Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 06. ledna 2018 11:43

MP Meri naprostá většina z nich proti tomu něco dělat může a je mimochodem úplně pitomá, pokud nedělá, protože chrápání je často dost nebezpečné.

u někoho je to znak vady srdce. někdo to tak má, když večer pije víno. někomu by stačilo, kdyby se naučil spát v jiné poloze. někdo by měl začít cvičit. někdo přestat kouřit. někdo by neměl večer jíst.

já chrápače tedy rozhodně nelituju.

Offline Micuska
909 příspěvků moje polička 06. ledna 2018 12:13

wendulka Tak nech si co najskor doma. Niet nad domace prostredie. Vela sil a nech ta neopusta humor, ktory si tu predviedla. Vela zdravia .

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 06. ledna 2018 12:21

999 slniecko Torrah Díky. Mám tu teda ještě jednu patnáctiletou spolupacientku, která přitom, jak je po slepaku, nemůže spát jinak než na zádech, kdy chvilkama taky lehce chrupka, ale to už není nic, při čem by se nedalo usnout. 

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 06. ledna 2018 12:23

Micuska Díky, zlato . Teď už je mi protivný v podstatě jen dren z krku, který mám zavedený, ale zítra by mi ho měli vyndat. Nemůžu se dočkat 

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 06. ledna 2018 12:34

wendulka super, tak ti ještě přeju bezproblémovou rekonvalescenci

Offline Micuska
909 příspěvků moje polička 06. ledna 2018 12:36

wendulka Dren v krku? To si absolutne neviem predstavit. Mala som len dren medzi nohami . ( to len na odlahcenie) Ked ti ho vyberu urcite sa ti ulavi. Oddychuj, potrebujes to .

Offline Ounz
20533 příspěvků moje polička 06. ledna 2018 12:43

Micuska von je (měl by bejt) do podkoží (vytahování ale není dvakrát zážitek, ale je to aspoň rychlý)

Offline Janulik03
20276 příspěvků moje polička 06. ledna 2018 12:45

Jiná Realita no tak take kategoricke vyhlasenie, hmmmm

moj muz chrape cely zivot.  V mladosti, ked intenzivne sportoval a bol tenky ako lunt chrapal, ci si dal vecer nieco alkoholicke, alebo nie. Vysetreni ma za sebou dost a zatial nepomohlo nic, ibaze by som mu zalepila usta a pridrzala nos. Bola by to zaruka, ze uz chrapat nebude, ale nechce sa mi menit chlapa, ktoreho milujem a zatratit ho len preto, ze chrape. To radsej idem spat prv ako on a potom uz mi to je jedno.

Offline viktorka_od splavu
49359 příspěvků moje polička 06. ledna 2018 13:28

Janulik03 já myslím že to je pěkný:-) pokud někdo chrápe a je zdravý, štíhlý a střízlivý a mám ho ráda, tak se třeba naučím spát se špuntama do uší nebo něco. pokud je nalitej, obézní a ještě protivnej tak chápu že nejlepší cesta je ho vyměnit

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 06. ledna 2018 13:40

Jiná Realita Tak jsně že je spousta lidí, co si za to můžou sami, jako se vším. Ale jsou prostě i ti, kteří za to nemůžou (mám třeba štíhlou, zdravou, sportující kamarádku, nekuřačku, takové křehké stvoření a chrápe, že by tomu člověk nevěřil). Obecně je mi jich prostě spíš líto, protože to musí být vážně děsný trápení. Taky bych s chrápačem ložnici sdílet nechtěla, ale někdo prostě musí. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 06. ledna 2018 13:50

Janulik03 já taky neříkám, že každý.

ale 100% chrápačů, které znám já, jsou obézní, líní, pijí alkohol a žerou. já žádního štíhlého sportovního střídmého chrápače opravdu neznám. a že jsem jich za život potkala 

určitě jsou i naprosto "nevinní" chrápači, ale jsem docela jistě přesvědčená, že jich je minimálně menší polovina, až minimum.

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 06. ledna 2018 14:20

Edge Díky.

Ounz Přesně tak. 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 06. ledna 2018 14:27

Jiná Realita Můj Fanoušek nepije, je štíhlej a žere málo a chrápe, že dvoje dveře mezi náma jsou málo!

Offline viktorka_od splavu
49359 příspěvků moje polička 06. ledna 2018 14:57

Mutziputzi fanóš má ale diagnózu!

brachycefalický syndrom

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 06. ledna 2018 15:01

viktorka_od splavu Vim no, radši nečtu

Offline Janulik03
20276 příspěvků moje polička 06. ledna 2018 15:39

Jiná Realita nemam tolko skusenodti s chrapačmi. Vlastne poznam len mojho muza a teraz aj 5 rocneho vnuka. Niekedy ze vraj chrapem aj ja, ale to urcite nemoze byt pravda. Este som sa chrapat nepocula. 

Offline Janulik03
20276 příspěvků moje polička 06. ledna 2018 15:40

Mutziputzi Fanousek je milacek. Neohovaras ho ty trochu ze chrape? 

Este teda teraz pocujem Elzicku, ako si zo sna postekava. Ale nechrape!!!!

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 06. ledna 2018 17:03
Reakce na Jiná Realita:

Janulik03 já taky neříkám, že každý.

ale 100% chrápačů, které znám já, jsou obézní, líní, pijí alkohol a žerou. já žádního štíhlého sportovního střídmého chrápače opravdu neznám. a že jsem jich za život potkala 

určitě jsou i naprosto "nevinní" chrápači, ale jsem docela jistě přesvědčená, že jich je minimálně menší polovina, až minimum.

​to se vsema spis, jo? (Ze to tak presne vis) 

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 06. ledna 2018 17:30

Ja mam lehke spani a jsem citliva na zvuky, takze pro me sdilet spolecne loze s nekym, kdo chrape, naprosto neprichazi v uvahu. Ucpavky do usi si beru tak jako tak, a ani ty nejsilnejsi zvuk chrapani nevyblokujou. Kdybych se mela nekdy vdat, tak oddelene loznice jsou naprostou nutnosti, neb jsem magor, ktereho vzbudi I to, kdyz nekdo nahlas DYCHA 

Kdysi jsem chodila s jednim postarsim panem profesorem, ktereho jeho lekar varoval, ze silne chrapani opravdu neni zdrave, ze to mimo jine zvysuje riziko infarktu a kdesi cosi. Ale namisto operace doporucil takovou masinku, ktera se bere k posteli, a od ktere vede takovy nahubek, ktery nejak zabranuje tomu chrapani (vysvetluju to jako Hotentot, ale to je tim, ze si to uz moc nepamatuju). Pomahalo to na 100%, akorat ze to srandovne vypada, mit v noci na obliceji takovou masku (a taky, ze nechapu, jak s tim nekdo vubec muze usnout).