Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 16. října 2016 18:07
Reakce na Sweet Potato:

Fotila jsem, ale na fotkách není nic poznat. A navíc mi je zalehává pes. V reálu je to taková namodralá světlounce šedá. 

Jestli jsou to takové ty letní šaty bez rukávů, jen silná ramínka, lněné, tak ty mám taky. Měly polyesterovou podšívku, kerou jsem teda odpárala. Nicméně - po vyprání jsou ty bílé pruhy světle modré. Prala jsem to na program len, viskoza, přírodní materiály a stejně se to zabarvilo.

Jsou vám dobře v pase? protože já měla ten pas zaražený někde v místě posledních žeber (proto mě to zabarvení ani moc netrápilo, nemůžu v tom moc dýchat).

Offline Sweet Potato
40265 příspěvků moje polička 16. října 2016 18:20
Reakce na Guinea Pig:

Tak to jsou asi ty samé, o párání podšívky jsem taky přemýšlela. Já se v nich cítila skvěle, bohužel. A že se obarvily i tobě, beru jako takovou malou náplast, že za to možná ani nemůžu. Ostatně, nic jiného neobarvily. A ty ubrousky proti obarvení, jak tu někdo zmiňoval, používám.

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 16. října 2016 18:32
Reakce na Sweet Potato:

Asdi nějaké znamení. Já se stejně doma dozvěděla, že mám v nich velký zadek, takže prý nevadí, že se zničily

Offline Morrigan
75 příspěvků moje polička 16. října 2016 18:37
Reakce na Pavlena:

Navleky (dokonce snad s nějakým kasmirem) jsem sehnala loni v Calzedonia. Ale pokud nemáš v dosahu obchod, tak jsem stejne moc nepomohla..

Calzedonii mám hned několikrát v dosahu, tak se podívám...děkuji moc.

Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 16. října 2016 18:42
Reakce na Sweet Potato:

Udělejte si s dětma batikovací odpoledne a hoď ty šaty do nějaké pěkné barvy, třeba se to trochu vylepší :)

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 16. října 2016 19:06
Reakce na LennH:

Máte alespoň příležitost naučit se asertivitě. Džíny bych klidně nechala v tašce (i ty mokré) a ani bych se toho nedotkla. Nemáte a nebude na to mít čas a hlavně vás to nebaví a už nikdy to nebudete dělat. Je důležité naučit se říkat ne zvlášť lidem, kteří mají tendenci vás využívat. 

Offline LennH
158 příspěvků moje polička 16. října 2016 20:29

Vsecko jsem vrazila na balkon a tam to zustane, dokud si to nevyzvedne. Mne normalne z te "vune" rozbolela hlava. Fuj.

@Bledule: Jako kdyby treba slusne prisla a zeptala se, pripadne nabidla neco za to... s takovym pristupem teda uz nikdy nic. 

Offline LennH
158 příspěvků moje polička 16. října 2016 20:37
Reakce na crazydaisy:

Vite co, prave jsem ji nekolikrat pred tim slusne odmitla s tim, ze at se nezlobi, ale nemam cas, nebo ze chce neco, co da hroznou praci a nestoji to za to. Jeste jsem ji kladla na srdce, ze kdyz uz cela rodina nema jine gate nez rifle, at je aspon nekoupe v litrech avivaze, ze proto jim to praska na tech namahanych mistech, ta vlakna jsou normalne sezrana, je to videt. No nastvalo me dneska hlavne to, ze vyuzila toho, ze tam nejsem a nemuzu ji vyslovne odmitnout. Ted uz fakt nemam chut pro ni udelat cokoli.

Online continuity
43014 příspěvků moje polička 16. října 2016 22:03

blby spln, v piatok dopoludnia ma rozbolela hlava a preslo ma to dnes vecer o siestej. tentokrat bol zachvat vyborny. triptany zabrali ten piatok do soboty rana a potom uz ani brufen, no liezla som po stene. fuj!

a zajtra po peknom vikend sup zas do prace.

Online continuity
43014 příspěvků moje polička 16. října 2016 22:09
Reakce na LennH:

hod to na balkon a ziadne vrasky. ked sa spyta ako to vypada, treba sa hodne divit. zarucene ti po muzovi uz nic neposle.

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 16. října 2016 23:13
Reakce na LennH:

To je správný přístup, dobře děláte 

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 17. října 2016 08:12
Reakce na LennH:

Zrátať, kľko toho je a zavolať švagrinej, žo toľko a toľko to bude stáť (cenníky krajčírstiev sú na nete). A že momentálne nemáš čas, takže po zaplatení zálohy to bude tak do mesiaca hotové. Ale že sa neurazíš, ak to dá niekam inam robiť.

Offline LennH
158 příspěvků moje polička 17. října 2016 08:29

Dekuji vsem za zastani...

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 17. října 2016 08:38
Reakce na Guinea Pig:

Asdi nějaké znamení. Já se stejně doma dozvěděla, že mám v nich velký zadek, takže prý nevadí, že se zničily

to je vážně skvělé uklidnění 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 17. října 2016 09:52
Reakce na continuity:

Moc mi to nejde přes klávesnici, ale za tu migrénu vás "potlapkávám". V době, kdy mě hodně sužovala, to bylo zásadně o víkednu, začala v pátek a odeznívání většinou nastalo v neděli večer. Triptany mi přišlo, že zabírají jen tak na půl, nakonec jsem je ani nebrala. Pokusila jsem se to řešit krom jiného i akupunkturou ve zdejší nemocnici, doktorka, která ji tu dělá, ale dopředu varovala, že v tomhle ohledu zrovna moc úspěchů nemá. Sama s ní měla problémy taky a tvrdila, že dost migreniků jede právě v módu pátek-neděle.
Přeju, ať od ní máte na co nejdelší čas pokoj.

Offline barbucha blogger
35802 příspěvků moje polička 17. října 2016 10:02
Reakce na brrr:

Co je to bedrunka?

Offline barbucha blogger
35802 příspěvků moje polička 17. října 2016 10:22
Reakce na Sweet Potato:

OK, ale proč bedrunka, když je to beruška? "Berunka" bych ještě pochopila... je to odbornej výraz?