Gatita potlapkávám i tak a nic sem radši nepiš, jeden nikdy neví
Stěžovací vlákno
rasaNori je právě trochu blbý, když má člověk jednoznačně identifikovatelnej originál ...
(
)
Včera večer jsem málem přejela psa, ještě teď je mi z toho špatně.![]()
Naštěstí to pejsek odnesl jen pohmožděnou tlapkou, ale to nad ním stálo hejno andělíčků strážníčků.
Nechápu, jak někdo může pejska venčit bez vodítka, v tmavé a špatně osvětlené ulici večer za tmy, zvlášť když je pes malý a černý. ![]()
Pán se teda omlouval, že se šli s pejskem jen vyčůrat, že to pejsek ještě nikdy neudělal a poslouchá na slovo, ale já jsem z toho špatná ještě teď. Čím ti lidi myslí? Nehledě na to, že jsem večer strávila odvozem na veterinární kliniku, čekáním na ošetření a odvozem obou domů, to si dovedu představit líp strávený čas.
wendulka Dočítavam postupne. O Chrápajúcom manželovi by som ti mohla napísať celý román, súcitim s tebou.
Asi už máš po. Dúfam, že všetko dobre dopadlo a rekonvalescencia bude rýchla. Držím palce. Dnes operujú aj môjho svokra a aj moju sestru.
wendulka Vendulko, jak je dnes? Já to teď dočetla. To teda Ti nepřeju. V tom špitále je to vždy sázka do loterie. Mě při posledním pobytu trálily také spolupacientky. Mně bylonedobře a tam stále naplno televize, teda televize - ty blbosti na primě. Nejghorší by vařenís Vydrou a Bouškovou. A to prosím byly na pokoji mladé ženy.
Ať Ti to rychle uteče a jsi už doma.
wendulka Myslím na tebe, zlato!
Zítra a pozítří už bude líp
A babu ať vezme čert![]()
Uf uf. Ráno jsem se předklonila - a LUP! Už jsem myslela, že se nenarovnám. Doplazila jsem se do práce a když to nepřešlo, mazala jsem na obstřik. Vyfásla jsem mesocain a k tomu eště injekci dolzinu... ledva jsem totálně zfetovaná dojela domů, upadla jsem do mrákot a vzbudila se až večer
Teď mě musí vzít Otíček na procházku, snad mě dovede v pořádku zpátky ![]()
S takovou bolestí a v práci?!
Místo aby šéf řekl "Mazej domů, odpočívej si na náklady firmy"? Jestli šéf nebude něco jako sadistický psychopat? ![]()
wendulka ať všechno dobře dopadne!!!
wendulka doufám, že máš vše zdárně za sebou a chrápající baba je už na jiném pokoji
No, když ale máš v tý práci doktůrky k ruce a vrchního obstřikovače ob jedny dveře...
Sadistický psychopat vedl akorát drzý řeči o vysokým věku, ve kterým mi neduhy pouze připomínaj, že jsem stále naživu a oblažil mě přednáškou, kterak bylo lidský tělo původně zkonstruovaný na maximálně 40 let
pročež jsem mu oznámila, že ho pro politickou nekorektnost a ageismus neprodleně nahlásím odborům a za trest s ním nepůjdu na oběd, a odkráčela jsem středem.
barbucha takze odkracala? A ja ze mas bolesti? Takze ti pomohli?
Jo, ten obstřik (nebyl první a asi nebude ani poslední) mi vždycky celkem uleví. Jen jsem z toho byla tentokrát dost zmožená. No, doma jsem navlíkla eště bederní pás a jde to...
barbucha citim s tebou.
Mně chrápání hrozně vadí, ale zároveň je mi těch chrápajících lidí vždycky fakt líto. Jako co s tí mužou asi tak dělat, leda tak nespat.
MP Meri manžel kamarádky chrápe nesnesitelně, když se opije. to ona pak chodí spát jinam. musím říct že bych to nesnesla - může s tím dělat to, že on půjde někam na gauč, neže se zmrská a ještě vyštve ženu z její postele
jinak může dělat třeba to že zhubne.
ovšem pak jsou takový případy, kdy jedna nutila chlapa na operaci a von přitom nechrápe skoro vůbec, fakt výjimečně (nachlazení apod) a ani tak ne, že by to bylo slyšet přes dvoje dveře
wendulka To je dobře, že to máš zdárně za sebou. Přeju rychlou rekonvalescenci :-).
Micuska Edge Torrah Dík
. Jojo, už mám po. Jsem sice ještě jak moucha, ale babu vyhnali už včera odpoledne domů, takže jsem se vyspala. Konečně
. Síla myšlenky zafungovala
.
Super! Tak teraz čo najlepšie zotavovanie prajem!!!
wendulka super. Tak ať vše zdárně pokračuje.
Já si chrápání užila v prvním manželství, ex chrápal šíleně. A tvrdil, že si vymýšlíme :). Jednou jsme ho s dětmi nahráli na magnetofon, on se přitom vzbudil a pak prohlásil, že jsme si to nachrápali sami. Tu historku vzpomínáme ještě teď. Nebyl to důvod k rozvodu, to ne, ale je pravda, že spát s ním v jedné ložnici bylo za trest. Od té doby jsem na chrápání vysloveně alergická a jak někdo zachrápne, já už nemám šanci usnout a vzteky bych se neviděla.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.