Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 06. února 2018 12:35

Potrefenáhusa Tak to nebudou kosti od nedělního kuřete, to vypadá na odpad z restaurace,nebo tak? Asi šetří za poplatek na popelnice.  Jak ve středověku ,hrůza. 

Offline baltik
4985 příspěvků moje polička 06. února 2018 12:51

mysmat to jsem byla ja, kdo neveril, ze to nekdo fakt zamerne dela, ale ta fotka of potrefenehusy mi nejde na rozum uz vubec

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 06. února 2018 13:01

Potrefenáhusa Kdo a na co proboha zužitkuje tolik kuřat najednou? Jako v restauraci nebo ve vyrobnim provozu pochopím, ale při běžném provozu doma?! Podle těch kosti muselo jít o desitky kurat.

Vědět která bába to dělá, tak jí to půjdu vyhodit před dveře na rohožku.

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 06. února 2018 13:11

Potrefenáhusa To je strašné Ako u nás na ulici sa tiež kadečo povaľuje, líšky dosť navyťahujú zo smetných košov, pretože niektorí ľudia očividne nevedia zatvárať dvere (máme koše v takých búdkach), ale toto je hardcore teda.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 06. února 2018 13:12

Potrefenáhusa takhle si umím představit, že to nechají třeba naše děti. Jdou s odpadem, někde se jim to roztrhne a vysype a tak to tak nechají. Nedávno jsem řešila vysypaný koš u popelnic. Několikrát jsem se jich ptala, se mi to zdálo jako naše odpadky. No druhý den mladší přiznal, že dělali blbosti a pytel se jim roztrhl. . Tak se domluvili, že když je nikdo neviděl, tak to tam můžou nechat. 

U dospělých to fakt nechápu, ale důvod bude možná stejný. 

viktorka_od splavu tady jí to už říkalo spousta lidí..tak to právě začala nosit na ten kousek trávy u školky. Normální určitě není. 

Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 06. února 2018 13:24

Renusatko možná jestli to dělá v nějakém pravidelném čase tak kdyby na ni párkrát někdo vylítnul... pohrozila bych měšťákama kdybych věděla kdo takovou věc dělá

Potrefenáhusa to fakt vypadá skoro jako z hospody nebo nějakýho blázna kterej nakupuje ve velkým.. nemáte tam třeba někde kameru? já to moc ráda nemám, ale pokud už, tak může mít i využití.. nebo třeba jen cedule "hlídáno kamerovým systémem" může odradit:P

Offline Potrefenáhusa
38877 příspěvků moje polička 06. února 2018 13:56

viktorka_od splavu fakt netuším a ani mě nikdo nenapadá, ono je to v sousedním bloku, je to na mojí ranní trase se psem, takže nemám nějakej extra přehled. Taky jsem si říkala, jestli to není odpad z hospody, ale v blízkým okolí žádná není. Navrch tady u těch popelnic se něco válí poměrně často, různý věci teda, nejen jídlo, ale jídlo celkem často. A nejsou u toho normální kontejnery, jen ty na ten tříděnej odpad. Ale kolem tady těch konkrétně je pořád tak strašnej bordel, že bych se vůbec nedivila, kdyby je zrušili, já u toho bydlet, tak jsem z toho neustálýho bince úplně zoufalá.

49357 příspěvků moje polička 06. února 2018 13:59

Potrefenáhusa hlavně kdybych u toho bydlela tak bych si na ty hovada fakt počíhala... u nás jsou kontyše přímo pod oknem jedněch sousedů kteří tam často pokuřují na terase... a jelikož občas bývají docela přeplněný mně osobně je to volný, ale mít takovej výhled asi bych brnkla do svozové firmy kde to vázne. atd.

49357 příspěvků moje polička 06. února 2018 14:01

ale když jsme u toho - jak naložit se sklem, který není lahev, tzn nevejde se do toho otvoru v kontejneru na sklo? kdo to vlastně takhle blbě vymyslel?

Offline Potrefenáhusa
38877 příspěvků moje polička 06. února 2018 14:06

viktorka_od splavu no na sběrným dvoře maj na to kontejner, ale jestli ti stojí za to s tim jet na sběrňák? Když jsem tam házela to naše, tak na dně byly takový krásný starý tlustý hospodský půllitry nepoškozený, ale moc jsem se styděla pro ně vlézt :-)

Offline Garfie
28569 příspěvků moje polička 06. února 2018 14:06

viktorka_od splavu Ten kontejner se nedá normálně otevřít? Já to nikdy neprostrkuju jednotlivě, ale vysypávám rovnou plnou tašku. 

Offline barbucha blogger
35883 příspěvků moje polička 06. února 2018 14:07

Tuhle se u protějších kontejnerů, ovšemže před zídkou t.j. na chodníku, válelo dobře pět porcí nudlí s kdovíčím. Otík div nepřehryzal vodítko.

Řekla bych, že - až na vyslovenej dobytek - to tam lidi nechávaj schválně, jakože pro zviřátka. Hlavně pro kočky, který se tu pak množej jak potkani  

Offline VeronikK
363 příspěvků moje polička 06. února 2018 14:10

ale když jsme u toho - jak naložit se sklem, který není lahev, tzn nevejde se do toho otvoru v kontejneru na sklo? kdo to vlastně takhle blbě vymyslel?

​Najít kontejner s jiným typem otvoru - to třeba mají ty kontejnery v zemi. Do těch by to možná šlo, ale taky nejsou nijak velký - spláclá papíroví krabice se do nich blbě dává...

49357 příspěvků moje polička 06. února 2018 14:10

Garfie nedá. strká se to tam po jednom a je potřeba trochu zabrat. právě jsem nedávno nechávala položenou nahoře takovou tu zavírací kuchyňskou nádobu páč tam neprolezla, a kolegyně si mi stěžovala že se pořezala když se tam snažila procpat rozbitou vázu

Potrefenáhusa no nestojí no.

Offline Garfie
28569 příspěvků moje polička 06. února 2018 14:13

viktorka_od splavu Aha jo, to jsou ty moderní verze . My máme klasický kontejner, tohle je teda fakt naprd.

49357 příspěvků moje polička 06. února 2018 14:14

barbucha jo pro zviřátka!

49357 příspěvků moje polička 06. února 2018 14:15

Garfie aneb přesvědčujte lidi ať třídí a zároveň se jim to snažte co nejvíc znepříjemnit

Offline dzizisketa
8966 příspěvků moje polička 06. února 2018 14:18

viktorka_od splavu 

U nás bývají na některých stanovištích tříděného odpadu kontejnery na sklo s průřezem zboku, na tabulové sklo, ale teda jen někde. A co se nevejde ani tam ani tam, holt odvážíme do sběrného dvora. Ale my tam vozíme opravdu všechen nadrozměrný, netypický nebo elektroodpad, jsme holt slušňáci.

49357 příspěvků moje polička 06. února 2018 14:22

dzizisketa tak tabule skla doma vazne nevyhazujem:-) obcas spis nejakou tu vazu a pod. do sbernaku v lete az bude trava budem chodit casto, celou zimu bordel skladovat ale nebudu ani tam s jednou veci chodit.

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 06. února 2018 14:24

Potrefenáhusa jéžiš to je nechutný. Po bližším prozkoumání fotky se mi to jeví jako profi vykostěný...to vypadá na nějakou hodnou kuchařinku co přilepšuje zvířátkům...