MP Marge minule mi zat poslal nahravku s chrapotom ako z hororu. Krpec chrapal. Ked sme mu to potom pustili, pysne sa postavil vedla deda, oprel sa mu o plece, pozrel mu do oci a pysne povedal: pocujes???? A pokyval hlavickou. No mali sme dost.
![]()
![]()
MP Marge minule mi zat poslal nahravku s chrapotom ako z hororu. Krpec chrapal. Ked sme mu to potom pustili, pysne sa postavil vedla deda, oprel sa mu o plece, pozrel mu do oci a pysne povedal: pocujes???? A pokyval hlavickou. No mali sme dost.
![]()
![]()
Já vůbec chrápající osoby nechápu
...jako spát s otevřenou pusou. To prostě vůbec neumím. Já mám i šílený problém, když jsem nemocná. Dýchat ve spánku pusou, to mě okamžitě vzbudí.
Jinak náš taťka, šílený chrápal, přestal úplně po operaci srdce. Až nás to překvapilo. Též se z něho stal nekuřák a abstinent. Takže těžko říct, co mělo vliv.
Renusatko asi zatvoril usta.
Sorry, lákalo ma to. ![]()
Renusatko taky nejsem schopná usnout, když mám plný nos
Janulik03
asi jo.
No babulky, pomaly pojdem spat a beriem si baterku, aby som si posvietila, ci ma otvorene usta. ![]()
Janulik03 pokud ano, tak zalepit...a bude po chrápání
.
Ad chrápání...
Po alkoholu chrápe každý.
Kdo dýchá ústy, může mít problém s průchodností nosu, ale může to být jen špatný návyk.
Z těch, kteří chrápou, část chrápe pro ně neškodně, část má syndrom spánkové apnoe, trpí tedy v noci poklesem okysličení krve. K odlišení je nutné vyšetření ve spánkové laboratoři. Ty mají na starost buď lékaři ORL nebo plicaři. Podle výsledku se v souhře s výsledky ORL, ev. plicního doporučí léčba. Ty přístroje (CPAP nebo BiPAP) jsou jen pro indikované pacienty.
Ze spánku a při usnutí mi nic nevadí. Mluvení, TV, světlo ani to chrápání. Asi mne vycvičil intr a kolej. Moje sestra, co měla pokoj vždy sama pro sebe, potřebuje při usnutí naprostý klid a tmu.
Malvin já jsem pokoj sama pro sebe neměla asi nikdy v životě. spávala jsem dobře, ale u televize jsem spát nikdy nemohla. hluk a/nebo světlo mi nevadí, jenže z televize to pořád kolísá - ticho/randál/záblesky světla.. br:-///
andulka01 dnes mi prišiel novoročný ňjúsletr od MArtens a priamo v ňom 1490 v smooth black a keď som sa preklikla na stránku, sú naskladnené aj 1460, oboje v 38.
Ale možno už máš.
Dievčatá, s tým chrápaním ste ma vyľakali...môj muž chrápe...nie celú no, nie každú (ale skoro každú), vačšinou ho treba len šťuchnúť, prehodí sa a chrápať prestane, niekedy začne o chvíľu znova, niekedy nie. Je zdravý (aspoň teda podľa bežných preventívok), nemá nadváhu, nefajčí, je totál abstinent.
Môže mu niečo byť? Doteraz som to brala tak, že no tak chrápe, mňa to exta neruší.
A 10 ročný syn, keď je veľmi unavený, tiež občas trošku pochrápe.
Treba to riešiť? V živote by ma nenapadlo, že chrápanie môže byť taká issue...
slniecko Já se to snažila sepsat o pár řádku výš.
Většinou je to jen zvuk, který jen může obtěžovat okolí. Závažný je syndrom spánkové apnoe, na který lze usuzovat z nepřímých známek - pocit únavy po spánku, bolesti hlavy, vysoký tlak, nevýkonnost, poruchy paměti, atd., může se pozorovat zástava dechu ve spaní, tj. utichne chrápání a potom s určitou prodlevou, někdy s úvodním zakokrháním zase dýchaní /chrápání/ začne. Vše by objektivizovala spánková laboratoř. Ale jak popisuješ manžela, tak bych to nějak závažně neviděla.
a mame zas vsi, tentokrat vypada, ze jsme si to odnesly od segry, kam jsme to pred mesicem a pul prinesli my ![]()
jinak jsem zjistila, ze hlavni ucinna latka jednoho protivsiho samponu - dimethicone, byla v balzamu na vlasy, ktery jsem detem placala na vlasy v skolkovem obdobi - zadne vsi tehda neprinesly a ja jsem si rikala, jak je dobre, ze na nas nejdou. pak jsem ho nahradila bio produktem a toto je vysledek. ten samy se uz nedela, ale je to stejne temer ve vsem. takze uz jsem zakoupila v samosce a od pristiho myti vlasu aplikuji.
Fiction uch, vďaka...
continuity a me ted zacala svedit hlava
vy jste mě s těmi vešmi tak nastrašily, že se teď bojím si vyzkoušet čepici!
Tejden dopredu vedej, ze prijedu... Tak jsem dojela a jsem tu sama s nejmladsim brachou... ![]()
Solathis zapomněli?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.