Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 13. března 2018 11:02
Reakce na Mutziputzi:

paktofonika Už ti někdo vysvětloval, že jsi úplně pitomá, když si myslíš, že jim takhle nenarostl ocas, ale že jim ho nelegálně kupírovali po narození? 

​ Ešte nie! 

Offline Potrefenáhusa
38872 příspěvků moje polička 13. března 2018 11:03

paktofonika že když nejsi z Prahy, musíš stát vlevo? :-D

ježiš ale jak mě točí, když je narvaný metro a všichni si stoupaj po jednom vpravo...kdyby tam nalezli všichni, mohlo by to bejt milionkrát rychlejší

Offline Potrefenáhusa
38872 příspěvků moje polička 13. března 2018 11:04
Reakce na Mutziputzi:

paktofonika Už ti někdo vysvětloval, že jsi úplně pitomá, když si myslíš, že jim takhle nenarostl ocas, ale že jim ho nelegálně kupírovali po narození? 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 13. března 2018 11:09

Potrefenáhusa No veď vpravo.  A vľavo sa ide behom nie?

Jaaaj, ja som to napísala opačne 

Offline andulka01
12850 příspěvků moje polička 13. března 2018 11:15

Potrefenáhusa Tak jasně ale tohle bylo dopoledne v sobotu, úplně prázdný schody a tam chumel lidí. A významný pohledy jsem nevrhala :-) jsem je poprosila o uhnutí, fakt, slušná holka jsem byla :-)

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 13. března 2018 11:19
Reakce na Janulik03:

A ja som si myslela, že do hvezdárne sa chodí s detmi večer, lebo je vidno hviezdy. Možno nepočítala s tým, že to bude pre dieťa ešte dlho, ale teda nemusela púšťať ten tablet, no. 

Inak my sme si zajednali termín v hvezdárni sami pre seba, je to lepšie, nikto sa nemože sťažovať, ak náhodou niektoré z detí nebude ticho.

​ano, chodí se tam s dětmi večer. ne v 11 v noci. tříleté děti v noci nejsou schopné ničeho, jen zlobení, protože jsou unavené.

taky se tam chodí s dětmi. ne skoro s batoletem, protože dítě pod pět let ani nenajde okulár, tudíž je na hvězdárně naprosto zbytečně. ani dítě v první třídě nemusí v tom okuláru nic vidět. prostě neumí ještě sledovat svět dalekohledem, což není úplně jednoduché. až tak nejdřív šestileté dítě najde v okuláru aspoň měsíc.

jít na takovou akci s dítětem, které ještě neumí ani mluvit, je pro ně nepochopitelné.

vždycky jsem si myslela, že dospělý člověk, který má děti, by takové věci mohl vědět. chápu, že někdo někam s dětmi jde v noci, když se odněkud vracejí, a malé děti ještě nespí. ale naplánovat tříletému děcku hvězdárnu na noc je znak buď velkého sobectví, nebo velké hlouposti. v případě oné lady to bylo asi to sobectví, protože jen totální sobec do hvězdářské tmy promítá řvoucí film.

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 13. března 2018 11:37

Mne je za tech 5 let s deckama uplne ukradeny, jestli nekde rve pes, leze pomala babka s nakupem nebo jestli sousedi zpivaji v noci karaoke, proste mam trochu problem vubec neco takovyho vnimat. Az budu mit vlastni planetu, tak mozna nejaky omezeni vydam. A teda stiznost mam, rozvarila se mi ryze!!!

Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 13. března 2018 11:43

andulka01 benyka je z Brna? te nejvic vadili lidi kteri chteji po schodech chodit:-)) Potrefenáhusa tebe taky vidim!

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 13. března 2018 11:46

Mně teda vadí lidi, kteří chodí na jezdících schodech kolem kočárku. Zejména ve směru dolů. Vždycky se bojím, že mě někdo smete i s kočárkem.. 

Offline Janulik03
20264 příspěvků moje polička 13. března 2018 11:56

Už viem prečo bývam v zapadákove. Vlastne mi nemá kto vadiť. Dochodci chodia celá banda dvakrát ročne do tatier, tam asi teda zavadzaju tým ostatným turistom, eskalátory tu nemáme, babky chodia na nákup do lidlu doobeda na akcie, mestská doprava tu nie je, jedina cca 5 krát za den bus a 4 krát vlak äobe takmer prázdne). Deti su asi zalezené, alebo je ich málo.

Vadí mí hlásenie dedinského rozhlasu, lebo chrčí a rozumiem veľké prd a niekedy sa domov plížim neviditeľná, ked maju susedia v lete akciu, aby ma neodchytili a neopili.

A ešte zistujem, že mi začínaju vadit ludia, ktorým všetko vadí.  

Offline Zu
2779 příspěvků moje polička 13. března 2018 12:00

Když už se tu řeší schody do metra, je tu někdo, kdo má závratě a jezdí metrem? Jednou jsem musela sama metrem a musela jsem si počkat na někoho, kdo by vešel na schody přede mnou, protože bych to asi nedala. Zajímalo by mě, jestli s tímhle jde nějak bojovat, já mám vlastně pokaždý pocit, že mě někdo smete a nebo tou závratí schrastnu sama...

Offline RoSa
10176 příspěvků moje polička 13. března 2018 12:07

Zu a co nastupovat pozadu, zadkem napřed, to by nepomohlo?

Mohučanka a zrovna to samý mě napadá s tim kočárkem

Offline Zu
2779 příspěvků moje polička 13. března 2018 12:10

RoSa bych se bála, že se netrefim dobře na schod, ale potom už takhle stojím... já bych vlastně k tomu eskalátoru ideálně musela dojít pozadu 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 13. března 2018 12:10

Zu Já na závratě občas trpím, metrem jezdím. Pravda je, že asi ve 20, kdy to bylo nejhorší, jsem s ním jezdila nerada, když to šlo, tak jsem volila jiné alternativy. Pak jsem zjistila, že pomáhá nedívat se dolů, ale prostě do strany.
Jinak v ČB byly eskalátory akorát v Prioru, na těch se stálo, na to lítání po nich v Praze jsem na začátku dost koukala :-).

Offline Emi
1116 příspěvků moje polička 13. března 2018 12:11

Zu Závratě moc nemám, ale myslím, ža by to mělo jít odstranit, jen je potřeba to pomaloučku zlepšovat. Zkus trénovat na velmi pomalých a krátkých jezdících schodech a až je budeš zvládat, zkus delší nebo rychlejší. A nespěchej, zlepšení bude asi postupné. Zkusila jsem tenhle způsob, když jsem se začala bát jezdit výtahem, protože se mnou spadl. Byl to jen kousek, asi 3 patra jsme volně padali, než se zachytil. Pak jsem nějakou dobu výtahy ignorovala a chodila jen pěšky, ale chtěla jsem odstranit ten strach. Tak jsem začala jezdit jiným výtahem do 1. patra, pak do 2. patra a po několika týdnech jsem začala používat výtah bez omezení.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 13. března 2018 12:25

RoSa Nastupovat pozadu se právě bojím, že někde škobrtnu, zakopnu...

Offline Kokoska
34975 příspěvků moje polička 13. března 2018 12:26

Emi 3 parta je kousek? Asi by mě už nikdo do výtahu nedostal.

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 13. března 2018 12:26

Emi To je šílený, doufala jsem trochu, že výtahy padají jen ve filmech...

Offline Samantha
3295 příspěvků moje polička 13. března 2018 12:28
Reakce na Luna:

Mne je za tech 5 let s deckama uplne ukradeny, jestli nekde rve pes, leze pomala babka s nakupem nebo jestli sousedi zpivaji v noci karaoke, proste mam trochu problem vubec neco takovyho vnimat. Az budu mit vlastni planetu, tak mozna nejaky omezeni vydam. ....

Tak se na věc musí - s nadhledem

P.S. na vlastní planetě by se mi stejskalo... ona ta lidská všehochuť má taky něco do sebe