Karoleena Tekze ted uz je jasny, ze si @karja musi zridit IG. A bude to komplerni.
Stěžovací vlákno
Karoleena Né :D zmiňovala jeden písňový text s tím, že jeho autor je její kamarád. Je to i můj kamarád a ta kapela zas tak superznámá není.
Proč zrovna Křesadla? Co tím chceš říct?!
Potrefenáhusa Jooo? ![]()
Aranel jakej písnovej text, nic mi to neříká?
Aranel Žádnou sofistikovanou pointu to nemá, jen jsem náhodně plácla první věc, kterou jsem si vzpomněla, že v knižním vláknu Potrefenáhusa někdy zmínila a současně by mohla sloužit jako identifikátor. :)
Koukám, o co jednodušší život mám já, která to tady pouští jedním okem tam, druhým ven, nezatěžuju těch pár zbývajících buněk v mozku falešnými identitami a jejich zkoumáním, vedením evidence výroků, otázek a odpovědí a nemám dokonce ani FB, ani IG... a možná ani IQ... ![]()
Lama_z_Lana taky moc lidi odsud na Instaci nerozeznam :-/ jakmile tam nejsou nejaky prukazny fotky...
papousci 711990 na insta jsou bozi. sleduju dost lidi co je tady, nemam na to teda moc cas. Obcas me zacne sledovat nekdo kdo bych tipla, ze je odsud (0zero7 mam i na insta), ale nepoznam to na sto pro.
Potrefenáhusa ma samo goliase a ruficka, to je zuzo, i chleby Ounz a dalsi ucty, parada.
Ja si to teda dost filtruju, takze nahotiny a mimona nepotkavam.
Karja zaloz, jeste nez budes busy s prirustkem
S tema nickama a indentitama, to jsem uplne mimo. Sekmeth netusim, Myladu jsem identifikovala.
0zero7 a mě teď strašně zajímá, kdo je Mylada!
Potrefenáhusa Mne taky!!!
0zero7 Jak identifikovala? Jaktože já ne??
0zero7 jezuskote posli miladku do sz, simsim:-))
0zero7 Achjoo, já bych chtěla aspoň vědět, když už nic jinýho, podle čeho se dala Milada poznat! Mi musela uniknout nějaká zásadní informace, to není možný!! :)
Karoleena furt psala tak znale vo restauracich a jidle, ze jsem mela dojem ze bude zena nejakyho hospodskyho:-) ale ja je neznam, prazacky co se stravuji v lepsich podnicich asi jo
viktorka_od splavu A ty mně!
viktorka_od splavu No ale nevim vo žádnym co má manželku odpovídajícíh identikitu!
viktorka_od splavu Aha, ja myslela, ze Milada byla z Brna, ale to byla asi ta druha. Tusim real blond asi. Nemela Milada jeste profil na.scuku nebo kde, jak se tam hodnoti ty restaurace?
Karja z brna puvodne, prazska naplava. to aspon psala teda:-)
viktorka_od splavu Ty mas teda informace!:-)
Karja No vy to dát dohromady, máme Parfupeklopedii parekseláns!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.