Docela by mne zajímalo (akademicky, nejen konkrétně u tebe), když to někdo takhle všechno vypoušti a zapomíná (třeba v té diskuzi tady ), jestli předpokládá, že to tak mají ostatní, nebo si tím láme hlavu, považuje za druhé zvýhodněné, že si na něj pamatují? Když bychom vytáhly něco z tvých spisů, překvapilo by tě to?
Stěžovací vlákno
VanduRybnou si krom zmíněnejch ještě pamatuju, Jordaan byla sympatická, no a pak pár takovejch polo až celomeger bych i dala dohromady![]()
Jiná Realita Já jsem se kdysi dost pohybovala pracovně mezi zdravotníky a fakt jsem měla problém, když jsem je pak potkala bez těch bílých hadrů.
ice a nešlo tam spíš o to, že to bylo blbý a nevkusný a laciný, než o ty samotný pindíky?
nepřekvapilo, já předpokládám, že jiní lidé si pamatují.
já o sobě vím, že si pamatuju lidi mnohem méně, než jiní lidé. mě to štve, působí to totiž sociálně nevychovaně, přitom já to opravdu nedělám schválně.
bram tam slo zejmena o absenci humoru a nadhledu ![]()
Sweet Potato mam to stejne jako JR. povazuju se za socialne znevyhodnenou!;-))
(a trochu podeziram ze proste odfiltrovavam, nevedome!, co povazuje ma hlava za nedulezity. takze nejsem schopna zdvorilostni konverzace ve smyslu jak se ma manzelka, co pepicek, jeste mate pejska? pac vubec netusim, kdyz uz priradim osobu a jmeno, jestli ma manzelku, deti, nedeboze jejich jmena. a fakt me to nekdy docela mrzi/komplikuje zivot
viktorka_od splavu buď v pohodě. Poslední podobná konverzace, u které jsem byla, proběhla stylem.
A co Jarka?
Jarku už nemám.
Jiná Realita Hele, teď otázka možná příliš na tělo: nejednou se stalo, že si položila otázku nebo zmínila problém, diskutující se tím pak dost vážně zabývaly, a ty už jsi pak nezareagovala, nenapsala třeba, jak to dopadlo. Může to s tím souviset?
Já si taky pamatuju zbytečně moc. Mylada mě většinou bavila. Mám ji hlavně spojenou s dotazem, kde se v Praze dá jít na dobré kafe a na tipy odpovídala, že hnus
ale když jsem se jí ptala na něco ohledně cestování, tak byla milá a poradila tehdy dobře.
Odbočím...teď jsem se podívala od rána poprvé do zrcadla a mám každou náušnici jinou. Barva kovu i kamene odpovídá, ale to je tak vsjo. Dokud jsem o tom nevěděla, byl klid, ale teď mi to bude znervózňovat dokud nepřijedu domů. Na to, abych to vydávala za novej trend, kdyby to jako někoho upoutalo, dnes nemám.
Lamicka To je pravda, ona měla nacestováno dost a i tady po Čechách znala kdejaký zakoutí a vždycky poradila. Na její doporučení jsem jela do Poddyjí a bylo to super. Přitom tam moc lidí nejezdí, že :-D
stes To je ted in. Psala to nejaka blogerka, tak to musi byt pravda
.
Mně třeba přijde zajímavý, že zatímco na MP jsem bývala mnohem aktivnější, tak jsem si pamatovala jen pár nicků a něco málo o nich (dítě a jeho pohlaví, mazlíček, zaměstnání). Na Parfumanii jsem už tolik nediskutovala, mimo dětský vlákno, posledních pár měsíců skoro vůbec. A přitom tady si o většině pamatuju mnohem, ale mnohem víc. Zvláštní.
Lamicka Tak to děkuju. To jsem potřebovala slyšet, že to psala nějaká blogerka
Hned je mi líp.
žluťásek no páč je tu těch lidí míň, podle mě
Karja je a v podyjí jsem zrovna byla, tam je to ale fakt moc pěkný (a maj tam takový veliký tyrkysovozelený ještěrky, když jsem to viděla poprvý na studni, myslela jsem, že si tam nějaký dítě zapomnělo gumovou hračku)
viktorka_od splavu buď v pohodě. Poslední podobná konverzace, u které jsem byla, proběhla stylem.
A co Jarka?
Jarku už nemám.
zas urcite i vis jestli politovat nebo poblahoprat;-)
ice no tak to na MP nebylo nic výjimečného :) tady je to v tomhle směru výrazně lepší ![]()
Potrefenáhusa Nejspíš jo. A taky že to jádro už vlastně znám i z toho MP dlouho.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.