Kokoska No oni by zjedli aj tie z práčky.
Minule som takto oprala sukňu s mäsom vo vrecku, musela som celú várku vyprať znova pretože to bolo cítiť. Len som otvorila práčku už už aj stali nástupený a ňuchali gumu v ktorej sa zachytávajú nečistoty. Zatiaľ som týmto spôsobom nezničila žiaden kus oblečenia, dávam si už väčší pozor :D
Stěžovací vlákno
matka doma pere hlavně špinavé peníze ![]()
otec totiž zásadně vždy má někde v oděvu dobře ukryty papírovky. protože nenosí peněženku. pěkně vyprané stovky nebo i tisícovky vypadají jako z tiskárny!
Jiná Realita Cha :-) já zavedla pravidlo, že co zůstane v kapsách po výzvě že budu prát, je moje. Takže drobné normálka a někdy i ty bankovky. Teda většinou vyměknu a dám to do společného šetřícího hrnku. Papírové kapesníky se u nás naštěstí skoro nepoužívají.
Já jsem včera vyprala a sušila v sušišce "nevybuchlou munici." Dítě si na výletě ke mně do kapsy uložilo nalezenou drahocennost, moc jsem to neprohlížela a považovala to jen za nábojnici.
slniecko Přesně tak reagoval muž. Jsem dostala pěknou sodu.
quebrada tak v pračce to asi nevadilo, horší byla ta sušička. Hlavně, že se nic nestalo a munice už je předpokládám na bezpečném místě :)
quebrada somár...lebo on by si to určite bol všimol ![]()
quebrada Tak pro příště - všechny nálezy se nosí tatínkovi!
Byla jsem domluvená, že se přijdu podívat na štěně a rozhodnu se, zda ano či ne. Ještě informuju paní, že tedy vyrážím dle naší domluvy... A ona odjede?
A prý za hodinu už bude určitě doma?
slniecko No samozřejmě, vy se znáte? To by se mu přece nikdy nestalo. ;-)
jestli oni ty chlapi nejsou sériová výroba..kus jako kus ![]()
SunEclipse ja to rikam porad, jak to toho pytle hrabnes, tak hrabnes, ale vytahnes vzdy stejneho :D
Grr, kdo jste tu před pár dny vytáhl to ječné zrno a volal mě sem do diskuze? Jak se od konce víkendu oteplilo, tak jsem dnes zjistila, že mi zase vypučelo jedno na hraně spodního víčka. Už potřetí a zase to levé oko![]()
.
Naštěstí je tentokrát opravdu jen miniaturní. Ale běda vám, jestli se mi nepodaří ho rozehnat vyplachováním borovou vodou a mazáním a budu muset zase na oční![]()
.
Uááá, brácha má svátek a já si až teď vzpomněla, že jsem úplně zazdila mu pořídit dárek k narozeninám, co měl před měsícem!
Tak nevím, co schrastím za odpoledne, večer vyrážíme k našim a zítra už nic nemám šanci sehnat.
wendulka Mne pomohol Blephagel a Framykoin. Po zrne ani stopy.
dzizisketa co nějaké předplatné? Kino, divadlo? Dobrý kafe?
To já vím, co mu dát, ale ne že bych neměla na odpoledne už tak co dělat, ještě to jít koupit, že jo.
paktofonika Framykoin už bohužel nemám a ten je právě jen na předpis od očního
. Přes svátky holt budu muset operovat s tím, co mám a začátkem příštího týdne uvidím.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články