Stezuju si na strevni chripku, jeste odpoledne pohoda a tez uz lezim hotovej lazar.
Stěžovací vlákno
Lilly_Ku Je to nepříjemné, ale většinou to rychle přejde. Tak ať je ti zítra lip :-).
Lilly_Ku kup si nekde Enterol, jestli ho tam mate. jinak infekcni budes jeste tak tyden, tak ted navstevuj hlavne nepratele ![]()
oukej, takže po deseti letech můžu jít na ples, a prostě nemám šaty.
do zoot výdejny už nelezu, už jsem si vyzkoušela asi jejich celou nabídku a všechno jsem poslala zpátky (má rádobyekosložka velmi trpí nad tou marností).
nic mi nesedí, nesluší mi barvy, je mi to dlouhé, velké, malé...grrrrr
Tak jak s těma šatama na ples?
Ginevra pořád zle ![]()
Stěžuji si na DPD. Ve středu mi oznámíli, že mi budou doručovat balíček. Zaplatím si večerní doručení na čtvrtek, sedím doma a nic nepřijde. V pátek ráno pošlu stížnost přes kontaktní formulář, na který odpoví nicneříkající odpovědí v pondělí. V pátek se spojím s operátorkou, která se mi omluví, přizná chybu a dle svých slov zařizuje dopravu na páteční večer. Ok, chápu to, to se stane, popřejem si i hezký víkend. V pátek večer sedím doma a nic nepřijde. V pondělí ráno v aplikaci DPD kurýr je info, že balíček mi budou doručovat v pondělí, ale nikoli večer, ale v pracovní době! Dovolám se na operátora, na kterého jsem už nepříjemná, ale ještě ne hnusná. Operátor mi přislíbí, že večer mi to doručí a ještě přislíbí, že mi to potvrdí telefonem. Samozřejmě nevolá a včera mi nic nedošlo. Dnes ráno jsem se po 40 minutách dovolala na operátora. Jsem už vyloženě hnusná, ale říkám si, že musím, neb jinak se nic dít nebude. Oparátor stále opakuje, že mám čekat, že mi někdy přijde sms, že mi to doručí. Neví kdy. Víc pro mne nemůže udělat. Zajistit, aby balíček naložili, nemůže. Chápu, že nesedí na depu, ale zavolat tam, zjistit, kde je problém a upozornit je, že je nutno balíček naložit snad může. Tak si představuji, že funguje zákaznická linka. V průběhu telefonátu hledám kontakt na ředitele DPD. Operátor tvrdí, že ho nenajdu, ale na stránkách je. Nakonec mu praštím telefonem. Posílám rozhořčený email na zákaznické centrum DPD. Rozepisuji email na ředitele DPD, ale přichází kolegyně a něco řešíme. Do půl hodiny mi volá někdo z depa, že mi dnes večer doručí balíček. Přijde i potvrzující sms s přesným časem. Takže, pokud to přijde, tak bude i happy end. Jsem naštvaná, že až potom, co jsem byla hnusná a vyhrožovala nadřízenými a Svazem doručovacích firem (nevím, zda to vůbec existuje), tak to začali řešit a hledat balík. Email pro ředitele mám uložený v konceptech, pokud by to dnes nedošlo.![]()
Malvin Mám s DPD bohaté zkušenosti, jak se soukromými balíčky, tak jako firemní zákazník. Nechci Vás úplně zklamat, ale myslím, že naštvané telefonáty na zákaznické centrum u nich nic neřeší. Je to levný přepravce a podle toho vypadají i služby. Navíc: pro ně je zákazníkem webshop, nikoliv vy, takže jak Vy jste spokojená je jim zcela někde..
Moje zkušenost je, že soukromé balíčky pro DPD stojí až někde na konci hierarchie. Pokud si balíček nechám poslat do práce (a není patrno, že jde o soukromou zásilku), pak jsou služby o něco lepší.
Jedinou cestou je směrovat své naštvání na webshop a těm vyhrožovat, že si už nic nekoupíte, pokud nezmění přepravce. Když to udělá každý jejich zákazník a oni začnou posílat jinak, pak se možná DPD zamyslí, protože přijde o velkého (předpokládám) zákazníka a ne o jednu Malvin, na jejíž zásilce jejich byznys nestojí.
paktofonika Já jako příjemce jsem taky s DPD ještě celkem OK, ale jako odesílatel katastrofa. Dokonce mě opakovaně kontaktuje jejich obchodní zástupkyně, že jak prý můžeme více rozvíjet tu spolupráci (a dávat jim víc zásilek), ale když vypíchnu problémy, tak slíbí vyřešit a pak se dlouho předlouho neozve a ani nevyřeší.. :-)
Pavlena Já s DPD měla za roky, co využívám jejich služeb, jen jednu špatnou zkušenost, kterou vyřešil jeden telefon a balík byl ještě ten den doručen. Dosud jsem je hodnotila velmi kladně, neb občas mi těžký balík zanesli kurýři až k výtahu. Proto jsem i ve stížnosti zdůraznila, že při prvním telefonátu jsem byla víc než příjemná. Jsme lidi a chápu, že se může stát, že balík nebyl naložen, kurýr nestihl dojet aj. Ale když mi páteční operátorka a i operátor v pondělí řekli, že balík bude naložen a doručen, a nestane se tak, tak mne to naštve. Můj naštvaný telefon očividně něco vyřešil, neb konečně mám potvrzeno, že balík budou doručovat. Mrzí mne, že to bez toho nešlo. A o moji spokojenost by jim jít mělo. Eshop nabízí i další doručovatele a při příští objednávce si určitě vyberu někoho jiného.
Jak si tu tuhle někdo stěžoval na to vyhozený jídlo mezi domy - tak u nás - celkem běžná pražská čtvrť, v součastosti žádná periferie, byla dneska na chodníku u popelnic vyhozená velká igelitka s nějakýma kuřecíma kostma
Co si ten, kdo to vyhodil, myslí, že se s tím stane? že to někdo, až to bude smrdět, shrábne a vyhodí za něj? Že to někdo nechá sníst svýho psa??? Nebo že to tam nahnilý budou všichni obcházet, dokud to neroztahaj potkani??? Fakt nechápu tohle...![]()
![]()
Potrefenáhusa U nás to tady lidi nosí na trávník ke školce...jakože pro havrany
. Je to hnus, oni toho sice sežerou dost, ale zbytek žerou psi, co jdou okolo, když je majitel nevidí a úplný zbytek tam nechutně leží a smrdí. Přijde mi, že speciálně tady jedna sousedka jim něco chystá, že to nejsou klasické zbytky od oběda.
Potrefenáhusa Na toto som si tu sťažovala ja. Máme totiž jednu susedu ktorá rozhadzuje jedlo okolo domu holubom a mačkám. Cez víkend rozhádzala okolo domu kosti, no samozrejme že psy keď idú okolo tak to hneď cítia a pamútajú si kde to je. No proste keď idem vonku so psami tak musím prejsť tak 100 m aby som ich mohla vôbec pustiť na trávnik. Nie dosť že sp všade exkrementy a po tom čo sa roztopil sneh sa nedá po tráve ani chodiť tak ešte sú aj všade kosti, a rôzne hnijúce potraviny. Minule tam bola zelená saláma, a samozrejme vždy keď ide dotyčná okolo tak neustále psom niečo núka.
Ináč neporiadok okolo smetných košov ma štve nonstop. Smetiari by mali správne vziať iba to čo je v nádobách a nie upratovať okolo, čiže ak je nádoba na papier plná mala by som to vyhodiť tam kam sa to zmestí a nie hodiť to na zem. Takisto nechutné čierne záchodové misy rozhádzané po sídlisku mi idú na nervy. No kto sa na to má pozerať, to je kultúra? O neporiadku po prerábke bytov ani nehovorím, sa to asi všetko samo zlikviduje. Áno raz za týždeň sa vynáša nadrozmerný odpad, tak to vyhodím von v ten deň a nie týždeň popredu.
Uff to som si uľavila
jako abyste byly v obraze - leželo to na chodníku vedle kontejnerů s tříděným odpadem...kdo to uklidí, fakt nevim, tam to ani není kam jinam dát...

Renusatko vzhledem k tomu kolik je u nás potkišů je jasný pro koho to chystá
já nevim, sou ty lidi fakt retardovaní nebo co?
Potrefenáhusa
Tak to je fakt příšerný!
Potrefenáhusa to snad ani neni možný...
no a tam se válí furt něco ale, konkrétně tady u těch popelnic
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.