jsouc? (
)
Stěžovací vlákno
Sweet Potato SunEclipse Tam ten nick byl matmys
Karja Já nevim!!! Snad jinx by nám poradila...
kdo je ve skutecnem zivote sekhmet, to nevim. A vlastne, ikdybych vedela, tak nereknu
ze stareho fora jsem dost brzo prisla na to, kdo je Mylada, to jsem se bavila. (taky nereknu, to se nedela).
jinx Na Myladu jsem uplne zapomnela! No, ale to musela byt znama postavicka, kdyz byla tusim z Brna. (Tim netaham jnformace, pochybuji, ze bych se chytla:-))
Čtu tyhle dvě strany znovu a stejně jsem nezozklíčovala,kdo je kdo. Jen díky indicii Dadoo mě docvakla paní H J.![]()
A já zas nevim ani tu sprosťačku
Myladu si taky pamatuju, často jsem z ní měla dojem jako z Aleny Borůvkový na Twitteru))
timto prosim nudici se @Karja, aby evidovala seznam odhaleni a prezdivek a pravidelne mi ho zasilala do SZ.
A stezuju si, ze nemuzu sehnat Schleich parkurove zavody pro dceru k vikendovym narozeninam. Budu muset objet i vzdalenejsi hrackarstvi. A vzdycky ji kupuju darek uz s vanocnimi a letos jsem to odlozila a nikde nic.
Candance Já nemůžu, teď shledávám, jak jsem pozadu, nesleduju nikoho ani na twitteru ani na intagramu ani v reálném životě:-D. Já na tu funkci prostě nemám!!!!
"Jsa" je moc hezký, ale pro pány. Dadoo, jsouc učitelkou, si do příští hodiny povinně zopakuje přechodníky
barbucha tuuudle.. To raději pouštím řeč šroubovanou a budu mluvit jak mi zobak narost
jsouc vytizena jinak..
Dadoo a vono je to lehký a člověk je pak za vzdělance, minulej analogicky v, vši, vše
-a (pro mužský rod čísla jednotného),
-ouc (pro ženský a střední rod čísla jednotného),
-ouce (pro všechny rody čísla množného)
-ě/e (pro mužský rod čísla jednotného),
-íc (pro ženský a střední rod čísla jednotného),
-íce (pro všechny rody čísla množného).
Candance Haha, máme to doma stejně, akorát dvakrát. Dárky nemám žádné, nemám žádnou inspiraci. Snažím se je přesvědčit, že narozeniny budem slavit v půlce, v létě.
Potrefenáhusa to je dobryyy! Takhle si to zapamatuju snadno. ĎĎĎ! A konečně snad budu za vzdělance ![]()
Potrefenáhusa Hele, vždyť takhle si ty dárky vůbec neužijou, protože jich je moc (a to dostavají od každého obdarovatele jen jeden), sladkým jsou taky všichni přejedeni. V létě se může udělat oslava venku, prostě pohoda. A ostatně chtějí papouška a ti se v zimě nepřenášejí a basta.
brrr to teda nene, užijou! A měli jste jim dát pořádně letní jména, jako mně, aby v létě aspoň něco, když už se narozeniny svezou s Vánocema :-D
Potrefenáhusa Však svátek mají v září a v říjnu, ale kdo by slavil svátek (obludy teda jo) ![]()
brrr obludy jo právě
Candance Tak a teď je potvrzený to, z čeho jsem vždycky podezírala rodiče, že dárek k narozeninám, kupovali už s vánočníma, takže je jasný, že jsme jich na Vánoce dostala míň o ten lednovej!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.