Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Magráta
8129 příspěvků moje polička 06. února 2018 14:31

carries tak to asi bydlíte tam, kde já... máme kontejnery v budkách (uzamykatelných), kontejnerů je tam 6 a věčně jsou pytle hozeny vedle nich na zem, a někdy jsou dokonce roztrhaný a vyhrabaný a válí se tam všechno možný...já tedy nejsem extrémní zelený aktivista, ale většinou se naštvu, zajdu si domů pro rukavice a pytle a uklidím to... mě to fakt štve

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 06. února 2018 14:37

Magráta No ja som na to úplne vysadená, pretože stačí zatvoriť dvere a zastrčiť zástrčku a je to. Lenže niektorým ľuďom by asi ruka odpadla, keby to mali spraviť, tak sa nám po ulici váľa bordel. Vždy keď idem okolo a je to otvorené, tak to zavriem. Už nám jednu búdku zamkli a znemožnili používať, pretože tam bol permanentý neporiadok, takže tri baráky teraz nosíme odpad do jedného domčeka (skvelé riešenie). Nechcite vedieť ako to tam vyzerá večer pred zvozom odpadu

Offline continuity
43141 příspěvků moje polička 06. února 2018 14:58

mysmat závisí od čeho, neměl by to být toxický odpad. Savo a podobně vyplachuji.

Offline slniecko admin
19580 příspěvků moje polička 06. února 2018 15:03
Reakce na Malvin:

.....vyhrožovala nadřízenými a Svazem doručovacích firem (nevím, zda to vůbec existuje),

​Tak toto si musím zapamätať

Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 06. února 2018 15:05

mysmat co tam patri a co ne bys mela mit napsany na tom kontejneru. jinak vadi mastnota (petky od oleje), cistici prostredky nevadi.

Offline Malvin
1648 příspěvků moje polička 06. února 2018 15:12

slniecko Jen se smějte . Ale koho jiného na ně poslat. A svaz dopravy existuje. Ale žádného ombudsmana, hledajícího ztracené balíky, tam nemají 

Offline slniecko admin
19580 příspěvků moje polička 06. února 2018 15:41
Reakce na Malvin:

slniecko Jen se smějte . Ale koho jiného na ně poslat. A svaz dopravy existuje. Ale žádného ombudsmana, hledajícího ztracené balíky, tam nemají 

​Však toto!!!

Ja sa už nad tými rôznymi kuriérmi tak neuveriteľne dokážem rozčúliť, minule ma známy počul s jedným telefonovať a potom mi s vytreštenými očami oznámil, že v živote netušil, že dokážem hovoriť takým tónom!

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 06. února 2018 16:04

ale když jsme u toho - jak naložit se sklem, který není lahev, tzn nevejde se do toho otvoru v kontejneru na sklo? kdo to vlastně takhle blbě vymyslel?

Když dítěti nedávno praskla čajová konvice tak záhadně , že na boku vypadl nepravidelnej střep tak 4x 4 cm (a tím pádem se 1,5l horkého čaje s medem ocitlo na podlaze a vzhledem k jejímu stavu i pod ní ) , tak jsem zabalila konvici do silný vrstvy novin, vložila do plastového lavorku a na balkóně do toho postupně klepala kladivem tak dlouho, až mi to připadlo dostatečně dezintegrováno, pak jsem ten balík v novinách protáhla otvorem v kontyšu a vytřepala. No, celá akce mi, zpětně zhodnoceno, trvala i s vymejšlením akce možná dýl , než bych dojela do Ekodvora. 

Offline amarelica
54 příspěvků moje polička 06. února 2018 16:43

Sťažujem sa na nedostatok vkusu a absolútnu absenciu citu pre dizajn jedného "pána" fotografa, ktorý nafotil naše deti v škôlke a domov sme si priniesli rozmazanú nezaostrenú sivú siluetu našich krásnych dvojičiek na béžovom plátne, ktoré je navyše zle natiahnuté. Keby nebolo toho, že jedna z nich má okolo úst nejaké škvrny (asi neumyté zvyšky desiaty), tak by to navyše vyzeralo ako zrkadlovo obrátená kópia jediného záberu.

To všetko ako pre nás za 18,- Eur. Neviem, aké sú reakcie ostatných rodičov, ale ja netuším, čo s tým "obrázkom" vôbec robiť. Určite ho budem musieť časom niekde "stratiť", pretože dievčatám neviem vysvetliť, prečo sa mi nepáči ich fotka a nechcem ju vyvesiť na najviditeľnejšom mieste v dome. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 06. února 2018 17:01

amarelica Školkové focení u nás byla vždy hrůza. Jednak chodil fotograf, takový zarostlý, tmavý chlap. Děti se ho bály. Ještě byl značně nervózní. Fotky bez nápadu, často ubrečeného dítěte. Za 7 let, co tam kluci chodili nemám snad jedinou pořádnou. Naštěstí jsme si je teda nemuseli brát, když  to bylo hodně tragické. 

Kamarádce ve školce fotí paní fotografka. Nádherné fotky. Je z nich vidět nápad, práce s aranžováním i radost dětí z focení. 

Offline slniecko admin
19580 příspěvků moje polička 06. února 2018 17:10

amarelica kľudne ho vylož (a prípadne o pár týždňov vymeň). Estetiku nerieš, podstatné sú pocity detí a pre návštevy budeš mať vtipnú historku. A deti sa fotia často, takže budeš mať o chvíľu za čo vymeniť s tý, že ich tam chceš mať aktuálne.

Ale v škôlke im to otrep o hlavu.

Offline andulka01
12854 příspěvků moje polička 06. února 2018 18:07

Nějaký hovado mi čórlo obě blikačky z kola!
Je tma a já potřebuji projet Prahou po silnicích. Blízké cyklokrámy pro zakoupení nových světýlek právě zavřely. A ty blikačky jsem dostala předevčírem od přítele nové. Jako fakt co není přibitý si může každý vzít?

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 06. února 2018 18:17

andulka01 hlavně ať dojedeš v pořádku domů.

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 06. února 2018 19:37

andulka01 tak to potlapkávám., už se mi taky stalo.

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 06. února 2018 20:18

Malvin Ja jsem dnes vracela s DPD zbozi a typek mi nedal zadny potvrzeni, prej se nic nedava, kdyz mam stitek jeste toho prijatyho zbozi. Nemela jsem nejak cas a energii se tim zabyvat. No jsem zvedava, zitra tam tak jako tak zavolam a doufam, ze si ted kuryr nezkousi obleceni za moje prachy:-)))

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 06. února 2018 21:39

Karja Z kterého webshopu to bylo (pokud to není tajné)? Protože jestli třeba Answear, tak tam DPD potvrzení na tuty dává.. No a některé shopy teda tisknou rovnou return etiketu, takže i ta zásilka zpět už má track číslo, pak by nedávání potvrzení dávalo smysl..

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 06. února 2018 21:45

Pavlena možná potvrzení o tom, že to dopravce převzal a Karja to nenosí na tajňačku doma 

Mně teď v lednu dpd doručilo dva balíčky, oba zaplacene dopředu a ani jednou nechtěli podepsat převzetí (loni jsem podepisovala všechny zasilky)

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 06. února 2018 22:08

Pavlena HaM. Return etiketa to asi vyloženě nebyla, to přijde většinou na papíře v té zásilce a pak se to lepí na ten balíček, tohle byla taková pozůstatková etiketa z příjmu toho balíčku. Ale tak na stránkách píšou, dejte dopravci a šlus, tak uvidíme. Kdyžtak stížnost na svaz dopravců bude mojí zálohou:-D.