Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Lilly_Ku
4545 příspěvků moje polička 03. února 2018 11:03
Offline moninika
1033 příspěvků moje polička 03. února 2018 11:04

Emerald To tady asi někdo zrovna nezvládl propagaci plus nezájem místních nám zajistil soukromé představení. Celkem koukali když vylezli na pódium a tam ty davy 

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 03. února 2018 11:06

Emerald Dík 

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 03. února 2018 11:11

moninika V Londyne pracuje Ceske centrum fakt skvele,na vsech akcich byva plno,Britove se tam taky objevuji dost casto.

Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 03. února 2018 11:34
Reakce na Pinot Noir:

​Tak to platilo před padesáti lety, já se rozhodně na intru jako ve vězení necítila  Pokoje byly hezčí než pak na koleji, buňka zahrnovala dva pokoje po dvou lidech + koupelnu. O takovém luxusu se mi pak na VŠ mohlo jen zdát  Nic vězeňského na tom nebylo, večery jsem trávila v kině a jazz klubu, tj. na místech, o kterých bych si na samotě u lesa, kde jsme bydleli,  mohla nechat zdát.

​před padesáti nevím, před třiceti rozhodně ano (měla jsem koníček kam chodily i děcka co byly na intrech - různých - a měly problém, a to nešlo o večery/noci, normálně odpoledne)

rozdíl bude asi v tom, že ty sis oproti "na samotě u lesa" polepšila, já z města bych si výrazně pohoršila, protože jsem byla na trávení dnů i večerů podle vlastní chuti kdekoliv prostě zvyklá. velkou roli asi hraje i to jak kdo vychází s rodiči, to pak může být za relativní svobodu od nich asi rád. já neměla problém mohla jsem jít kam jsem chtěla, spát u kámošek a podobně.

49357 příspěvků moje polička 03. února 2018 11:36
Reakce na MP Meri:

Jinak koníčky jsem taky měla ryze městské, krávy jsem ve volném čase fakt nedojila. Ovšem největší svůj koníček - povalování se na zahradě u bazenu s knihou a kávou tady bohužel provozovat nemůžu. 

​pražáci to myslím řeší chalupama. pro mě to teda uplně není, ale i moji rodiče a já jako dítě jsem trávila víkendy a prázdniny na chalupě:-)

49357 příspěvků moje polička 03. února 2018 11:41
Reakce na slniecko:

To je taká otrava, dennodenne riešiť program deťom, ktoré sa hračky/nehračky samé nudia, a taká je to teraz úľava, keď jednoducho tresnú za sebou dverami vrátia sa večer spokojní a špinaví...

​musím říct že jedním z hlavních motorů stěhování zpět do města u mě bylo poznání, jak budou asi moje děti trávit volný čas v době dospívání - koukala jsem jako blázen jak se děcka poflakujou na zastávce autobusu, na benzínce, v nonstopu...

Offline Sweet Potato
40407 příspěvků moje polička 03. února 2018 11:51

MP Meri Není to poprvé, co tu svého rozhodnutí žít v Praze lituješ. Uteč, dokud je čas! Pro Gellnerova s rodinou už je přesídlování mnohem těžší.

Offline Janulik03
20268 příspěvků moje polička 03. února 2018 21:01

Spytam sa vas tu. Pustila som si televiziu a tam moderuje cesky program Maros Kramar. Netrha vam to usi? Alebo sa to zda len mne? Alebo je tak afektovany sko baba? Neviem, musela som to prepnut.

Offline barbucha blogger
35883 příspěvků moje polička 03. února 2018 21:24
Reakce na Gellnerova:

On před těma x lety, když jsme to řešili, byl prostě dost nekompromisní

​Mě by zajímalo, co dělá - teda ne konkrétně samozřejmě, ale spíš jestli tu práci musí (může) vykonávat na venkově, nebo za ní dojíždí do města? V tom případě bych lpění na bydlení na vesnici moc nechápala, dyk si ho stejně dojíždějící člověk moc neužije, asi - na to přespání  

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 03. února 2018 21:27

Janulik03 som rada,že nie som jediná to sa nedá počúvať.Ja som tak minulú sobotu zapla tv a pri prepínaní na neho nsrazila a podľa mňa des-bes afektovaný a trápny

Offline Janulik03
20268 příspěvků moje polička 03. února 2018 21:31

pecka 

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 03. února 2018 21:48

barbucha tak samozřejmě, že oba dojíždíme... Chyba na obou stranách. On nepřemýšlel, že bere mně, co já potřebuju. Já jsem se zase nebránila a šla. Dneska bych se rvala jako tygřice a trvala na nějakým kompromisu. Taky už po těch letech vím, jak se to dělá, tohle manželský vyjednávání .  

Hele, to je už marný řešit. Prostě jsme tady, nějaká cestička z toho momentálně nevede - přes ty zmíněné úvěry po další věci, co tu ani moc nechci rozmazávat. Takže já si jen musim vytvořit strategii přežití.
Asi bych to tu klidně uzavřela, ještě jednou všem dík, pomohlo. 

49357 příspěvků moje polička 03. února 2018 21:50

Janulik03 strasnej je. celej

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 03. února 2018 22:02

Gellnerova No ale zas umíš řídit. Máš k dispozici vlastní auto? To bych brala jako světlýlko v tunelu. Já bych byla v pasti, já řídím jak Zedníček v Básníkách... Ale zas by mě to asi donutilo...

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 03. února 2018 23:12
Reakce na Janulik03:

Spytam sa vas tu. Pustila som si televiziu a tam moderuje cesky program Maros Kramar. Netrha vam to usi? Alebo sa to zda len mne? Alebo je tak afektovany sko baba? Neviem, musela som to prepnut.

​To je smutný případ. Pamatuju si, jak byl devadesátých letech přímo k nakousnutí.  Často jsem s ním létávala na lince Praha - Bratislava...  Navíc měl příjemný hlas. Pak se to ale nějak zvrtlo a teď, co předvádí v ČT jako moderátor toho původně docela zajímavého pořadu, to je tragédie - trapný, rozplizlý, směšný.

Offline slniecko admin
19580 příspěvků moje polička 03. února 2018 23:42

​musím říct že jedním z hlavních motorů stěhování zpět do města u mě bylo poznání, jak budou asi moje děti trávit volný čas v době dospívání - koukala jsem jako blázen jak se děcka poflakujou na zastávce autobusu, na benzínce, v nonstopu...

​No, a vidíš to...a to som vtedy až po pubertu ani nedovidela...

Gellnerova tak ma dnes napadlo, že niektorí naši známi toto vyriešili nie znovupresunom do mesta, ale dokúpením menšieho mestského bytu, kde sú cez týždeň a "domov" chodia len na víkendy.

Offline rasaNori
8849 příspěvků moje polička 04. února 2018 08:55

Znovu fakt děkuju za barák tam kde ho máme my. Skoro vesnice vedle města, do centra autem 8 minut, busem 25, pěšky do civilizace (cti knihovna obchod drogerka atd) 30 minut, okolo baraku reka louky lesy cyklostezka do beskyd...jako jo, je to placka, chybi mi kopce z druhe strany mesta, ale tam ty domy staly v prumeru o mega vic holt. Nasi se taky odstehovali do mensiho mesta a mamka breci po navratu kazdou navstevu. A to pochazi fakt z prdele na konci sveta a ostravu nikdy nejak moc nemusela.

Offline barbucha blogger
35883 příspěvků moje polička 04. února 2018 12:28
Reakce na Gellnerova:

barbucha tak samozřejmě, že oba dojíždíme...

Taky jsem kdysi čelila podobným nesmyslným snahám. Po zkušenostech každoročního zhruba půlročního pobytu (v rámci mateřských dovolených) v krásném prostředí polosamoty jsem manželské vyjednávání omezila na slovník dvou výrazů: Ne. Nikdy.  

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 04. února 2018 17:45

Nestěžuju si, naopak, teď už mi všechno začíná docvakávat..mea culpa, sem naivní

https://ekonomika.idnes.cz/penta-nemocnice-zdravotnictvi-zisk-poplatky-fag-/ekonomika.aspx?c=A180130_379629_ekonomika_rts