betsey Gratulujem!!!
Stěžovací vlákno
akorát někdy nevím, jestli mluvíte o synovi, manželovi nebo psovi
Si netykáme?!
Hele to je jedno o kom mluvím, páč jeden je větší mizera než druhej!
Je uskladněn v český nemocnici, kterou sponzoruji svým pracovním úvazkem
Ale žádnou protekci jsem mu nevyřizovala, šel tam prakticky inkognito, a očividně tam takový štráchy nadělaj s každým. Docela mě ta nabídka zaskočila - oni jim dávaj na výběr z našeho jídelníčku (naše kuchyně je teda perfektní) - kterej my musíme krvavě platit! A eště bude dělat vofuky! ![]()
Jiná Realita no Otíčka v tomto případě myslím můžeme vyloučit..ten by určitě ofuky nad jídlem nedělal ![]()
To teda ne. Před chvílí mi málem ukous ruku, v který jsem držela vařenou brokolici ![]()
barbucha Příště si jdu lehnout k vám!!! ![]()
barbucha By to měl i s masem. ![]()
Jemu je to jedno. Ráno mi sežral banán... a vaničku tvarohu před ním nesmím ani otvírat... Otík by se hodil tomu pomatenci (jeden čas snad organizoval Českýho slavíka nebo co), co dělal ze svýho psa vegetariána ![]()
K té olympiádě. .
Catherinne :)
Gratuuji a dokud vás smrt nerozdělí. ![]()
betsey tak to je super, taky gratuluju, ať vám to klape
Tak milostpán v pátek absolvoval bypass. Na to si ovšem nestěžuju... ale zašla jsem se za ním mrknout a zrovna jsem tam zastihla sestřičku, žadonící na kolenou, aby něco snědl. Mávala tam nad ním jídelním lístkem... krůtí řízeček s kašičkou? Na ten nemám ani pomyšlení, opáčil lazar. Tak co hovězí nudličky s bramboráčkem? To bude moc kořeněný, skuhral vstřícný pacient. Ani špagety bolognese, ani kotleta na žampionech... nic mu nebylo dost dobrý. Když mu sestra začala vnucovat aspoň zmrzlinu a vypadalo to, že ho možná uprosí na ovocnou mísu, radši jsem vypadla, abych ho nemusela umlátit.
Pokud jde o stravovací chutě a návyky, milostpán lazar by měl strávit jeden den v nějakém okresním špitálu a hned by ho ty roupy přešly
.
Catherinne výborný! ![]()
betsey Gratuluju k svatbě a k průběhu taky!
barbucha Aby ti ho tam nerozmazlili!!!
betsey Gratulujem!
Ďakujem pekne za gratulácie ![]()
betsey Čtu to až nyní a rovněž gratuluji, přeji hodně štěstí
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.