viktorka_od splavu 6 dní?
Stěžovací vlákno
Myslím, že ani jedno se netýká Zinina šéfa nebo kolegů nás zde diskutujících.
viktorka_od splavu BTW jak je pro svého zaměstnavatele pitomec co chodí s chřipkou mezi lidi efektivní, pokud stejně jako zdravej, vyrazila bych ho hned.
Mutziputzi mame 3 na rok
ve firme kde jsem pracovala driv se jeste za marodeni (i za navstevu lekare) strhavala cast nezarucene slozky
Ounz chapu. me zas treba nezajimaly problemy kolegu kdyz jsem mela strach jestli bude co jist. ale ne, ted fakt do prace nemocna nechodim, a mas naprostou pravdu - jenze a)na to kazdy musi prijit sam b) nelze sazet na nejake ohledy, nechodim zejmena proto, ze to skodi mne, memu zdravi
Šéfa se to fakt netýká, ten prostě má jen pocit, že se některý věci bez jeho osobní přítomnosti neobejdou a asi si vůbec nepřipustí, že by mohl někoho nakazit. Přitom když je nemocnej někdo z kolegů, tak proto má fakt pochopení a většinu z nás dokáže alespoň nějak částečně zastat, což v případě potřeby taky dělá. Jakmile ale onemocní sám, tak je to tragédie.
Janulik03 Pomalá ani liknavá snad nejsem, trochu citlivka jo, ale aspoň bych se trochu otrkala :-D.
dzizisketa ohledne kolegu - nikdy nevis.
viktorka_od splavu Já teda na rovinu přiznávám, že kolegyni, co je věčně na paragrafu s dítětem bych nechtěla, ale komukoli nachcípanýmu bych za jeho absenci děkovala a snad i ráda dělala práci za něj, kdybych musela. Rýmu přežiju, ale před chřipkou mám fakt respekt.
Mutziputzi souhlas.
viktorka_od splavu tak samozřejmě, že máš bejt doma kvůli svýmu zdraví, ale máš myslet i na ty ostatní..prostě by mělo bejt zažito, že s chřipkou/angínou fakt ne.
Ounz vzhledem k tomu ze kdykoliv pustim televizi jedou tam reklamy, co si koupit abych i nemocna mohla “fungovat” (btw tohle uslovi primo nesnasim), zda se ze obecne povedomi tomu uplne nepreje...
Sakra jo! Tvl ta reklama, jak chudák ženská ani nemůže jeden den stonat, protože a) maminky si nemůžou vzít volno; b) její muž a otec dětí je patologicky neschopen se o ně postarat, aniž by přitom nelehla domácnost popelem.
Ounz Tak to jsou ale fakt takový ty hraběcí nebo knížecí nebo nevim jaký rady lidem, co maj výdaje na chlup stejný jako příjmy...co jim zbejvá než naklusat i s chřipkou...
dzizisketa presne!![]()
DrowRanger Fakt te lituju, ja si zitra davam zase preventivni sickday, uz na to fakt nemam nerva a to ted nemame zadne.terminy nic. Je to proste skudleni dovoleny a sickdays na zabavu. uz jsem byla nemocna pres vanoce tri tydny a melo to fakt grady a v tom tehotenstvi je to desny, desny a posledni vec co bych chtela je zase to mit. Takze te lituji. Jako chapu rymu a kdovi cosi, ale lezt do prace, kdyz jsou chripky a x hodin tam prohykat, pritom nejsou terminy a nic, to je na zabiti. Jako me se ty lidi furt omlouvaj, protoze vedi, co mam za zdravotni pakarny posledni dobou, ale k cemu mi to je, kdyz fakt vidim, ze jim vopravdu neni dobre, zadna rymicka. At te to brzo prejde.
PS.: na jidlo u nas kazdej ma.
U lidí s fakt nízkými příjmy nepochybně, ale to je jen jeden z aspektů mizérie práce a platů u nás. Ovšem u středněpříjmových skupin jde o špatné nastavení příjmů a výdajů - v tomto jsem já dost kritická, každý, kdo u nás dělá s počítačem má hypotéku, i když si nesmí dovolit ani týden stonat. To je fakt špatně.
dzizisketa To je to co já tvrdim furt, i minimální mzda by měla pokrejt s malou rezervou základní věci, bydlení, jídlo, věci pro děti a dovolit člověku, kterej opravdu pracuje si ušetřit na aspoň skromnou dovolenou, bohužel je to u nás absolutní utopie, pomalu i střední vrstvy jedou "na krev".
dzizisketa To je presny. Hlavne musi na lyze, do vietnamu a ja nevim kam, ale nema ani zadnou rezervu, kdyby mu na chvili vypadnul prijem. No vyrizeno.
Zina Smarja nestraste se 4 tydny! Je mi blbe od pondelka, za 14 dni jedem na hory. Myslela jsem, ze par dni v posteli s paralenem a citronovym cajem to srovna, ale zrovna jsem koukala, jak zitra ordinuje nase doktorka, je mi spis hur.
Karja Hm, tak zase žijem jenom jednou, já teda rovněž volim cestování před vytvářením rezervy, pokud někdo musí "tvořit rezervu" tim že musí sedět doma na prdeli, lituju ho víc než toho co si vezme hypotéku a musí makat jak barevnej.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.