Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 28. března 2018 21:49

Karja no ale slepice jsou hrozný potvory!

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 28. března 2018 21:49
Reakce na Karja:

Mně se včera zdálo, že mě napadla slepice a já se jí zaboha nemohla ubránit, byla hrozně agresivní. Nakonec jsem to vzdala a probudila se radši. 

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 28. března 2018 23:27

MP Marge No ty bláho, teď to teprve dočítám. To už vybíráš špatný události rovnou i na příští rok, ne? Tak teď opravdu usilovně držím palce, ať už to má konec!

Ježiš, jak já nesnáším jakýkoliv hmyz už od dětství! Já, ségra a mamka vždycky poštípaný, pokousaný od komárů a všemožný havěti, zatímco našeho táty si ty hmyzí potvory v životě nevšimly.

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 29. března 2018 00:15

wendulka Diky   Ja doufam, ze uz mam opravdu vybrano, ale znate to: Cert s..e vzdycky na jednu hromadu 

Mimochodem toto prislovi jsem prelozila do anglictiny a mam s nim velky uspech u klientu  

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 29. března 2018 00:27

MP Marge Znám velmi dobře. Z němčiny.

Offline slniecko admin
19573 příspěvků moje polička 29. března 2018 01:04
Reakce na Karja:

Mně se včera zdálo, že mě napadla slepice a já se jí zaboha nemohla ubránit, byla hrozně agresivní. Nakonec jsem to vzdala a probudila se radši. 

continuity skoré uzdravenie prajem.

Čím to je, že tí trpajzlíci to vždycky znášajú lepšie a keď aj nie lepšie, tak rozhodne viac v pohybe?

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 29. března 2018 03:42

Karja Tak neco podobnyho se mi taky kdysi zdalo, ale s husou  byla se mnou vytahu a hrozne na me utocila, ja nemela kam couvnout, snazila jsem se vysplhat v rohu nahoru, ale ty blby kovovy steny desne klouzaly a ten vytah porad jel, no psycho 

Mne na tech hnusnejch zivejch snech nejvic vadi to, ze ten divnej pocit pretrvava dlouho i po tom, co si ujasnim, ze to byl fakt jenom sen. 

A vcera tady v noci byla silena bourka, ktera me samozrejme probudila, pak jsem dlouho cumakovala a pak se mi zdalo, ze se na nas zacal skladat barak, proste padala jedna stena za druhou.

Rano jsem se dozvedela, ze kousek od nas dostal barak zasah bleskem a shorel 

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 29. března 2018 09:17

viktorka_od splavu to se mi stalo doopravdy, tak cca 7,8 let zpátky a navíc jsem nespala doma. Probudila jsem se před bytem jen v tričku a kalhotkách. Dost blbý to bylo. Nechtěla jsem zvonit, abych nevzbudila zbytek domu, tak jsem musela oběhnout dům a házet kamínky do okna. Nakonec jsem zazvonit musela, protože kamínky neměly úspěch. 

Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 29. března 2018 09:25

nellielovett jezis no ja bych se nedozvonila bych tam zustala do rana

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 29. března 2018 09:45

viktorka_od splavu já i přemýšlela, že půjdu k mámě, bydlela asi 10min chůze od tama. Ale představa, jak se v noci procházím jen ve spodním prádle po městě.. No, tahle historka mi moc vtipná nepřijde ani po těch letech.

Offline Potrefenáhusa
38867 příspěvků moje polička 29. března 2018 10:04

nellielovett no ber to z tý lepší stránky, taky to mohlo bejt bez toho trička a kalhotek...

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 29. března 2018 10:06

Potrefenáhusa  jasně, vždycky může být huř.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 29. března 2018 10:16

nellielovett Ja už som tak dopletená že neviem čo je sen a čo sa naozaj stalo. To sa ti snívalo, alebo si bola námesačná?

Ináč ja neznášam keď v sne zakopnem/potknem sa a zobudím sa na to. 

Offline dzizisketa
8961 příspěvků moje polička 29. března 2018 10:33

Já jsem dneska ve snu objednávala dort, chtěla jsem kulatý, ale cukrářká prý dělá jen hranaté. A zároveň mi přitom někdo ukradl takový ten multifunkční sportovní tunel (co se dá použít jako šátek nebo čelenka a tak).

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 29. března 2018 10:38

paktofonika to se mi stalo, když jsem byla náměsíčná.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 29. března 2018 10:41

nellielovett Uff no tvl. Tak to naozaj nieje príjemný zážitok. Ja som si práve myslela že námesačný ľudia si nepamätajú co robia alebo je to iba keď ta niekto zobudí/vytrhne z toho? 

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 29. března 2018 10:45

paktofonika tak já se nejspíš vzbudila tím, jak klaply dveře. Ještě si pamatuju, jak jsem se jednou probudila ve vaně, taky nejpíš tím, že jsem pustila vodu. Co tomu předcházelo, to si nemapatuju. Těch zážitků mám víc, ale většinou jen z vyprávění mámy nebo bráchy. Ale už je to dobrý, už se mi dlouho nic nepřihodilo.

Offline andulka01
12848 příspěvků moje polička 29. března 2018 11:09

Minulý víkend mi dala ségra na hlídání nemocnou neteř, protože měli zaplacený kurz. Takže kdo bude nachcípenej na Velikonoce? No já, žejo...

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 29. března 2018 11:09

nellielovett Môj priateľ je námesačný. Už som sa párkrát zobudila na to, že odomykal dvere bytu (našťastie máme asi 3 rôzne zámky, takže ich nestihol otvoriť ). Tak som ho vždy doviedla do postele a ráno si nič nepamätal.

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 29. března 2018 11:16

carries a nebojíš se? Mně právě kamarádka vykládala, když jsme spolu někde byly a měly manželskou postel, že se vzbudila a já seděla vzpříměně, jak kdybych si třeba četla knížku a nereagovala jsem, že se hrozně vyděsila.