Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Lamicka
14177 příspěvků moje polička 17. října 2016 18:11
Reakce na VandaRybna:

Klaunu jsem se bala vzdycky. Ted tohle!

Offline VandaRybna
160 příspěvků moje polička 17. října 2016 18:17
Reakce na Lamicka:

Je to hnus, vidět to za oknem, tak to asi hrůzou odbachnu. Jestli je to zas nějaký trapný viráln na nějaký trapný film (třeba remake "TO", to bych asi spálila celou Kingovu knihovničku), tak je to teda ale opravdu PĚKNĚ TRAPNÝ. A jestli není a je to jen nějaký strašení v rámci facebookové generace, tak si přeju, aby co nejdřív, nejlépe už dnes skončil některý z těch trotlů se zadkem plným broků.

Hlásím, že migréna odchází - TOKAJ jako obvykle zabral spolehlivě. DOPORUČUJI.

Edit: tak ještě to trochu bolí nad levým okem, asi si dám ještě deci....

Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 17. října 2016 19:00
Reakce na Guinea Pig:

"No a nakonec jsem zažila jeden z nekonečných WTF hovorů s mojí švagrovou, která se v pravidelných intervalech podivuje nad finančním uspořádáním mé domácnosti..."

Uff, to je děs! Co je komu do toho, jak si já vedu svoji domácnost?? I kdybych první tejden po výplatě chodila denně na večeře do Esky (díky Jinx, že můžu uvést konkrétní název luxusní restaurace :-)) a zbytek měsíce se živila ovesnou kaší, tak je to snad moje věc, ne?

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 17. října 2016 19:35
Reakce na žluťásek:

Ona to teda naštěstí nemyslí zle, spíš se pořád dokola něčemu diví. Obecně zná jen to, co žije a vše ostatní je jí cizí. Ohledně těch peněz se divíme vzájemně. Ona nechápe, proč máme svoje soukromé účty pro svoje platby, protože ona s manželem to má tak, že z jejích peněz se zaplatí kroužky a pak už asi nic moc a z jeho peněz vše ostatní. Tedy i její věci. Pro mě je ponižující ta představa, že si chci koupit boty a telefonuju domů, jestli jako můžu a že jsou fááákt pěkný. No a jednou za čas na to narazíme, jako teď nedávno, kdy jsem si koupila tričko (za své...) a ona ocenila moji "výmluvu" před partnerem, že bylo ve výrazné slevě, že to doma taky použije. A pak mi vykládala, jak si koupila nové rifle a schovala je doma a bude je postupně nosit, aby jako pomalu zapadly do domácího oděvního arzenálu.

Online viktorka_od splavu
49281 příspěvků moje polička 17. října 2016 20:27
Reakce na Guinea Pig:

ufuf

já měla teda trochu práci muži vysvětlit, že žádný svoje peníze nikdo z nás nemá, že jsou všechny naše:-) byť teda jsme z předchozích vztahů oba znali spíš ten model "muž pošle výplatu na ženin účet a pak dostává kapesný":P a když se to trochu zaběhlo tak jedinej zádrhel je, že pokud mu chci koupit dárek, tak musím na dobírku nebo za hotový, aby se to nedozvěděl z výpisu a naopak. ačkoliv jsem zjistila, že on tam teda vůbec nekouká

49281 příspěvků moje polička 17. října 2016 20:32

a když už jsem v těch stížnostech, tak tatínek si usmyslel, že vezme dítko na tři neděle na dovolenku, a to v lednu, s tim že v dubnu jsou příjimačky na střední školu. však se učí dobře tak co. a prej kolik mu na to přispěju 

Offline KiKi07
236 příspěvků moje polička 17. října 2016 20:48
Reakce na VandaRybna:

To je ale hezký léčení :)

Online continuity
43017 příspěvků moje polička 17. října 2016 21:31

mne prave dite pristihlo, jak vyziram JEHO puding. natajnacku koupena kabelka je proti tomu sranda.

Online continuity
43017 příspěvků moje polička 17. října 2016 21:35
Reakce na VandaRybna:

Je to hnus, vidět to za oknem, tak to asi hrůzou odbachnu. Jestli je to zas nějaký trapný viráln na nějaký trapný film (třeba remake "TO", to bych asi spálila celou Kingovu knihovničku), tak je to teda ale opravdu PĚKNĚ TRAPNÝ. A jestli není a je to jen nějaký strašení v rámci facebookové generace, tak si přeju, aby co nejdřív, nejlépe už dnes skončil některý z těch trotlů se zadkem plným broků.

Hlásím, že migréna odchází - TOKAJ jako obvykle zabral spolehlivě. DOPORUČUJI.

Edit: tak ještě to trochu bolí nad levým okem, asi si dám ještě deci....

to mate dobre, ja si nemuzu dat cervene vubec a bile jenom opatrne, protoze to mi tu migrenu spolehlive rozjede. na rozdil od bileho tvrdeho alkoholu, ktery teda v zacatcich zachvat i zastavi (tvrdy tmavy je neutralni). tak hadejte co piju na vsech firemnich akcich a za sve? na stesti mam tu omluvu, ze jsem z dalekeho vychodu, tak to vsichni berou jako folklor. 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 17. října 2016 21:38
Reakce na continuity:

mne prave dite pristihlo, jak vyziram JEHO puding. natajnacku koupena kabelka je proti tomu sranda.

MACECHA NEJHORSIHO KALIBRU, socialku na vas, chudak mala, co kdyz ted bude mit trauma 

(Proboha, jak jste se mohla nechat chytit? Takova zacatecnicka chyba)

Online continuity
43017 příspěvků moje polička 17. října 2016 21:40
Reakce na Candance:

nejak jsem doufala, ze jiz budou spat 

49281 příspěvků moje polička 17. října 2016 22:00
Reakce na continuity:

:-)))

Offline artefakt
104 příspěvků moje polička 17. října 2016 23:12
Reakce na VandaRybna:

to jsem neměla vidět ty klauny

Offline 0zero7
11864 příspěvků moje polička 18. října 2016 01:29
Reakce na continuity:

cha cha, jsem se zasmala nahlas, kolega prej jsem myslel ze jsi nemocna, mas nejak moc humoru, no  vidite za co jeste muzete!!

Offline VandaRybna
160 příspěvků moje polička 18. října 2016 08:14
Reakce na continuity:

nejak jsem doufala, ze jiz budou spat 

Když oni se kolikrát tak plížej.....

Offline Garfie
28532 příspěvků moje polička 18. října 2016 09:34
Reakce na continuity:

Bože, stát se TOHLE  u nás, stěhuju se do domova pro osamělé matky 

Offline martek01
1441 příspěvků moje polička 18. října 2016 09:50
Reakce na VandaRybna:

Když oni se kolikrát tak plížej.....

mamííííííííí, co to tam jíš??????

taky se mi to párkrát stalo...... 

49281 příspěvků moje polička 18. října 2016 09:54
Reakce na martek01:

dvojmo

49281 příspěvků moje polička 18. října 2016 09:56
Reakce na martek01:

k tematu priznavam, ze jsem zacala schovavat buraky. proc v nich musi mit zalibu zrovna to dite, ktery by spis potrebovalo redukcni dietu?!

(jojo, lepsi si je odpustit uplne, ale kdyz sou taaak dobry:-) sladky doma nemame vubec, nastesti

Online dzizisketa
8949 příspěvků moje polička 18. října 2016 09:57

U nás doma si schovává přítel velkou arašídovou nugetu. Přede mnou!