě jsme řešila, že nemůžu oslavovat a letních zahrádkách, tak jsem si narozeniny posunula na červen, ale teď už j mi to tak nějak šumák :-).
711990 Právě, mám to na disku, přišlo mi to zajímavý a já ptáčky ráda. Jestli máš papoušky i na Instáči, tak ho snad zakládám.:-D
Karja :D:D:D jsem dokonce papousci slechticna, takze zakladej :D
Zina Věř, že může být mnohem hůř ...
711990 Taky nemám Instagram
a vidím, že o dost přicházím.
whiskas zarucene:) treba o hromadu mimin a fotek jidla:D a pak jeste vlastne polonahejch fotek lidi z posilovny....to je tak nejak instagram v kostce:)
711990
aha, díky, tak zůstanu v klidu. Myslela jsem, že jsem přišla o něco "hlubšího"
.
Ale vážně, např. alba místních domácích miláčků bych odkryla docela ráda.
Ach jo, hodně mě zasáhla smrt mladého herce Jakuba Zedníčka. Ráno mi to volala kamarádka z Brna. Trošku jsem ho znala osobně. Takovej milej, hodnej kluk. Velice talentovaný divadelní herec a tak mladý. RIP![]()
whiskas já sem insta neměla do tý doby, než to chvilku vypadalo na to, že už nebudu moc koukat na Goliáška a spol..a dala sem tam bochník chleba, no a pak další a další a kočičku a tu fotečku a už to jelo ![]()
Aranel Chacha, Sekhmet zrovna vim, práskla to na sebe totiž vlastně sama. :) Ale Miladu jsem neodhalila teda, ani si nepamatuju, že bych se v těch jejích postech měla čeho chytit!! Ovšem pamatuju si, jak jí jinx jednou napsala, že ji viděla ve městě a že jí to slušelo a Milada pak psala, že to teda rozhodně ona nebyla, samý tajemnosti...
Karoleena Já jsem zrovna zjistila (díky knižnímu vláknu tady), že se možná znám s Potrefenáhusa , teď neusnu ciwe. ![]()
Aranel Tady vidíš, že tohleto špiclování neni pro každýho, jen pro silný charaktery!
Aranel A to jde jako z knižního vlákna poznat jak, jste v nějakým spolku přátel Jana Křesadla? :D
Ounz Přesně
To výše zmiňované (nahatiny a spol) mě zcela (no, vlastně skoro;-)) míjí. Pak občas kouknu na spolužáky svých dětí a honem zase rychle uteču. Nemusím vidět a vědět všechno!
Se priznam, ze kde to neni kristalove jaeny, tam IG nepriradim ![]()
Aranel šmarjá a teď teda taky neusnu....jinak mě díky knižnímu vláknu už taky někdo odhalil a já zas díky instagramu taky někoho známýho :-D
hele, ale jestli se známe, tak jsou tu teda rozhodně jasnější indicie než knižní vlákno :-D
Lama_z_Lana Já mám na Instagramu pár lidí z MP/P, u kterých neustále dokola zapomínám a pak znovuobjevuju, kdo to je, kdybyste si tam všichni dávali stejný nicky jako tady, nebo aspoď jednoznačně identifikovatelnej obsah, bylo by to mnohem snazší!! :D Fakt to je občas na excelovou tabulku...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.