711990 Prej Metelka ![]()
Já si zas přijdu jako taková ta ryba, co ji z hlavy trčí lucernička!
Už oplakovám platinu a ty pracně narostlý vlasy budou muset dolů ![]()
711990 Prej Metelka ![]()
Já si zas přijdu jako taková ta ryba, co ji z hlavy trčí lucernička!
Už oplakovám platinu a ty pracně narostlý vlasy budou muset dolů ![]()
Příští pondělí mám jet na Český Krumlov.
V úterý mi volal řidič, že si vyvrkl kotník, a je tudíž v PN.
Dneska mi volala kolegyně, že si včera na jiné službce urvala meniskus, takže je v PN! (Ta aspoň s náma byla na úterním školení BOZP&PO).
Už zbýváme jen dvě, ale pořád máme před sebou téměř čtyři dny...
Stěžuju si na sebe / na svou dlouholetou přítelkyni.
V poslední době mě neskutečně vadí.
Proč? Ach jo... že by ponorková nemoc?
A ty jí na nervy nelezeš?
A není to tím, že spolu teď trávíte nějak víc času?
Já byla kdysi s kamarádkou na cestách, dvě batůžkářky odkázané samy na sebe. Všechno bylo v pohodě, ale po návratu nám to trvalo tak rok, než jsme spolu byly schopné zajít na kafe:-D
mysmat ja som len chvíľu pracovala s mojim mužom a nemali sme ďaleko k tomu povraždiť sa navzájom.
Teď teda budou všude vopruzovat s tou zasr**ou olympiádou??
Mutziputzi Jo! ![]()
Bledule Aha, koukala bych jenom na epický hodnocení průběhu biatlonovýho závodu, jenž sám o sobě je neštěstím, od myslivny Gabriely Koukalový, její vyprávění vždy nepostrádalo napětí a silnou dějovou linku![]()
Mutziputzi Já na zprávy nekoukám a že sportu si vyberu jen to, co mě baví. ![]()
PS: Biatlon mezi ně nepatří. ![]()
Teď teda budou všude vopruzovat s tou zasr**ou olympiádou??
Budou, bohužel. V kanclu si to teď dvě kolegyně pouští biatlon na tabletu na plný pecky
(jediná kladná stránka je , že v rámci zkvalitnění poslechu vypnuly jinak imrvére jedoucí Rádio Čas´včetně hitů z 80.let
) .
Tak milostpán v pátek absolvoval bypass. Na to si ovšem nestěžuju... ale zašla jsem se za ním mrknout a zrovna jsem tam zastihla sestřičku, žadonící na kolenou, aby něco snědl. Mávala tam nad ním jídelním lístkem... krůtí řízeček s kašičkou? Na ten nemám ani pomyšlení, opáčil lazar. Tak co hovězí nudličky s bramboráčkem? To bude moc kořeněný, skuhral vstřícný pacient. Ani špagety bolognese, ani kotleta na žampionech... nic mu nebylo dost dobrý. Když mu sestra začala vnucovat aspoň zmrzlinu a vypadalo to, že ho možná uprosí na ovocnou mísu, radši jsem vypadla, abych ho nemusela umlátit.
![]()
barbucha pište knihy ![]()
![]()
akorát někdy nevím, jestli mluvíte o synovi, manželovi nebo psovi ![]()
![]()
mysmat Já už jsem nějak zjistila, že horko těžko lze kamarádit a pracovat spolu. Ale někdo to zvládá bravurně. Já teda ponorku vždycky dostanu, nedejbože, když je to práce týmová!
keďže som sa sťažovala tu na blbé poznámky ohľadne organizovania mojej svadby, tak tu aj podám report. Nebolo žiadne rozbíjanie taniera, kŕmenie polievkou ani nič, a všetci to v pohode ustáli a prežili, dokonca sa vynikajúco bavili. Jo, a nechty som si dolakovávala cestou na obrad v aute ![]()
betsey tak gratuluji ke svatbě. Ať vám to společně štěstí trvá navždy ![]()
betsey Gratuluji!![]()
betsey No super, tak já se taky přidávám ke gratulacím! :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.