viktorka_od splavu Já zas jakživa nepoznám žádný změněný nicky (pokud to není něco vyloženě průhlednýho jako mysmat) ![]()
Stěžovací vlákno
Aranel Dobře ty! Dávám 100 bodů a dávám si na tebe majzla:-D :-D.
Aranel Ja ani Mysmat nevim, ja ani nepoznam ze je nekdo nekdo jinej
...jsem rada ze ja jsem vzdy autenticka))
Aranel A víš co je blbý? Ten životní posun! Teď mě baví každá kravina a vůbec nestíhám, třeba o víkendu jsem dostala fakt silný nutkání vyrobit si korálkovou brož(!!!).
Mutziputzi Já to taky nikdy nepoznám a nejlepší je, jak si to tady vždycky ostatní na tři strany vyprávěj, že vědí a já nikdá nevim!
Karja Ja teda fakt snad nevim o nikom kdo zmenil nick...jinak teda radsi tu nudu nez koralkovou broz prosim te, to je strasny![]()
Mutziputzi Neboj, když to bude hnusný, tak to samozřejmě dám nějaký svojí kamarádce:-D.
Mutziputzi Za chvíli bude mimino a Karja po brožích ani nevzdechne, klid ![]()
Aranel Právě, musim si nadělat, a to nevíš, že tenhle týden maluju miminu obraz, jo! Tak bacha na mě!
Mutziputzi Já to taky nikdy nepoznám a nejlepší je, jak si to tady vždycky ostatní na tři strany vyprávěj, že vědí a já nikdá nevim!
A další level je, když už půl světa vědělo, kdo je Sekhmet v reálným životě a já zas ani ánung. (ale Alena mi jednou věnovala knížku, to jsme se potkaly osobně!)
Aranel Jo, tak Sehmet jsem měla podezření na jednu kamarádku a teď na další ženštinu, ale Magda se asi nejmenuje, co?
Aranel šiš, kdo je @mysmat? Teda kdo byla? Aspoň naznačit. Prosiiiim, nebo neusnu.![]()
(Edit: Já nechtěla psát tlustě, to se samo, asi síla podvědomí)
Sweet Potato já teda myslím (ale nejsem směroplatná) že měla stejný nick i na MP - a v ikonce myš s helmičkou
SunEclipse No právě, tam o ní také vím. Ale tady se naznačuje, že je něčí reinkarnací?
A abych nezapomněla, šťastný nový rok všem!
Sweet Potato SunEclipse Tam ten nick byl matmys ![]()
SunEclipse Sweet Potato ona byla na MP Matmys a tady mysmat
Proto Aranel píše, že je to průhledný a některý lidi si ani nevšimli, že je to prohozený (já se přiznám, že jsem si to šla zkontrolovat, páč jsem si to myslela, ale nebyla jsem si jistá).
Aranel Je to totiž její sestra! (Teď by se hodila ta ukázka z Cimrmana, kterou neznám):-D.
Tak to čtu jednou, dvakrát, třikrát... Cink! ![]()
Sweet Potato I kdybych to četla pětkrát, mně ani necinkne.
Nejen že nepoznám nikoho převlečenýho (krome paní Hydeove Jekyllové, kterou ale prozradila moora ), já si nedám z 90% dohromady ani ty, které sleduju na Instagramu. Jsem definitivně ztracený případ.![]()
![]()
Pro mě, prosím, vysvětlovat precizně a polopaticky. Já si nedomýšlím, jsa deformována povoláním!![]()
Dadoo Jaká paní Hydeová Jekyllová??!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.