Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 27. ledna 2018 08:47

Garfie to urcite s tim souhlasim,jen ja bych se u toho necitila komfortne.:-)Pro mne je teplo opravdu zasadni pocit,zimu ze srdce nenavidim.

Rodice maji luxusni bydleni,jen teplotne to neni dle mych predstav a ja tam kvuli tomu strasne nerada v zime jezdim a to podle toho co pises tam maji saunu.

To v Recku u tchyne v chudobnem domecku kde to naftova kamna vytopila na 27st sem se ciltila naprosto skvele.

Offline Sweet Potato
40407 příspěvků moje polička 27. ledna 2018 08:47

Garfie Ale nerad!

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 27. ledna 2018 09:06
Reakce na Sweet Potato:

Garfie Ale nerad!

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 27. ledna 2018 14:15

Ja zacinam mit pocit, ze jsme - jako Cesi nebo Stredoevropani - strasne rozmazleny.

Tady jsou zdi tenoucky jak z papiru a topeni sice existuje, ale pri nastaveni na maximum (kdy se mistni chytaj za hlavu nad takovou zmekcilosti) vydava teplo srovnatelny s dechem miminka  Ja se tetelim ve svetru a u televize v dece... pricemz v oknech (zaclon prostych) vidim rodinky bezne fungovat v tilkach a satenovych zupancich.

Co si tak pamatuju, tak v Irsku to s topenim bejvalo podobny, ne-li horsi, a teplota 15 stupinku (vevnitr samozrejme, venku by se jednalo rovnou o leto) se pokladala za vic nez dostacujici, akorat tam teda mistni nosili doma kolikrat i ponozky 

A my, v mirnym podnebnim pasmu, v srdci svetadilu, mame pulmetrovy zdi, v kazdy cimre jede topeni pomalu nadoraz a dalo by se na nem uvarit vajicko... a beda, jak venku zafouka vetricek 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 27. ledna 2018 17:57

tak japonsko v zimě musí být zážitek  na to bych byla taky moc změkčilá.... ale nedala bych na druhou stranu ani tu teplotu, co psala Zarinya ....  

Offline Janulik03
20273 příspěvků moje polička 28. ledna 2018 21:32

Tak som si zo zvedavosti pustila novy serial s Kukurom Inspektor Max. Chyba tu blvajuci smajlik. Uz dlho som nevidela nic horsie. Zostanem zas na dlho na knihach. 

Offline Allania
172 příspěvků moje polička 29. ledna 2018 11:52

Konečně nastala doba plesů, říkám si, super, mám krásné šaty, naposledy mi byly hodně velké, tak teď mi budou akroát. Chyba, jsem v nich jak jitrnice . A při představě, že seženu šaty, které mají dlouhé rukávy, lehce zamaskovanou část podbřišku nebo s nějakým nařasením, bez výstřihu v dekoltu, bez rozparku v předním dílu sukně, bez obepnutí zadku a stehen, splývavé, bez nějaké mega sukně a bez cingrlat a krajky, to můžu rovnou zůstat doma.

Offline KapkaMM
325 příspěvků moje polička 29. ledna 2018 12:30

Allania Jestli jsou jen těsné, tak stačí vynechat na několik dní sacharidy (pečivo, přílohy, ovoce, cukernatá zelenina jako řepa, hrášek, kukuřice, paprika atp.) a přidat naopak na bílkovinách. Tkáně se odvodní a těch pár centimetrů obvykle do šatů stačí. Podobný princip jako rýsování před kulturistickými soutěžemi. Kolik času zbývá?

Offline Ginevra
911 příspěvků moje polička 29. ledna 2018 12:39
Reakce na Allania:

Allania 

​A stahovací prádlo!

Offline Allania
172 příspěvků moje polička 29. ledna 2018 12:47

KapkaMM Ginevra Děkuji za rady, dámy, ale tady už nic nepomůže. Jsem do nich už zkrátka MOC tlustá. To je tím, že se mám dobře. Ono to ani tak nevadí, je už vymyšlen náhradní program a ten je možná ještě lepší.

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 29. ledna 2018 16:25

Rozpadly se mi nejoblíbenější a nejnošenější boty

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 29. ledna 2018 17:07

Dělám se s vývarem celej den a když ho nalívám do zipových sáčků (do mrazáku),tak jeden rupne a je to všude 

Offline Lilly_Ku
4545 příspěvků moje polička 30. ledna 2018 09:29

Stezuju si, tento tyden mam mit pohovor na fakt zajimavy misto, uz treti kolo, a personalni oddeleni nekomunikuje. Pozadali me, abych navrhla terminy, navrhla jsem dva, a od te dobry ticho po pesine. Vcera jsem psala dotaz, zadna odpoved. Je to teda korporat a nabiraj ve velkym, tak hadam, ze tam nekdo onemocnel nebo toho proste maj moc, ale stejne me to stve  

edit: tak uz se ozvali, vida, staci si postezovat na parfumerii a hned to jde :D

Offline Janulik03
20273 příspěvků moje polička 30. ledna 2018 10:23

Lilly_Ku asi tu sedí nejaká personalistka. 

Offline Lilly_Ku
4545 příspěvků moje polička 30. ledna 2018 10:37

Janulik03  priznam se, ze kdybych se hlasila v cechach, tak bych tu pracovni veci tak neventilovala, clovek fakt nikdy nevi... 

Offline Janulik03
20273 příspěvků moje polička 30. ledna 2018 10:39
Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 30. ledna 2018 11:30

sťažujem sa na ľudí, ktorí majú utkvelú predstavu, že majú právo rozhodovať o tom, ako má vyzerať moja svadba, a nenormálne sa čudujú, že nechcem svadobné poháre s našimi menami, svadobný podbradník, svadobný vankúšik, a dokonca že mám tú drzosť a nechty si nalakujem doma sama, a nepôjdem si dať urobiť umelé nechty do salónu

Offline Janulik03
20273 příspěvků moje polička 30. ledna 2018 11:37

betsey takže ti gratulujem ku svatbe. 

A teraz to druhé: prečo nechceš podbradník, či čo to je? a prečo ani poháre a čo to ešte bolo? 

To čo bude za svatbu??????????

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 30. ledna 2018 11:39

betsey Nechceš poháry ode mě? Teď jsem vyhrála v tombole ultra hrozný nebo Janulik03 nějakej dáreček pro dceru či další příbuzný?

Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 30. ledna 2018 11:42

betsey jsem si az na stary kolena uvedomila ze mou svatbu/svatby nikdo neresil, ale kdyz maminka konecne!!;-)) zenila syna tak svagrova musela byt hroznej chudak.. daly se dohromady i s jeji matkou a hrozne se v tom vyzivaly nejaky zatmeni nebo co

no a ja se jeste budu citit ukrivdena nebo co