Dcera si pri atletickem treninku zlomila nohu. :-) Sadra na 4 tydny, jsem zvedava jak budeme zvladat cestu do a ze skoly....
Stěžovací vlákno
Emerald au...skoré uzdravenie prajem!!!
slniecko Diky.Samozrejme se ji to momentalne vubec nehodi,protoze ma naplanovane ruzne akce,na ktere hrozne chtela jit,jeste ke vsemu bydlime na kopci a rano se z nej nedostaneme jinak nez pesky. Doprava autem pro nas znamena spis komplikaci nez vyhodu. Bude to logisticky orisek.
Emerald Ach jo, sportem ku zdraví. Soucítím. “Momentálně se jí to vůbec nehodí” mne ovšem rozesmálo.
Emerald Tak přeju, ať to hlavně dobře sroste.
Mě vytočila pošta. Balíček na Slovensko, 20x16x10 cm, max 1,5 kg a 230 CZK?
Mě zase vytočilo PPL, do objednávky výslovně píšu, že doručení možné po 16hod, pokud dřív,tak je nutné volat den předem. Včera v 7.30 ráno volají manželovi "tak jsme před domem", proběhla domluva s řidičem, že balík dovezou dnes ráno ve stejný čas. Manžel kvůli tomu zůstal doma, že pojede do práce později, v 8 hod volá tomu řidičovi, kde teda je a telefon zvedl jiný řidič, hrozně překvapený, že kolega ze včerejška má dneska volno, on o ničem neví a rozhodně dneska naším směrem nepojede.....![]()
Začínají se ty jejich služby kvalitativně dost podobat české poště.
Edit: a teď v 12:30 volá zase jiný řidič, že nám to teda veze a je za 10min u nás.....
Sweet Potato A o tom,ze se to nehodi rodicum, taktne pomlcim.:-)
barbucha naše čubka má stejné chutě![]()
evik77 no tomu verím, medzi Slovenskom a Českom to fakt stojí majlant. My pohraničiari si radšej odskočíme na najbližšiu poštu v Čechách, keď potrebujeme poslať niečo do Čiech
Nemocný lidi v práci. To je asi obecně nevyčerpatelný téma. Dokonce jsem si jeden den já zdravá vzala volno, abych nebyla s nemocnýma, tomu říkám logika:-D.
Zitra mam posledni termin zkousky a cim vic to ctu, tim mene si pamatuju a fakt se bojim ze ji neudelam a statnicovat budu az za rok:(
rasaNori Klasickej predzkouskovej stav! Takze klidek, a zejtra to klapne ![]()
rasaNori to je vždy taký pocit....zajtra to dáš uvidíš!!!
rasaNori Držím palce a potvrzuji, že toto jsou klasické pocity!
Já taky občas měla pocit, že jsem se nic nenaučila, nic neumím, nic si nepamatuji a ničemu nerozumím a jediné, co pro to můžu udělat, je pořádně se na to vyspat. Takže jsem pro samé nervy ani nemohla usnout! A stejně to klaplo, zkouška je od slova zkusit...![]()
Karja Moja sefka vedie prvu ligu v chodeni do roboty s chorobou, zacne septembrom a taha tak do maja, take prechladnutia a kasle. Neznasa, ked su ludia doma chori.
rasaNori To zvládneš! Hlavně pokud máš státnice v létě, tak propadlíkům od zkoušek se na hnojárně vypisují ještě termíny aby do státnic dostali šanci, i když je to zimní předmět;-).
Tak hodně štěstí!
letfenixa No já jsem uplně nas.aná z dneška. Ani nevim jestli na něj nebo na sebe, že jsem třeba nezkusila sehnat si volnou kancelář nebo něco takovýho. Líná huba holý neštěstí.
A ještě jsem dnes objednala uplně blbej kus nábytku! Jel pro to přítel, takže jsem to nějak zjistila až doma. No je to blbost a mám se tomu zasmát a prostě to poslat dům dál, ale stejně, vůbec se tím směrem, kde to stojí nemůžu koukat! To je den blbec jak vyšitej dneska!
Karja nevim jak zrovna tenhle, tomu bych uplne neverila:(
rasaNori No hlavně věř sama sobě zítra;-). Ale oni to mají hodně často nařízené i seshora, odbavit to ke státnicím a hotovo. Za celé studium jsem potkala jen jednu, která měla postavení na to pořádně zatápět a vypisovat sakra málo termínů, nakonec ty mimo semestr stejně vypsala, jen prostě jeden a hotovo, protože na ní byla nějaká stížnost.No, ale nemůžu ti napsat, že to poznáš, protože věřim, že od zítřka už bude všechno v klídečku;-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.