Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Morrigan
75 příspěvků moje polička 14. října 2016 13:43
Reakce na Solathis:

Vidíte a já mm presne opacný problém. Zkousela jsem asi patery a vsechny mi byly pres lytko uzke. Nosim velikost 36-38 i ve slinkach, tak bych nerekla, ze mam lytko tak siroke. Potrebovala bych nove kozacky, po lonske zime mam uz jen jedny a ty jsou srmisove, navic uz tri roky stare. 

Tak to já mám docela hodně hubená lýtka a velikost bot 40. Takže to asi vidím tak, že zase budu kupovat nízké. A já si zrovna zamilovala takové ty vyšší a šněrovací (má je teď Mustang, ale ve špatné barvě). Steely nechci, ty už jsou zase moc hardcore a vypadají dost nepohodlně xD

Offline Prosperina
714 příspěvků moje polička 14. října 2016 15:08

Já mám nohu 40-41 a lýtko dost úzký, takže shánění kozaček bylo taky vždycky peklo. Před pár lety mi teda vytrhla trn z paty ARA, protože tam dělají jak normální šířky, tak užší a širší. Akorát už je to nějakej pátek (kozačky nosím jenom dost výjimečně, takže vydržej) a jak jsem tak teď koukla na nabídku, tak ARA kozačky sice nestojí čtyři litry, ale kus přes tři většinou jo, takže nevím, jestli na původní dotaz tenhle tip pomůže.

Ono tedy s mým hůlčičkovatým lýtkem je dost kumšt sehnat i perka, pokud za ně člověk nechce/nemůže dát majlant  - ve většině vypadám jak kocour v botách. Takže většinu zimy trávím v botách kanadovitého tipu (anebo v oxfordkách a spol, když je takový to zimně nezimní počasí).

Offline Sweet Potato
40265 příspěvků moje polička 14. října 2016 15:21

Prala jsem své asi nejoblíbenější letní šaty. Byly černobíle pruhované, teď jsou šedočerné. 

Sice za pár korun z F&F, ale byly prostě skvělé. Teď bych potřebovala, aby se na ně někdo nestranným okem podíval a řekl vyhodit nebo vyžehlit. Šedá je zcela jednolitá, neflekatá, ale mně přijde, že z toho křičí, že pustily.

Offline Garfie
28530 příspěvků moje polička 14. října 2016 15:36
Reakce na Sweet Potato:

Vyfoť je.

Offline Sweet Potato
40265 příspěvků moje polička 14. října 2016 15:42
Reakce na Garfie:

Fotila jsem, ale na fotkách není nic poznat. A navíc mi je zalehává pes. V reálu je to taková namodralá světlounce šedá. 

Offline Garfie
28530 příspěvků moje polička 14. října 2016 15:46
Reakce na Sweet Potato:

Tak se psem ladí :-D Fakt z toho nejde moc poznat, asi bych je vzala jednou na sebe a uvidíš, jak se cítíš. 

Offline Sweet Potato
40265 příspěvků moje polička 14. října 2016 15:49
Reakce na Garfie:

Dám jim šanci, vyžehlím je a příležitostně někomu ukážu. Do léta daleko, třeba mi to napřesrok ani nepřijde, ale teď bych brečela a k moři za trest nepojedou!

Offline Garfie
28530 příspěvků moje polička 14. října 2016 15:51
Reakce na Sweet Potato:

Chápu, já mám prakticky pruhovaný šatník a vždycky je to sázka do loterie, bojím se každého praní :-(

Offline Sweet Potato
40265 příspěvků moje polička 14. října 2016 15:53
Reakce na Garfie:

Ještě se mi to s žádnými proužky nestalo. Ale nedávno jsem někde koukala na šedočerně pruhované svetry a říkala si, kdo to koupí, vždyť je to jak zaprané...

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 14. října 2016 15:56

Ja na cernobile pruhy pouzivam ubrousky z DM, mam pocit, ze to pomaha. Driv jsem casto cernobile veci ani nekupovala.

Offline Ginevra
911 příspěvků moje polička 14. října 2016 17:17
Reakce na Candance:

Já je taky používám, na všechno, jsou bezva, nemůžu si je vynachválit. 

Offline KiKi07
236 příspěvků moje polička 14. října 2016 17:27

Stěžuju si na svoji nešikovnost, rozbila jsem si 50 let starou konvičku na čaj.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 14. října 2016 17:32
Reakce na KiKi07:

To mrzi.

Ja si stezuju na svoji nenazranost, pred pul hodinou jsem dopekla ovesne susenky a uz jim patou. Jsem na diete. 

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 14. října 2016 17:50
Reakce na Sweet Potato:

já bych jim dala šanci, takhle na fotce to nevypadá zle

Offline Garfie
28530 příspěvků moje polička 14. října 2016 18:35
Reakce na KiKi07:

Jejej, to je mi vážně líto :-(

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 14. října 2016 21:34
Reakce na Sweet Potato:

Fotila jsem, ale na fotkách není nic poznat. A navíc mi je zalehává pes. V reálu je to taková namodralá světlounce šedá. 

tak vyuziti uz maji.Zkus je vyprat v octu.

Offline tv
4197 příspěvků moje polička 14. října 2016 21:37

A já si stěžuju, že neumím zavařovat. Letos u nás bylo moře švestek, tak jsem sbírala, peckovala, do sklenic skládala. Sklenice i víčka jsem vyvařila. A všechno mi buď zplesnivělo nebo zkvasilo. Ty zkvašené jsem aspoň dala sousedovi do kvasu, ale celkově to bylo nějakých 23 sedmiček. Tolik zbytečné práce! No nic, před pár dny jsme koupili další mrazák, neb ty plody mé práce už nemáme kam dávat (bezinkový sirup, kopřivový sirup, jahodový sirup, mošt-ten jsem teda dělali se sousedama), respektive jsem naplnila mužův mrazák na maso pro psy a ono se mu tam už nevejde . Takže mám mrazák a domluvila jsem se se sousedama, že můžu ještě přijít na švestky a všechno to zamrazím. Ale teda štve mě to.

Offline Dadoo
11678 příspěvků moje polička 14. října 2016 22:43
Reakce na tv:

My zavařovali švestky "nasucho" před dvěma lety. Je to super způsob, jinak bych to už nedělala. Resp. ještě dělám švestky v čokoládě. A pak nám zvetšela a praskla police ve sklepě a bylo po švestkách.

Loni bylo sucho a švestka nebyla ani jedna.

Letos paráda, strom obalený (máme pravou starodávnou švestku, karlátka se jim říká, Tak manžel udělal asi 7-8 sklenic s tím, že další ještě mohou zrát a dál sládnout.

A když za pár týdnů vylezl s košíkem na střechu skízet švestky, našel na stromě jenom suché pecky. Sršni a vosy sklízeli za nás a kompletně ty úžasné sladké švestky sežrali.

Aspoň že mám těch pár sklenic. Jen v té čokoládě jsem zase neudělala ani skleničku. 

Offline Eilis
5 příspěvků moje polička 15. října 2016 12:17
Reakce na Malvin:

Tak ja sice do práce nepůjdu, ale pracovat budu muset a nikdo mi ty hodiny nezaplati.

A stezuju si, ze mne kocour vzbudil v 6, má průjem a do toho se mi ucpal záchod. To byl start do nového dne.

A ted si stezuju, ze jsem se k odpovedi dostala az dnes, nakonec 12 dni v praci v rade, uaaa, jeste ze me to bavi, kdyz uz vypadam jak zombie. Takze dnes den volna a zitra opet nedele s kolegy, mno. Mela bych konecne uklidit, ale to se mi zda ponekud nevhodne, tak vyrazim do mesta.

Snad uz je kocour ok a zachod taky. Tyhle dny, kdy se toho sejde vic naraz si zadaj nejakou malou odmenu:).

Offline Malvin
1647 příspěvků moje polička 15. října 2016 12:28
Reakce na Eilis:

A ted si stezuju, ze jsem se k odpovedi dostala az dnes, nakonec 12 dni v praci v rade, uaaa, jeste ze me to bavi, kdyz uz vypadam jak zombie. Takze dnes den volna a zitra opet nedele s kolegy, mno. Mela bych konecne uklidit, ale to se mi zda ponekud nevhodne, tak vyrazim do mesta.

Snad uz je kocour ok a zachod taky. Tyhle dny, kdy se toho sejde vic naraz si zadaj nejakou malou odmenu:).

12 dni za sebou je děs. Užij si jeden volný den před dslším maratonem. A očekávám, že ve vlákně Dnešních nákupů nějaká ta odměna přibude 

Jinak kocour je už zdravý a záchod jsem si zprovoznila. Odměna za minulou sobutu mi stojí na poličce .