Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 04. ledna 2018 20:51

Zina ted bych to mrne s klidem vrazila do ruky prvnimu kdo by si rekl a sla tise chcipnout do kouta...

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 04. ledna 2018 20:53

Zina Kolikrát jsem po něčem podobném toužila!  A v osmi letech do klášterního internátu a vrátit v osmnácti, kdy už umí říkat Pitšén a smrkat do kapesníku.

Offline Pinot Noir
29902 příspěvků moje polička 04. ledna 2018 20:56
Offline viktorka_od splavu
49359 příspěvků moje polička 04. ledna 2018 20:58

Kokoska jojo. před několika málo lety jsme ještě uvažovali jestli si nepořídit benjamínka. no při té  představě co všechno budu muset zas další dítě naučit.. jsem naznala že na to už nemám sil. těžká hokna

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 04. ledna 2018 21:12

V šest vvečer mi na pokoj přidělili babu s břišními obtížemi. Baba dostala kapačku, aby jí to rozehnali, u čehož musí být samozřejmě v leže. No a co myslíte? Během půlhodiny vytuhla a už mi tady skoro tři hodiny chrápe hůř než starej dřevorubec! Jestli mi nezabere ten prášek na spaní, co jsem dostala, abych se před zítřejší operací vyspala, tak asi noc raději dobrovolně strávím na chodbě

Offline viktorka_od splavu
49359 příspěvků moje polička 04. ledna 2018 21:18

wendulka no na druhou stranu jestli nejsi operatér, vyspíš se při akci

ne, držím palec, vše dobrý

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 04. ledna 2018 21:20

wendulka Ježiš to musí být strašné. Nejde ji nějak vzbudit? Třeba nenápadně upustit činely na zem. Nebo ji rovnou odvézt z pokoje na chodbu, jestli je na kolečkové posteli. Ne fakt, soucítím. Nenávidím chrapajici osoby.

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 04. ledna 2018 21:23

viktorka_od splavu Ta necelá hodinka na sále mě fakt nevytrhne.

Díky.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 04. ledna 2018 21:24

wendulka 

Co má chudák dělat, když stejně musí ležet 

Já nesnáším nemocnice, většinou se hned po vstupu opotím a vyletí mi tlak... No, naposled jsem si řekla, že dokud na to budu mít, zaplatím si nadstandard. Přesně z těchto důvodů - aby mě v noci nebudila spolubydlící, abych nemusela stát frontu na koupelnu atd.

Ale teda hlavně, ať ti rychle zabere prášek na spaní a zákrok máš brzy úspěšně za sebou!

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 04. ledna 2018 21:26

wendulka 

Vyspíš se... těš se na narkózu  

Držím palce a koukej se hodit do figury na jaro!

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 04. ledna 2018 21:31
Reakce na Krehutka:

wendulka Ježiš to musí být strašné. Nejde ji nějak vzbudit?

Nechytačka.

Nebo ji rovnou odvézt z pokoje na chodbu, jestli je na kolečkové posteli. Ne fakt, soucítím. Nenávidím chrapajici osoby.

​Kolečkové postele jsou ty všechny. Přiznávám, že to už mě taky napadlo, ale to by mi u zdejšího zdravotnického personálu asi neprošlo.

dynda Tak spát může samozřejmě, jen to dříví by mohla štípat někde jinde. No já jsem ten nadstandard před nástupem zvažovala, ale naivka jsem si fandila, že takovou smůlu snad mít nebudu.

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 04. ledna 2018 21:42

barbucha No ještě dnes odpoledne bych ti napsala, že vzhledem k tomu, jaké mám s celkovou anestézií za poslední tři roky osobní zkušenosti, se příliš netěším, hlavně na to probuzení, ale po třech hodinách toho "líbezného trylkování", za které by se nemusel stydět ani můj nebožtík otec a že to byl taky dobrej Pavarotti, a které mi tu baba už tři hodiny předvádí, se fakt na tu narkózu začínám tentokrát snad i těšit.

Dík.

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 04. ledna 2018 21:46

wendulka to tě teda lituju. Já jsem na chrápání alergická, jak někdo začne chrápat, hotovo, vím, že neusnu ani náhodou. To je děs. Držím palce, ať se baba vzbudí a přestane s tím řezáním pilou. A držím palce, at to zítra vše dopadne dobře.

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 04. ledna 2018 21:47

wendulka Soucítím, můj manžel takhle nahlas taky někdy spí a to usnu jedině se špuntama v uších. Doma naštěstí máme oddělené ložnice, na dovolených je to peklo. 

A přeju brzké uzdravení.

Offline Sweet Potato
40422 příspěvků moje polička 04. ledna 2018 21:52

Kokoska A už ani ty špunty nejsou, co bejvaly. I skrz ně se někteří jedinci dokážou provrtat.

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 04. ledna 2018 21:53

wendulka 

Jen si to užij,  není nad to pořádně se prospat - a za odbornýho dohledu  

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 04. ledna 2018 22:01

Torrah Zatím to moc nevypadá. Teď k tomu přidala ještě mluvení ze spaní, asi abych se nenudila .

Kokoska Takhle jsem to měla na dovolené s mamkou. Ta tedy nechrape ani zdaleka tak hrozive jako tady ta baba, ale já nezvládám psychicky ani to. Blbý je, že ten prášek na spaní si nemůžu vzít, dokud mi nedají preventivní předoperacni injekci proti tromboze, kterou mi sestra měla přijít dát už před hodinou.

A oběma díky za přání 

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 04. ledna 2018 22:08

wendulka 

Soucítím. Pro tu injekci proti trombóze si zajdi, když sestra nepřichází. Aspoň vypadneš z toho hluku, projdeš se... co nějaká společná místnost s televizí, ať dávají cokoli. Všechno je lepší než chrápání.

A hlavně ať to zítra proběhne hladce a rychle! 

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 04. ledna 2018 22:10

wendulka Já jsem si opatřila nadstandard v dobách, kdy tahle vymoženost ještě neexistovala, tím, že se mi druhý den po operaci slepáku vyrazily neštovice. Tak rychle vyklizený pokoj od dalších tří pacientek by nebyl asi ani při evakuaci :D

Při příjmu jsem hlásila,že děti doma mají neštovice, ale nějak to doktůrkovi bylo jedno, jen podotkl, že už je měl.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 04. ledna 2018 22:19

wendulka To s tebou cítím...už jen ten pocit, že nemůžu usnout a měla bych. Snad si trochu odpočineš a vyspíš se. Zítra držím palce ať vše proběhne hladce a bez komplikací.

Můj taťka chrápal vždycky strašně, přešlo ho to až po operaci srdce. Dovolená s ním byla utrpení, mamka ho většinou vystěhovala spát na balkon. Doma měli oddělené ložnice a na chalupě jsme ho slyšeli přes dvoje dveře.