Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 29. března 2018 11:19

nellielovett Prajem ti aby sa ti už nič podobné neprihodilo. Musí to byť aj nebezpečné. Ja niekedy listujem papiere na posteli v sede ale to je skôr taký živší sen keď mám veľa práce. Ale keby sa to dialo priateľovi tak by som sa asi veľmi bála, nemám rada neštandardné situácie. A hlavne keď sa jedná o sny hneď si spomeniem na Inception 

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 29. března 2018 11:26

paktofonika děkuji. Myslím, že už se mi fakt nic nepřihodilo alespoň 3 roky, vlastně od tý doby, co jsme se sestěhovali s přítelem. Ani neříkal, že bych něco vykládala ze spaní. Jako malé se mi to stávalo často, později to bylo spíš podnícené alkoholem, bych řekla. Teď jsem tak celkově v pohodě, ničím se nestrusuju, nepiju tvrdý alkohol.

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 29. března 2018 11:32

nellielovett No je to dosť zvláštne, to priznávam. Párkrát som ho našla sedieť presne tak na posteli a tiež aj v obývačke na gauči, ako keby čítal knihu. Je to trochu strašidelné, ale už som si asi zvykla. Proste ho vždy vezmem za ruku a nechá sa odviesť späť do postele, ľahne si a do rána je kľud.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 29. března 2018 12:48

nellielovett Tvrdý alkohol je mrcha, som neznášala ako sa mi točila celá izba keď som ležala na posteli a cítila som sa ako v umývadle kde niekto vypúšťa vodu a ja nakoniec upcham odtok. 

Offline Garfie
28563 příspěvků moje polička 29. března 2018 17:50

paktofonika To je hezké přirovnání. Jinak dcera trpí na náměsíčnost a kolikrát se v noci stane, že se chová úplně iracionálně, nereaguje na žádné podněty, případně na ně reaguje nějak podivně (třeba řeknu-chce se ti an záhod? a ona že ano a jde do koupenly, ze šuplíku si vezme nějakou úplně iracionální věc a pak si oblečená sedne na wc....je to fakt podivné a vždycky mě to vyděsí. 

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 29. března 2018 19:15

Garfie máma mi říkala úplně to stejné..

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 29. března 2018 21:04

dney jsem byla na kosmetickém zákroku, po kterém vypadám, jako bych spadla hubou na ježka. doslova. prostě celý xicht červený, plný krvavých teček, mastné vlasy okolo obličeje a tak.

plán byl, že po něm sednu do auta a jedu přímo domů, pro jistotu s papírovým pytlem na hlavě.

plán se začal kazit ve chvíli, kdy jsem dopoledne nestihla nakoupit na velikonoce, tudíž mi bylo jasné, že s ježčí hubou budu muset do obchodu. cestou zpět jsem si vzpomněla, že jsem taky zapomněla jít na poštu. takže ježčí huba půjde i na poštu! nakonec jsem si vzpomněla, že jsem ve firmě nezalila kytky. takže ještě tam. a protože zákrok trval skoro o hodinu déle, než jsem čekala, a následná cesta po dálnici bylo inferno, musela jsem ještě cestou na jídlo.

tudíž jsem se s nepublikovatlenou tváří producírovala po půl moravě. kdo jste mě potkal, ani nevíte, jaké to pro mě bylo hrdinství 

Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 29. března 2018 21:06

Jiná Realita já bych byla v klidu. pokud tě někdo potkal, tak jak to líčíš, určitě tě nepoznal

Offline Korsičanka blogger
13490 příspěvků moje polička 29. března 2018 22:00

viktorka_od splavu 

Jiná Realita Takhle jsem vypadala, když jsem si v 25 letech přečetla, že je nejvyšší čas podstoupit kosmetickou péči a šla jsem do toho

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 29. března 2018 23:00

Jiná Realita co to bylo za zakrok? 

ja dnes vybehla v leginach a starem svetru s mastnym ulizanym copem pro dceru na trenink (mela jsem ji cekat v aute). Musela pro ni do satny a resit neco s trenerem,pak jsem si vzpomnela, ze musim na postu. Pak jsem se rozhodla skocit na nakup nejnutnejsich veci (byla jsem tyden mimo domov), a kdyz tam bylo milion lidi, tak jsem udelala i velky velikonocni. Tam jsem ptkala  znamou, co si me tak divne prohlizela.A pak manzel nemohl cekat na obed a zavolal nas do restaurace na rychly obed a tam jsme potkali nase zname. Stydim se damy, jeste ted.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 30. března 2018 00:04

Candance 

plasmaterapie. takový pokus, jestli to třeba něco nevylepší - mám totiž na obličeji všechno, na co si kdo vzpomene, tečky, póry, vrásky...na něco by to zabrat mohlo 

Online Karja
44715 příspěvků moje polička 30. března 2018 05:00

Jiná Realita Jo, tak tohle se mi stavalo taky, litovala jsem tu pani, co jsem prodavala ve vecerce, protoze tam jsem se parkrat odvazila zajit. V zime to bylo jeste dobry, ale v lete, kdyz uz jsem nechodila domu za tmy...no to bylo kruty. Soucitim!  O ty plasmaterapii jsem cetla, ja chodila na mikrodermabrazi jeden cas, to pak sice clovek odchazel s publikovatelnym ksichtem, ale k nicemu to nevedlo. Tak uvidis, minimalne te muze hrat pocit, zes nechala nekomu vydelat:-D:-D.

Offline Potrefenáhusa
38867 příspěvků moje polička 30. března 2018 07:51

Jiná Realita hele, tečky, póry a vrásky má na obličeji kazdej, nejsi v tom sama!!!

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 30. března 2018 08:01

Potrefenáhusa Fakt znam lidi, co nemaj ani jedno, případně maj, ale v v množstvím menším než malém, a neni jim 9. Tady je genetika mocná, myslim, že to moc nesouvisí ani s životosprávou ani s kosmetikou.

Offline rasaNori
8845 příspěvků moje polička 30. března 2018 08:11

Odstřelila bych diplomanta! Jako co jsme se domluvili před týdnem dnes již neplatí, takže všechno předělat a nejlépe včera bylo pozdě...dva týdny do odevzdání. Uáááááááá

Offline Potrefenáhusa
38867 příspěvků moje polička 30. března 2018 08:28

Mutziputzi tak jsou takový, ale je jich naprostý minimum. A určitě sami na sobě taky nějaký nedostatky videj

Offline Potrefenáhusa
38867 příspěvků moje polička 30. března 2018 08:31

Spalila sem mazanec!!!!

Offline rasaNori
8845 příspěvků moje polička 30. března 2018 08:35

Potrefenáhusa me lepi poleva na perniccich a nejde ani dovysusit v troubeje to nejake zaklete ty velikonoce letos.

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 30. března 2018 09:43

rasaNori Stalo se včera na křižovatce Mariánskohorská -Jirská. Ty asi jako jedna z mála tady budeš vědět, kde to je. U  toho autobazaru, co už tam není stojí činžák, a tam se policajti pokoušeli zatknout chlapa. Ten se nechtěl dát a držel se plotu jako klíště. Kolem srocení obyvatel a křik o diskriminaci a násilí. Bylo tam jedno policejní auto, pak přijelo druhé, vyskákali takoví bouchači a jako se rvát chlapa od plotu. Jeden obyvatel si celou situaci natáčel na mobil, že jako důkaz násilí. Pak mu příslušník pohrozil, že jestli se tam bude plést, tak ho sebere taky a obyvatel raději zmizel. Přijelo třetí auto, zablokovalo cestu a posádka běžela ostatním na pomoc. Přijelo čtvrté auto, chlap byl spacifikován a naložen do auta. 

Vzhledem k tomu, že byl poslední pracovní den, byla dopravní špička a auta popojížděla v kolonách ve všech směrech, tato zatýkací ceremonie zapříčinila dvě dopravní nehody, protože všichni čuměli, co se děje a nedívali se před sebe. 

PS: Taky jsem čuměla, ale nenarazila jsem. 

Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 30. března 2018 09:44

Jiná Realita haha, všechno zmiňované mám rozhodně taky a navíc takový všelijaký fleky.. ale co mám tu stařeckou vetchozrakost k tomu, je mi hej