Chcu si postezovat na to, ze mam ted vycitky svedomi, ze jsem byvalemu priteli vcera nekyvla na “skvelou“ nabidku nezavazneho vztahu. Ta prisla rok a pul potom, co jsem se s nim rozesla, panc me po peti letech to nase nezavazny randeni prestalo bavit. On si pak hned nabrnkl nejakou novou, co se na nej vybodla letos v lete. A od te doby se u me pravidelne hlasi se skvelymi napady jako treba spolecna dovolena nebo spolecny vecer na gauci. Pro me to je hrozne ambivalentni, protoze ho mam rada, ale proste vim, ze kdybych na to kyvla, budu zas tam, kde pred par lety, a to nechci.
Vetsinou jsem to nejak zahrala do autu, ale vcera uz jsem se trochu nastvala a bylo to na mne videt. On mi pak psal a hrozne se omlouval, ze “to tak zkazil“ a ja mam z toho ted jeste spatny svedomi, ze jsem na nej byla hnusna. Pritom mam pocit, ze na takovou nabidku je vlastne nastvani i adekvatni reakce.
Stezuju si na ty vycitky svedomi, aby bylo jasno. A taky na to, ze to este furt resim, byt bych se rada posunula dal a nekdy v budoucnu treba i zvladla mit normalni vztah s nekym, kdo o to stoji.