A máte doma kožich?
Stěžovací vlákno
já bohužel mám i ten kožich ![]()
hrůza, dnes jsem sežrala celou čokoládu a dva koblihy, prostě si nemůžu pomoct. pak si večer nadávám a nenávidím se.
sice jsem byla cvičit se psem a ještě půjdu na eliptical, ale to mě prostě nezachrání.
navíc mi to ani zásadně nechutná, vlastně nevím, proč to jím ![]()
Jé, já teď u Svobody/Březíka objevila vanilkové koblihy...no co k tomu říct, že. Navíc začali péct dorty. Jestli začnou dělat zákusky, jsem v háji.
svoboda březík zákusky dělá. vím to, protože je v rozporu se zákonem nazýval "domácí"
nevím, jeslti je ještě pořád tak označuje, ale každopádně nějaké vyrábí.
tak v tom případě je dobře, že je nedováží do té prodejny, kolem které skoro denně chodím. Tam mají jen cheesecake a nějaké dorty.
nemam... mam pouze jeji urputnou odulou tvar:D
+ Guinea Pig
Čedarové krekry sice nejsou sladké, zato tučné ažaž. Vdechla jsem půl balení a sedím a funím a v noci toho asi moc nenacvičím.
Tak ona půl lahve sektu a chleba se šunkou taky není dieta... a to mám ještě chuť na čokoládu (což nemívám) kterou tady normálně nemám (jenže jsem koupila zásoby kvalitní na pečení). Jsem rozežraná a díky tříměsíční málopohyblivosti tlustá jako prase, úplně na rovinu.
Jezismnam! Mam desnou chut na ceskej chlebA se sunkou (dobrou libovou sunkou). Mam v lednicce tunaka a vino. Hmmmm. Jdu otevrit vino.
A stezuju Si, ze HM nema ten svetr co Si koupila Nellie. Jsem sla pro nej a pro boyfriendy a utrela jsem. Boyfriendy maj desny s obr dirama na kolenou. Zkousela jsem v banana republic a strih katastrofa. Male mam kozeny mrkvace a jinej oversized svetr. Samo to nepotrebuju
a ja som včera večer robila šošovicovú polievku na kyslo a zemiakové placky, strašne sa mi zbiehali slinky a ani ždibček som neochutnala (ochutnávku robil muž), pretože som dnes ráno chcela ísť darovať krv. A ráno som sa zobudila s prechladnutím, takže žiadne darovanie sa nekoná ![]()
Máma žije v Anglii a chleba kupuje u Poláků, nemáte tam také někde polský obchod? V Brightonu si Češi otevřeli pekařství, takovéto Artisan Bread a vozí mouku z Čech. Berou od nich všechny restaurace v okolí. Třeba by se Ounz a Potrefenáhusa chytly se svými úžasnými chleby v Kanadě :-)
A stěžuju si, že bych chtěla aspoň nějaké boyfriendy, ale vůůůbec mi neslušej. Žádný. Jsem malá a tlustá a v boyfriendech jsem ještě menší a tlustší. A ten svetr jsem v HM hledala ještě ten den co ho sem Nellie dala a taky už nebyl.
Ale tak lehoucce si zaflejmovat muzeme :)
Problem s vyjadrenimi typu temeslo ma zlate dno a ucnak neni ostuda je ten, ze jsem je zatim slysela jen od lidi, kteri sami studovali a ani svoje deti na ucnak posilat nebudou (protoze ty deti jsou samozrejme taky studijni typy - jak by taky nebyly, kdyz uroven vzdelani patri ke statisticky prokazatelne reprodukovanym atributum).
Ucnaky se samy nezlepsi tim, ze na ne bude chodit vic lidi. Aby byly atraktivnejsi, byla by potreba hlavne celkova reforma. Lidi nejsou hloupi, kdyz budou i vyucni obory perspektivnejsi, zareaguji na to.
jo to je presny. dva roky zpet mi tridni nadsene vykladal ze na sestiletej gympl super! (ja o tom uplne presvedcena nebyla) a ze jeho dite tam chodi taky. kdyz jsem se optala na ucnak tak -super! remeslo to je neco
je to celkem apecificky obor a kdyby byl prumerny zak jsem pro. ale z vlastni zkusenosti vim jaky to je se jako vcelku orientovany jedinec ocitnout v jinym svete. a vim ze by byl z toho nestastny a ne kvuli manualni praci
dat diteti vzdelani a co nejsirsi rozhled povazuju za zasadni ukol. pak at dela klidne toho zednika, kdyz bude chtit
Ten svetr jsem včera viděla v HM Na Příkopech...
Díky!
a mně by se to líbilo!!!!Mít tu chlebárnu v Kanadě :-D
Myslím, že 0zero7 psala, že tam ale mají nějakou boží lokální pekárnu s nádherným interiérem, myslím i dávala někam fotky.
Stěžuju si, že nám v práci někdo nas*al na chodbě před vchodové dveře...![]()
Třeba by se Ounz a Potrefenáhusa chytly se svými úžasnými chleby v Kanadě :-)
Pokud to budete chtít někde rozjet, tak prosím v Japonsku, tam chleba nekoupíte vůbec žádný, i mouku je problém sehnat!! Jednou jsem v Tokyu vystoupila z metra a normálně jsem šla po čuchu asi 300 metrů a objevila jsem ho! Francouzská pekárna s něčím, co vzdáleně připomínalo český chleba, koupila jsem si čtvrtku za asi 200 korun a žrala (dámy prominou, ale jinak se to říct nedá) jsem ho přímo na chodníku!! ![]()
Jojo, fakt :-D Zhrzený zaměstnanec asi ne, v posledních letech odsud odešla jenom jedna paní do důchodu...Ale bylo to fakt výživné, ještě po ránu :-(
Úplně to vidím. Ale to blaho, že?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje