Omylem jsem vyhodila do kontejneru na plast 5 vzorecku parfemu
. Vyzvedla jsem si balik z Notina, nacpala sampony do kabelky, papirovou krabici a bublinkatou folii hodila po ceste do trideneho odpadu. Doslo mi to az pri pohledu na uctenku
.
Stěžovací vlákno
Lamicka to jsem předevčírem udělala taky.
Naštěstí jsem to vyhodila hned ve výdejně a na nádraží mi to došlo, tak jsem se vrátila hrabat do koše
. Ve tříděném odpadu asi nehrozí. To je velká škoda a naštve to.
Renusatko Stesti, ze jsi je zachranila. Ja bych kos taky prohrabala, tohle byly podzemni kontejnery. Skoda no.
Lamicka Mě by to ani tolik nemrzelo, jak asi tebe. Měla jsem parfém, vzorky co jsem si objednala a vyhodila jsem jen jeden objednaný. Když jsem to našla, tak ještě jeden jako dárek, který stejně znám.
.
Chci dlouhý vasy! Teď hned a lusknutím prstů!
Poslední dva měsíce mi vypalichalo obrovský množtví vlasů. A zrovna na tom nejdebilnějším místě a nejsem schopná se učesat, protože z patky mi čuměj ucouráný rousy. Eeeeeeh.
Dám království za culík!
Lama_z_Lana Methionin papej..! Mě pomáhá. Akorát mám teď hlavu plnou podrostených štětinek, ať se učešu jak chci, tak za chvíli vypadám jako rákosníček...

Pavlena Jo! Tohle je presny.
Musim si to sponkovat jak na zakladni skole :))
Pavlena Jo, mam to naprosto stejne. Ja tomu rikam šáša Krusty.![]()
Pavlena Jo, tak to mám úplně přesně taky. Hlavně kolem obličeje a pěšinky mi stojí spousta vlasů. Lakovat to nepomůže. ![]()
Lama_z_Lana Luna Renusatko No kadeřnice to chválila, jak prý mi to hezky podrůstá, jak budu mít za chvíli vlasů na 3 hlavy. No nevím, mezifáze hrozná, ale doufám v culík jako ruka..!
Pavlena Tak to jsem neměla ani před vypadáním, tak v to nedoufám
. Jednu výhodu to má...ty co vyloženě netrčí a jsou pod vlasama, mi dělají celkem pěkný objem, jak ten zbytek nadzvedávají .
No mne ted jedte zachranuje latkova celenka...dneska jsem si nechala projet strojkem undercut a nejradsi bych to vzala vsechno ![]()
mysmat ehm ... no ne
Ta druhá věta mi nějak nedošla. ![]()
Lama_z_Lana moje podrosty mi delaj takovou tu podkuvku z vlasu, jako mel Jarka Metelka z Rychlejch sipu! Takze kdyz udelam culik, do 10 minut mi tyhle vlasy vylezou a dojem je jeste horsi a takovej oplesatelej:D
A sakra, jen co vytahnu paty, uz se tady papá
Neznate nekdo tohle, ze bych to papala?

mysmat Papame na to neco?![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.