Jiná Realita Tak v EL mi řekli, že teď sice končí, ale na podzim by se měl znovu objevit v široké barevné škále (asi 12 odstínů). A z toho, co jsem vyzkoušela, mi nejlepší přišel make-up od privátní značky Douglas. Stojí pár kaček a vydržel i 90 minut hot jógy, kdy jsem se zapomněla odmalovat :-).
Stěžovací vlákno
999 který který?
já jsem z těch, co prodávají v douglasu, zkoušela asi tři chanely, ani jeden nebyl dobrý (moc malá výdrž, moc vysušoval...), klasický eldw je moc hutný, a nic víc jsem zkusit zatím nestihla.
moc nechápu, proč se tak rozmáhá ta verze čehokoli cushion, přijde mi, že se tím blbě nanáší a je to takové nehygienické. štetce si peru, houbička na makeupu podle mě sundat a vyprat nejde.
Jiná Realita Jsem mimo domov, tak se na ten vzorek nemůžu podívat...ale podle ceny by to klidně mohlo být tohle: https://www.douglas.cz/p/douglas-collection-longlasting-foundation-852363 Ale jistě to nevím, zítra se ti podívám.
brrr Ploštica je toto a mať to doma tak sa v tom momente sťahujem z domu preč, navždy.
Dodnes mam na tele po utoku stenic v pritelove byvalem byte jizvicky
Ty me zridily, na to do smrti nezapomenu...
999 děkuji :)
MP Marge A ako to dopadlo u priateľa?
Mirka ani nevim, ve stresu se necitim, ja posledni dobou menim misto tak casto, ze jsem si zvykla ![]()
spis to bude hormonalni. temer mesic jsem byla bez problemu a to jsem mela stres posledni dny v stare praci mnohem vetsi. dokonce jsem zvladla bez prasku i let letadlem a me rozlozi celkem spolehlive.
Zasvinila jsem si varku tmaveho (jak jinak) pradla zapomenutym papirem v nektere kapse. Spis ubrousek nez kapesnik, pekne se to lepi. A to jsem vsechny kapsy prohlizela. Susicku nemam a jak jsem to vztekle vyklepavala, zadelala jsem nasledne celou komoru u pračky. Šoupla jsem to znovu na machani, zitra abych cistila filtr ![]()
Tak si davejte pozor!
A svět už není co bejval, protože umřela Adelheid ach jo.
MP Marge A ako to dopadlo u priateľa?
Z bytu se odstehoval, ac JEHO nepokousaly - anebo, to spis, o tom nevedel ![]()
continuity tak to jsme na tom dost podobně. Hormony, letadlo, ale já i ten stres, teď to trvalo přes měsíc a uf. Pomohlo mi přestat pít kafe, ale občas neodolám.
Kokoska Já dceři vyprala MP3, před táborem
. Ale může si za to sama, kapsy jim už nekontroluju.
Mirka Já si za to taky můžu sama, bylo to moje prádlo, moje kapsy a moje kontrola :)
Kokoska já kapsy kontroluju všem, a stejně, tak každou třetí pračku je tam! schovávají se, hajzlíci:-) některý jsou ale tak šikovný, že je i ze sušičky tahám vcelku, a kdyby se nerozpadly na jednotlivé tenké vrstvy, daly by se používat znovu![]()
Kokoska Vreckovky našťastie vytiahne sušička ale čo s vypraným sušeným mäsom vo vrecku ![]()
paktofonika mňam!![]()
paktofonika viktorka_od splavu Sušičku nemám, jak jsem psala, a mít nebudu. Vyprané sušené maso už pejskům nejede? Předvařené a hygienicky čisté?
Ale neumím si představit, co to udělalo s tím kusem oděvu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články