Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online continuity
41799 příspěvků moje polička 18. října 2016 10:03
Reakce na Garfie:

Bože, stát se TOHLE  u nás, stěhuju se do domova pro osamělé matky 

stastna to zena. ja se tak 2x tydne dozvim, ze jsem hrozna, ale fakt priserna matka. i jdou hledat jinou, ale zatim je nikdo nechtel

Offline viktorka_od splavu
48923 příspěvků moje polička 18. října 2016 10:53
Reakce na continuity:

co mas z toho, kdyby jen hrozna

"auvajs neee maminko ja jsem nerekl ze ses blba, jen, ze blbe premyslis!:-O

tak kdybys zjistila, kde je berou zpatky...;-)

Offline Garfie
28031 příspěvků moje polička 18. října 2016 11:26
Reakce na continuity:

To je jiná verze téhož :-)

Dcera dostala ve škole poznámku (mluví při vyučování) a když jsem jí dělala kázání, tak mi řekla "já tě chápu, že jsi z toho špatná, každá maminka by byla. Ale víš, já se stejně neovládnu." 

Offline KiKi07
236 příspěvků moje polička 18. října 2016 12:21
Reakce na Garfie:

to fakt nemá chybu

Offline Garfie
28031 příspěvků moje polička 18. října 2016 12:23
Reakce na KiKi07:

No, to je prosím hláška z první třídy, fakt se těším na pubertu! 

Offline KiKi07
236 příspěvků moje polička 18. října 2016 12:25
Reakce na Garfie:

No, to je prosím hláška z první třídy, fakt se těším na pubertu! 

Ani nepotřebujete pubertu, stačí třetí třída...to se dozvíte věcí :)

Offline Candance
5607 příspěvků moje polička 18. října 2016 12:34

K prupovidkam deti bych toho mela spoustu, nase dcera je uz u nas ve meste vyhlasena.

Ale ted mam zasadni problem. Shanim slusnejsi kozacky, kozene az pod koleno a bez niceho na sirsim podpatku. Plus siroke lytko a nart. Nasla jsem jedine. Lazzarini nebo podobne. Ale nejak se mi nelibi tvar spicky a asi se mi trochu krabati u kotniku (ale to kazde). A fakt nevim, zda si je koupit nebo zkouset naslepo pres net. Nechce se mi ani jedno.

Offline Lamicka
14134 příspěvků moje polička 18. října 2016 12:40

Neděste mě! Včera jsem si říkala, co bude následovat za pár let, když dvouletý používá "aaaach jooo" a pětiletá přešla k "ty mě nechápeš". 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 18. října 2016 12:50
Reakce na Lamicka:

kamarátky sa deväťročný syn spýtal, či keď zomrie, či ju môže darovať na orgány

Offline Garfie
28031 příspěvků moje polička 18. října 2016 13:06
Reakce na betsey:

Ach, kdo zdědí dům, až umřeme, řeší naše děti už od školky!!

(podotýkám, že v rodině se nikdy žádná bitka o dědictví neodehrála :-) 

Offline Janulik03
19831 příspěvků moje polička 18. října 2016 13:18

A náš malý na cintoríne sa spýtal dedka, že ked zomrie, na ktorej strane bude ležať a či môže potom za ním chodiť. 

A mne povedal, že dom bude celý jeho a tiež moje "šperky a drahé kamene". Momentálne je denne v mojej šperkovnici a skúša zaradom, čo by sa mu hodilo. :)

Offline Robin
14 příspěvků moje polička 18. října 2016 13:21
Reakce na Garfie:

To je jiná verze téhož :-)

Dcera dostala ve škole poznámku (mluví při vyučování) a když jsem jí dělala kázání, tak mi řekla "já tě chápu, že jsi z toho špatná, každá maminka by byla. Ale víš, já se stejně neovládnu." 

Mně hned naběhlo, že máte prima dceru (samozřejmě že po mamince :-)), a že je to chyba učitelky, když nedokáže udržet její pozornost....

Mě ale škola jako instituce vždycky přišla dost perverzní... Vůbec nechápu, jak to ty děti můžou celý den vydržet.

48923 příspěvků moje polička 18. října 2016 13:27
Reakce na Robin:

nejdivnejsi mi pripada, kdyz nekdo o dobe sve povinne skolni dochazky mluvi jako o krasnych casech ktere by chtel vratit. brrrr

Offline Garfie
28031 příspěvků moje polička 18. října 2016 13:31
Reakce na Robin:

Děkuji :-) Obávám se, že po mamince je, protože když jsem to líčila nejlepší kamarádce ze základy, komentovala to slovy "jako bych nás viděla" :-D

Chápejte, ona totiž sedí s Vaškem, kterej je hrozně vtipnej, před ní sedí Maruška, se  kterou si musí povídat a když jsem jí upozornila, že na to má přestávky, tak mě odpálkovala-ale maminko, přestávky mám na Venďu!! (která sedí daleko)  no, takže tak. 

Offline žluťásek
8795 příspěvků moje polička 18. října 2016 13:39
Reakce na Garfie:

No a pak jsou lidi, kterým už je -cet nebo -sát a taky se nedokážou ovládnout a furt musej žvanit v kanclu. A když si s nima zrovna nikdo nepovídá, mluvěj si nahlas pro sebe (Neviděli jste někdo ...? Tady jsem to měla. Ach jo, já tady mám tolik věcí. Jé, tohle jsem hledala včera. ... Né, to je teprv deset? Já už mám hlad, asi si sním oběd. Mně se chce spát, já tady nechci bejt...)

48923 příspěvků moje polička 18. října 2016 13:44
Reakce na žluťásek:

co v kanclu... ale mit to doma!

Offline Garfie
28031 příspěvků moje polička 18. října 2016 13:50
Reakce na žluťásek:

Ale to já nejsem!  Já jsem spíš introvert....ale ta základka....přiznávám, že jsme prostě pořád museli být s někým v kontaktu, nevím co jsme furt řešili :-)

Jinak takovou kolegyni jsem taky měla, navíc ještě byla dost jednoduchá, takže neustále řešila fakt pro mě nepodstatný věci, včetně té samomluvy, brr. Naštěstí jsem velkou část pracovní doby mohla mít na uších sluchátka. 

Offline žluťásek
8795 příspěvků moje polička 18. října 2016 14:01
Reakce na Garfie:

Já mám teda sama sklony občas k takovým bezduchýmu plácání, ale snažím se kontrolovat, protože vím, jak mě samotnou to pak rozčiluje, když se potřebuju na něco soustředit.

Nejhorší je to teď doma, protože už jsem skoro dva týdny na neschopence a jak jsem doma pořád sama, tak když muž přijde večer domů z práce, mám potřebu hned začít mluvit, abych využila svých dvacet tisíc slov a on je chudák po celém dni vyždímanej a spíš by ocenil, kdybych byla chvíli zticha

Offline Potrefenáhusa
38278 příspěvků moje polička 18. října 2016 14:08
Reakce na žluťásek:

co dvacet tisíc slov, já mám pocit, že zvládnou maximálně dvě informace a tak 5 minut rozhovoru, než odpadnou, a do toho já se rozhodně nevejdu!!!!

A tu žvanivou kolegyni jsem měla taky a bylo to peklo peklo peklo, ještě navrch byla úplně strašně blbá a fakt se to nedalo ani s chlebem (A teď si vezmu pravítko a tady si to změřím a podobně...)

Online continuity
41799 příspěvků moje polička 18. října 2016 14:14
Reakce na žluťásek:

tak to at radsi trenuje, ja kdyz jsem byla na materske, tak to bylo podobne. nejvetsi sok pro muze po mem navratu do prace bylo, ze jsem doma prestala mluvit (ja mluvim obecne malo, takze svych 100 vet jsem vetsinou vycerpala az precerpala v praci a doma se mi mluvit uz vubec nechtelo).

ale muj muz je strasny mluvka, to nevim, kde jsem k nemu prisla zrovna ja, co jsem vzdy byla na ty mlcenlive zalesaky.