Praskla mi ziarovka na zadnych svetlach na aute, nahradnu nemam a do pondelka ju nikde nezoženiem. Samozrejme v pondelok musim o piatej rano ist autom preč. Začala mi samovolne pretekat vodovodna bateria v kuchyni. Rosypala som kavu. A musim sa učit na veledoležitu skusku a mam k tomu odpor a nechce sa mi a už teraz viem, že nestiham. fnuk fnuk.
Stěžovací vlákno
To je mi vás fakt líto. Prasklá žárovka pro mě mimo jiné představuje nutnost zajet do servisu, protože na mém autě se to hodně špatně vyměňuje a já to neumím. A nechápu, proč v tom servisu na mě většinou koukaj jak na blbou blondýnu stylem "no jo, ženská!", když nejednou s tím měl problém i jejich servisák.
pristup "mladych" doktorov je preto taky aky je lebo ich to uci starsia protivna generacia. cest vynimnkam v akejkolvek vekovej kategorii.
Stěžuji si, že má hlupák stará, hlava děravá si nemůžu vzpomenout, odkud je ten tvůj avatár. Nedá mi to spát. ![]()
Když jsme u těch třídních srazů, tak si stěžuji, že máme sraz z průmyslovky po 30 letech (hrůza) a budeme ho mít v hospodě, kde se taky hraje bowling a je tam hrozný kravál.
mně hned naskočil barbánek, ale odkud, to se mi vypařilo, že by z ohníčku?? :-))
četla jsem to ráno v posteli na telefonu zvětšené bez ikon a nicků a když jsem dočetla k bedrunkám, tak si říkám áááá, brrr už je taky tady :-)
Myslím, že jeden z nejvtipnějších srazů spolužáků se udál před pár dny v místním bydlícím vlákně ![]()
Pardon, že s těma kozačkama zase otravuju...Jen mě napadlo (pro ty se stejným problémem s širokými kozačkami), že by možná pomohly nějaké návleky na nohy. Už jsem totiž fakt naštvaná a to jsem oběhala spousta obchodů. Nevíte, kde se takové návleky dají sehnat? Google moc nepomohl, pořád mi cpe návleky na boty.
já nosím v zimě merino podkolenky, návleky jsem měla jeden rok z newyorkeru, ale ty podkolenky seděj líp na noze.
Vždyť říkám, hlupák stará, hlava děravá. Trochu se bojím, že až se mi začnou vybavovat takové věci a zážitky z dětství, tak už budu mít v hlavě zaděláno na Alzheimera. ![]()
Já už jsem tu dýl (asi týden :-) ), ale trochu bojuju s jiným vzhledem, chvilku mi trvalo najít ty správná vlákna a měla jsem docela šrumec v práci.
10.11. máme zase sraz ze základky. Scházíme se minimálně jednou ročně a je to super!
Byli jsme dobrá parta už tenkrát a vydrželo nám to. Vždycky je neskutečná sranda a my máme přímo hmatatalný pocit, že jsme se rozešli včera.
Hrozně se těším!
Navleky (dokonce snad s nějakým kasmirem) jsem sehnala loni v Calzedonia. Ale pokud nemáš v dosahu obchod, tak jsem stejne moc nepomohla..
Stezuju si na svagrovou. Kdysi jsem zachranila jejiho syna, kteremu jednou v patek odpoledne ruply v rozkroku dziny, ktere si ten vecer chtel vzit ven (17 let, chapete). Zasila jsem je. Od te doby jsem latala rozedrane rifle obema synum, ji i svagrovi. Dneska byl u nich na navsteve muz s dcerou, ja zustala doma, protoze jsem nemocna. Vratil se se dvema taskama svagrovych rifli, jedny byly jeste mokre z pracky. A pry je se mnou domluvena. No se mnou se nedomlouvala. Jeste to smrdi nejakou prisernou avivazi. Grrr!
heh... asi bych to nechala ležet dokud by si to zas neodvezli. nemám čas.:P
Podej prst ... a dál to znáš. ![]()
Tak já když jsem byla naposled na srazu základky, tak jsem celý večer strávila tápáním nad existencí jednoho našeho spolužáka. Všichni ho znali, jen já prostě dodnes netuším, kdo to byl a že jsme spolu navštěvovali stejnou třídu. Docela mě to vyděsilo, protože mám hodně ráda scifi a v druhé půlc večírku jsme zcela vážně začala přemýšlet o paralelních vesmírech. Nadto se dvě spolužačky, které si udělaly děti hrozně brzo, opily asi v devět večer, protože "mají konečně volno, juhů" a pořád otravovaly s diskotékou, načež s větou o studovaných sucharech odešly pařit samy. No a na srazu ze střední školy moje dobrá kamarádka pustila do oběhu asi 30 fotek ze svého porodu. Byla na nich ještě zpocená, prameny vlasů přilepené na čele, různě polonahá, s miminkem i bez miminka. No a tehdy jsem se teda musela opít já.
Když se tady probírají ty srazy...se základkou to máme podobně jako Dadoo, byli jsme skvělá parta a rádi se vidíme, vždycky je to super. Zato gympl, to je pokaždé propadák. Jednou se tam spolužačka opila a strašně vyjížděla po jednom spolužákovi, ale opravdu strašně. Od té doby se nikomu neozvala a na žádný sraz už nepřišla. Pak tam jeden spolužák-právník přinesl dvě alba svých nemovitostí, další holka (bezdětná, 3x rozvedená) album plné koček. Na jednom srazu se dva kluci celý večer drsně naváželi do spolužačky, protože konvertovala k židovství. Obvykle se navíc baví jen skupinky, co se spolu přátelily už na gymplu...no prostě pokaždé je to takové rozpačité a chodí čím dál míň lidí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články