andulka01 George and Dragon, na malej fotke to pletie ![]()
Stěžovací vlákno
ice jojo, tyhle módní přestřelky mě vždycky bavilo číst, to bývala veliká legrace. :) Pravdou ovšem je, že jsem díky tomu začala o svém šatníku trochu víc přemýšlet. A že mi to snad i trochu pomohlo.
Sweet Potato je to možné, dostanu nějakou odpověď, nemám čas hned něco odepsat...a obratem zapomenu, že jsem se ptala
pokud mě někdo naštve, tak odejdu a zapomenu, že mě naštval ![]()
Jiná Realita ideální manželka ![]()
jen aby nezapomnela i kterej to je, ten manzel
Jiná Realita tak to znám, to se mi děje poměrně často. :( A dost mě to štve, protože kdo mě nezná dobře, považuje mě za nevychovance a nespolehlivce. Přitom jsem prostě jen neudržela myšlenku. Takže si prostě jako pako všechno píšu. Ale jiná pomoc není. Nebo jsem na nic lepšího nepřišla.
Karja Dočítám ještě zpětně, doufám, že zas něco nerozvířím - nad vlastní koupelnou pro mimino bych se nepozastavovala, ono bývá leckde zvykem, že děti mají samostatnou koupelnu, ve větších bytech určitě. Mylady tenkrát myslím psala, že pořídili dům, tak proč ne?
Kokoska mne na tom taky neprislo nic divny. trosku legracni mi spis pripadlo jestli dobre vzpominam odpoved na osklibanim zachodu v koupelne ze maji s muzem kazdy vlastni koupelnu. to bylo zrovna to kouzlo nechtenyho co si pamatuju
Kokoska My jsme začali používat koupelnu v patře taky až se narodilo mimino. Do té doby jen občasná přespávající návštěva. Dá se říct, že je to jeho koupelna ;)
viktorka_od splavu Nojo, ono záleží, jak se to podá :) Samostatná koupelna ke každé ložnici už není dneska zas takový unikát, jen bych to nepředkládala jako nutnou samozřejmost někomu, kdo je rád za byt v paneláku.
Pinot Noir No vždyť jo, mně to přijde jako docela praktická věc.
Kokoska to vubec. jinak: pokud se osklibam nad wc v koupelne, neznamena to ze na nem truni manzel zatimco se koupu probuh:-)) ze to nekdo takhle chape povazuju za projev rekneme.. nezkusenosti? +jestlize ma kazdy svou koupelnu necini to vymesovani tesne vedle umyvadla/vany nejak lepsim
Kokoska Rodiče mají v domě tři koupelny a přitom jsme byli vždycky dost obyčejná rodina:-). Jen se mi to tehdy nějak vrylo do paměti nějaký ošklíbání, že jako koupelna ryze pro mimino, kde budou ty nevzhledné miminní věci:-D.
Muz je na nocni, ja si tu rymickuju a krb jede na plne pecky a ja jsem zmrzla jak soboli houno. Dnes neni dobry den.
Karja Upřímně, před miminem to byla opravdu krásná koupelna. Teď je to hromada harampádí. Kdyby to nebylo nutné, taky bych si ty vaničky, podložky, kachničky a sušící se svrchní plenkové kalhotky odpustila. Nebo je aspoň odklidila do vlastního křídla domu ;)
Pinot Noir Nejlépe i s chůvou do vedlejšího křídla domu:-D.
Karja Tak ![]()
Karja Upřímně, před miminem to byla opravdu krásná koupelna. Teď je to hromada harampádí. Kdyby to nebylo nutné, taky bych si ty vaničky, podložky, kachničky a sušící se svrchní plenkové kalhotky odpustila. Nebo je aspoň odklidila do vlastního křídla domu ;)
Dá se to zvládnout i esteticky. Na hračky do vany jsme pořídil box stejného designu jako máme na kosmetiku, totéž box na plíny. Akorát podle koupacího kyblíku bylo poznat, že koupelnu používá dítě. A i ten jsme měli v barvě koupelny, takže to nijak nebylo do očí.
Plíny jsme teda věšeli v sušárně.
Pinot Noir Myslíte ve stylu scény z Angeliky, kde chůva přinese Angelice a asi i Joffreymu ukázat malého Florimonda, ti prohlásí, jak ale vyrostl, a pak ho zase odnesou? :-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.