Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline stes
9260 příspěvků moje polička 04. ledna 2018 10:21

Mutziputzi se dneska nudím...jak bych nebyla, když je to tady takový tajemný

Offline Sweet Potato
40422 příspěvků moje polička 04. ledna 2018 10:22

Lilly_Ku Haha, já jsem si párkrát dovolila s něčím nesouhlasit, to bylo hned prskání:-)))

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 04. ledna 2018 10:24

No já teda nevim, mně bůhvíproč nejvíc utkvěla v hlavě Miladina scénka "zrovna jsem v jedné restauraci nechala 300 Kč dýško" a to následný rozmazávání na dalších x stran oplývalo vším možným, jen ne nadhledem, nemůžu si pomoct. :D 

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 04. ledna 2018 10:37

stes Mutziputzi Proboha, tuhle Pandořinu skřínku bych už neotvírala, však jsme to tu měly někdy minulý měsíc. Takže popojedem.....

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 04. ledna 2018 10:41

Ja jen koukam,jak si vetsina z vas pamatuje,co kdy kdo psal!ja si teda nicky pamatuji taky,spis uz si pak nevybavuji jejich prispevky,ledaze by byly fakt vyrazne nebo reagovaly primo na me.ale ja to tu lustruji sice pravidelne,ale rychle a nepozorne.ale konkretne @jinx @jina realita a @catherine si vybavuji dobre,kazdou z jineho duvodu. Z minuleho fora si pamatuji sekhmet,dokonce myslim,ze vim,kdo to je,podle stylu psani jednoho blogu.taky si pamatuji nejakou zebru,jeji prispevky me bavily (v pozitivnim slova smyslu),ta ale zmizela uz kdysi.jinak je to jedna velka smouha:)

Offline tv
4214 příspěvků moje polička 04. ledna 2018 10:54
Reakce na Jiná Realita:

tyjo, jsem prostě ztracená existence - já si naprosto nepamatuju žádný projev ani milady, ani real blond, ani vůbec nikoho krom dvou, jejichž nicky si ale zrovna teď nemůžu zaboha vzpomenout (ta,která po nocích vyváděla, a ta, která do všeho ryla ), takže mě vlastně vůbec nezajímá, kdo je kdo, protože by mi to naprosto k ničemu nebylo 

​No to mi nerikej, ze si nepamatujes nick opice-teda predpokladam, ze je to ta, co do vseho ryla. Ja ho mam vypaleny v mozku, jeste na smrtelne posteli si to budu pamatovat. Pamatuju si jich vic, hlavne jednu osobu, ktera na me byla strasne hnusna-2x. Ja jsem v tomhle cita. Moc nepisu, spis ctu. Ted uz teda vim, proc moc nepisu. Protoze hned dostanu strasny p*jeb!

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 04. ledna 2018 10:55

A já si pamatuju úplně nejbožejší debatu na MP a to bylo o nějakém maturitním tablu, kde se kluci ze zbrojovky vyfotili nazí a sem tam někomu vykukoval zpoza pažby šourek 

Ale nicky ne, ty si nepamatuju. 

Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 04. ledna 2018 10:57

tv já si pamatuju většinou jenom takový vyloženě hovadiny a celkovej dojem, jako tu vodu z islandskýho ledovce, a teda tvoji kauzu větrník (kremrole, rakvička nebo co to tenkrát bylo)

Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 04. ledna 2018 10:58

tv a právě musíš psát víc, pak se to tak rovnoměrně rozloží a neni pojeb za úplně každej příspěvek :-D

Offline Sweet Potato
40422 příspěvků moje polička 04. ledna 2018 11:06

Potrefenáhusa 

To asi tv zas dlouho neuvidíme, protože tu já si pamatuju taky.

Obecně mi přijde neuvěřitelné, když někdo, kdo se vyskytuje často a aktivně, píše, že si nic a nikoho nepamatuje. 

Offline Sweet Potato
40422 příspěvků moje polička 04. ledna 2018 11:07

ice A co bylo podstatou? Vykukovalo moc nebo málo?

Offline tv
4214 příspěvků moje polička 04. ledna 2018 11:09
Reakce na Potrefenáhusa:

tv já si pamatuju většinou jenom takový vyloženě hovadiny a celkovej dojem, jako tu vodu z islandskýho ledovce, a teda tvoji kauzu větrník (kremrole, rakvička nebo co to tenkrát bylo)

Potrefenáhusa Neeee, ty si pamatujes na kauzu vetrnik? To byl prave jeden z tech dvou prispevku, za ktery jsem dostala fakt solidne nalozeno. Pritom jsem si chtela jen postezovat.

Tak ja se budu snazit psat vic, aby se to rozlozilo..ale davam to jen, kdyz deti spi, nemam moc prostoru.​

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 04. ledna 2018 11:19
Reakce na jinx:

Jiná Realita , ty si fakt nikoho po takove dobe nepamatujes? ja si pamatuju mraky nicku a na mnohe z nich mam i nejake konkretni vzpominky. 

​fakt nic. i na giuliettu jsem si musela horko těžko vzpomínat. jméno mi na jazyk přišlo až dnes ráno.

z nicků si vybavuju třeba shanimplavkynahrocha a real.blond a teda samozřejmě lioncity  a catherinne a mylady též. ale naprosto bych k nim nedokázala už přiřadit žádné konkrétní názory nebo historky nebo cokoli. jen guli mi zbyla jako hašteřivka s velmi radikálním vnímám světa (ještě černobílejším než já O:-) .

a pak pár osob, u kterých si pamatuju i podobu, ale zase ne nick (třeba ta retro slečna). 

Offline Sweet Potato
40422 příspěvků moje polička 04. ledna 2018 11:21

Jiná Realita To jsi v podstatě šťastný člověk, tabula rasa. 

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 04. ledna 2018 11:25

Sweet Potato vzhledem k tomu,  ze v tu dobu se tam.zeny pohorsovaly nad reklamou na mroze  s pohlednymi chlapci nahych do pul tela, bylo toto tablo odsouzeno ke  shoreni v pekle :D

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 04. ledna 2018 11:26

Sweet Potato 

no, když to takhle máte i třeba s dovolenou nebo s příbuznými, je to docela problém.

zapamatovat si jména všech nových dětí v rodině je pro mě nadlidský úkol, protože je potkávám jen jednou ročně. a co nevidím aspoň dvakrát do roka, to neexistuje.

že by někdy na mp byla debata o tablu s nahatými chlapy, to mi přijde neuvěřitelný, to bych si prostě musela pamatovat  ale ani toto ne.

na druhou stranu si nesmazatelně pamatuju takové blbosti, jako barvy prasat, které se doma chovaly, když jsem byla malá, nebo rychlost komety čurjumov-gerasimenko 

Offline viktorka_od splavu
49359 příspěvků moje polička 04. ledna 2018 11:34

Sweet Potato ale teda nepamatovat si lidi-jmena-obliceje v realu je dost problem

Offline Sweet Potato
40422 příspěvků moje polička 04. ledna 2018 11:37

viktorka_od splavu V reálu rozhodně, většinou to naštěstí mají lidé rozdělené, že si nepamatují jen něco z toho. Nerozlišování obličejů je dost závažná porucha.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 04. ledna 2018 11:38

viktorka_od splavu to je katastrofa! v práci se setkávám poměrně často s novými lidmi a pak se ke mně hrnou lidi na ulici a já netuším, kdo to je   nebo bývalí spolužáci. já vím, že to je spolužák, ale nemám zdání, jak se jmenuje. i když jsem vedle něj seděla 4 roky.

pamatuju si hodně věcí, ale lidi ne.