carries tak to asi bydlíte tam, kde já... máme kontejnery v budkách (uzamykatelných), kontejnerů je tam 6 a věčně jsou pytle hozeny vedle nich na zem, a někdy jsou dokonce roztrhaný a vyhrabaný a válí se tam všechno možný...já tedy nejsem extrémní zelený aktivista, ale většinou se naštvu, zajdu si domů pro rukavice a pytle a uklidím to... mě to fakt štve
Stěžovací vlákno
Magráta No ja som na to úplne vysadená, pretože stačí zatvoriť dvere a zastrčiť zástrčku a je to. Lenže niektorým ľuďom by asi ruka odpadla, keby to mali spraviť, tak sa nám po ulici váľa bordel. Vždy keď idem okolo a je to otvorené, tak to zavriem. Už nám jednu búdku zamkli a znemožnili používať, pretože tam bol permanentý neporiadok, takže tri baráky teraz nosíme odpad do jedného domčeka (skvelé riešenie). Nechcite vedieť ako to tam vyzerá večer pred zvozom odpadu ![]()
mysmat závisí od čeho, neměl by to být toxický odpad. Savo a podobně vyplachuji.
.....vyhrožovala nadřízenými a Svazem doručovacích firem (nevím, zda to vůbec existuje),
Tak toto si musím zapamätať
![]()
mysmat co tam patri a co ne bys mela mit napsany na tom kontejneru. jinak vadi mastnota (petky od oleje), cistici prostredky nevadi.
slniecko Jen se smějte
. Ale koho jiného na ně poslat. A svaz dopravy existuje. Ale žádného ombudsmana, hledajícího ztracené balíky, tam nemají ![]()
slniecko Jen se smějte
. Ale koho jiného na ně poslat. A svaz dopravy existuje. Ale žádného ombudsmana, hledajícího ztracené balíky, tam nemají
Však toto!!!
Ja sa už nad tými rôznymi kuriérmi tak neuveriteľne dokážem rozčúliť, minule ma známy počul s jedným telefonovať a potom mi s vytreštenými očami oznámil, že v živote netušil, že dokážem hovoriť takým tónom!
ale když jsme u toho - jak naložit se sklem, který není lahev, tzn nevejde se do toho otvoru v kontejneru na sklo? kdo to vlastně takhle blbě vymyslel?
Když dítěti nedávno praskla čajová konvice tak záhadně , že na boku vypadl nepravidelnej střep tak 4x 4 cm (a tím pádem se 1,5l horkého čaje s medem ocitlo na podlaze a vzhledem k jejímu stavu i pod ní
) , tak jsem zabalila konvici do silný vrstvy novin, vložila do plastového lavorku a na balkóně do toho postupně klepala kladivem tak dlouho, až mi to připadlo dostatečně dezintegrováno, pak jsem ten balík v novinách protáhla otvorem v kontyšu a vytřepala. No, celá akce mi, zpětně zhodnoceno, trvala i s vymejšlením akce možná dýl , než bych dojela do Ekodvora.
Sťažujem sa na nedostatok vkusu a absolútnu absenciu citu pre dizajn jedného "pána" fotografa, ktorý nafotil naše deti v škôlke a domov sme si priniesli rozmazanú nezaostrenú sivú siluetu našich krásnych dvojičiek na béžovom plátne, ktoré je navyše zle natiahnuté. Keby nebolo toho, že jedna z nich má okolo úst nejaké škvrny (asi neumyté zvyšky desiaty), tak by to navyše vyzeralo ako zrkadlovo obrátená kópia jediného záberu.
To všetko ako pre nás za 18,- Eur. Neviem, aké sú reakcie ostatných rodičov, ale ja netuším, čo s tým "obrázkom" vôbec robiť. Určite ho budem musieť časom niekde "stratiť", pretože dievčatám neviem vysvetliť, prečo sa mi nepáči ich fotka a nechcem ju vyvesiť na najviditeľnejšom mieste v dome.
amarelica Školkové focení u nás byla vždy hrůza. Jednak chodil fotograf, takový zarostlý, tmavý chlap. Děti se ho bály. Ještě byl značně nervózní. Fotky bez nápadu, často ubrečeného dítěte. Za 7 let, co tam kluci chodili nemám snad jedinou pořádnou. Naštěstí jsme si je teda nemuseli brát, když to bylo hodně tragické.
Kamarádce ve školce fotí paní fotografka. Nádherné fotky. Je z nich vidět nápad, práce s aranžováním i radost dětí z focení.
amarelica kľudne ho vylož (a prípadne o pár týždňov vymeň). Estetiku nerieš, podstatné sú pocity detí a pre návštevy budeš mať vtipnú historku. A deti sa fotia často, takže budeš mať o chvíľu za čo vymeniť s tý, že ich tam chceš mať aktuálne.
Ale v škôlke im to otrep o hlavu.
Nějaký hovado mi čórlo obě blikačky z kola!
Je tma a já potřebuji projet Prahou po silnicích. Blízké cyklokrámy pro zakoupení nových světýlek právě zavřely. A ty blikačky jsem dostala předevčírem od přítele nové. Jako fakt co není přibitý si může každý vzít?
andulka01![]()
hlavně ať dojedeš v pořádku domů.
andulka01 tak to potlapkávám., už se mi taky stalo.
Malvin Ja jsem dnes vracela s DPD zbozi a typek mi nedal zadny potvrzeni, prej se nic nedava, kdyz mam stitek jeste toho prijatyho zbozi. Nemela jsem nejak cas a energii se tim zabyvat. No jsem zvedava, zitra tam tak jako tak zavolam a doufam, ze si ted kuryr nezkousi obleceni za moje prachy:-)))
Karja Z kterého webshopu to bylo (pokud to není tajné)? Protože jestli třeba Answear, tak tam DPD potvrzení na tuty dává.. No a některé shopy teda tisknou rovnou return etiketu, takže i ta zásilka zpět už má track číslo, pak by nedávání potvrzení dávalo smysl..
![]()
Pavlena možná potvrzení o tom, že to dopravce převzal a Karja to nenosí na tajňačku doma ![]()
Mně teď v lednu dpd doručilo dva balíčky, oba zaplacene dopředu a ani jednou nechtěli podepsat převzetí (loni jsem podepisovala všechny zasilky)
Pavlena HaM. Return etiketa to asi vyloženě nebyla, to přijde většinou na papíře v té zásilce a pak se to lepí na ten balíček, tohle byla taková pozůstatková etiketa z příjmu toho balíčku. Ale tak na stránkách píšou, dejte dopravci a šlus, tak uvidíme. Kdyžtak stížnost na svaz dopravců bude mojí zálohou:-D
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.