Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 21. října 2016 11:50

už mám v košíku toto (btw, to že som extrémne ľahko ovplyvniteľná som už spomínala?):

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 21. října 2016 11:51
Reakce na slniecko:

vdaka za tipy, knihy pozriem a kurz s nacvikom - aspon mam tuto myslienku uz niekde v hlave. ale popravde... niekedy mam problem aj zaplatit pri pokladni v obchode, lebo ma prepadne pocit, ze tu predavacku extremne otravujem (staci, ze neodzdravi a ja uz mam v hlave paniku...)    priserne, priserne, priserne... viem. u mna bude asi prvy krok zmena terapeutky. hmm, tak o takych desat rokov by to snad slo...  (prehanam. a mozno nie :-/

Offline slniecko admin
19371 příspěvků moje polička 21. října 2016 11:54

Betsey super!

Dievčatá dáte to, len sa berte pozitívne, proste ste takéto, každý má niečo, s čím v sebe musí bojovať a klaďte na seba nároky postupne. A keď nacvičíte hoci len jednu vec, uvidíte, ako budete na seba hrdé a ako Vás to namotivuje ďalej!

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 21. října 2016 11:55
Reakce na betsey:

super! len tak dalej! mozno uz cez vikend teda - drzim palce! 

Offline Katrin_kouří_cigarety
156 příspěvků moje polička 21. října 2016 12:05

Nechci plevelit, tak už poslední věc a končím - takový jednoduchý trik mě naučila terapeutka: když jdu nebo stojím, uvědomit si a procítit zem pod nohama. Jak to zní? Divně, že. Druhý krok je "použít" ten pocit pevné země pod nohama jako oporu, když budu potřebovat říci lidem ne nebo něco negativního. Funguje to 

Držte se všechny!

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 21. října 2016 12:05
Reakce na palahniukowa:

tiež držím palce, hlavne pri zmene terapeutky. A keď predavačka neodzdraví, má sa cítiť blbo ona, nie vy! Čo by mohla mať predavačka za pokladňou lepšie na práci, ako vám namarkovať nákup? Ono sa to poddá, keď tak potom môžem dať referencie na knižku :-)

Offline Lilly_Ku
4455 příspěvků moje polička 21. října 2016 12:14

to vubec nezni divne, naopak je to super. protoze tyhle veci se nevyresi rozebiranim (!), ale prave posunem v prozivani. k tomu tyhle cviceni pomahaji, plus joga, meditace ... na kazdeho zabira trochu neco jineho, zakladem je ale posun na emocionalni urovni.

terapeutku, ke ktere nemuzes byt otevrena vymenit, je to opravdu ztrata casu a neni to nici vina, nekdy to proste mezilidsky neklapne. 

Offline Malvin
1642 příspěvků moje polička 21. října 2016 12:20

Stěžuju si pracovně. Zákazník si koupil sýr s plísní a zdá se mu, že té plísně je tam moc a je špatná. Vyhrožuje pomalu prezidentskou kanceláří. Kdyby si zadal název sýra do googlu, tak zjistí, že ten sýr tak tu plíseň prostě má. Ale ono je jednoduší se rozčilovat a vyhrožovat. 

Offline Malvin
1642 příspěvků moje polička 21. října 2016 12:23

vloženo dvakrát

Offline Malvin
1642 příspěvků moje polička 21. října 2016 12:24

vloženo třikrát ach jo 

Offline Zu
2749 příspěvků moje polička 21. října 2016 12:59
Reakce na Malvin:

Hodně plísně, hodně rozčilování, tak i hodně příspěvků :D 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 21. října 2016 13:10
Reakce na palahniukowa:

Ten kód nikoho nezranit, nikomu neublížit a s každým vycházet dobře mám v sobě i já. Táhne se to už od dětství. Jedna z mých podivností se například projeví ve chvíli, když mám za úkol někoho vzbudit. Přesně v určený čas potichu vcházím do pokoje, hezky potichu. Srdce mi bije jako splašené, opravdu velice jemně šťouchnu do dotyčného a šeptám, aby vstával, protože co kdybych ho náhodou vzbudila, že jo?

Můj rozum si velmi dobře uvědomuje, že to je blbost, ale já si prostě nemůžu pomoct!  

Offline viktorka_od splavu
48923 příspěvků moje polička 21. října 2016 13:14
Reakce na Bledule:

ale takove jemne ohleduplne buzeni je prece skvele! takhle me budila maminka... a ja deti samozrejme taky:-)

zato otec vrazil do dveri, zarval vstavej! - a ja mela zkazeny cely den:-((

Offline Atlacoya
1 příspěvků moje polička 21. října 2016 13:19

Nechci plevelit, tak už poslední věc a končím - takový jednoduchý trik mě naučila terapeutka: když jdu nebo stojím, uvědomit si a procítit zem pod nohama. Jak to zní? Divně, že. Druhý krok je "použít" ten pocit pevné země pod nohama jako oporu, když budu potřebovat říci lidem ne nebo něco negativního. Funguje to 

Držte se všechny!

Když na mě byl jeden pán sprostý a ten příval slov se nedal zastavit tak jsem si představila, že je mezi námi sklo a ta jeho slova po skle tečou a ke mně se nedostanou. Pomohlo mi to udržet klid.

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 21. října 2016 13:20

Ano, výsledek je dobrý, ale já zažívám utrpení z toho, že musím někoho vzbudit a že mi ten vzbuzený vynadá.

Offline viktorka_od splavu
48923 příspěvků moje polička 21. října 2016 13:25
Reakce na Bledule:

aha, no ja nenavidim vstavani takze je mi taky hrozne lito nekoho budit, ale nebojim se teda:-) resp pripada mi to spravny, pac taky nadavam;-)

edit: kdyz nad tim tak premyslim, asi proto jsem deti co to slo hned naucila pouzivat budik. tak nastesti ted nikoho budit nemusim, uuf:-)

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 21. října 2016 13:31
Reakce na Malvin:

Já mám tedy taky s plísňovými sýry problém, raději je už ani nekupuju. Zdá se mi, že tam té plísně je moc a ne ten druh, který by tam měl být. 

Ale prodavače neprudím a vyhazuju. Když je tam třeba i taková ta šedá plíseň, nejen modrá, což je dost často, letí to do koše. 

Offline Malvin
1642 příspěvků moje polička 21. října 2016 13:43
Reakce na ionicera:

Já mám tedy taky s plísňovými sýry problém, raději je už ani nekupuju. Zdá se mi, že tam té plísně je moc a ne ten druh, který by tam měl být. 

Ale prodavače neprudím a vyhazuju. Když je tam třeba i taková ta šedá plíseň, nejen modrá, což je dost často, letí to do koše. 

Já naštěstí nejsem prodavač, takže to mám zprostředkovaně přes zákaznickou linku. A papír sneše všechno, takže silnými slovy se nešetří. Mně spíš naštvalo, že místo aby si sýr vygooglil, hned zákazník metá kozelce. Si to naštvání mohl ušetřit. @ionicera: Tak kvůli takovám jako Vy nemůžeme prodávat skvělý italský sýr, který kromě oranžové kůrky má i bílou a zelenou! plíseň.  Zákazníci by na nás poslali Hrušku i s Tunou. Jakoby šedivá plíseň na povrchu je vlastně na všech plísňových sýrech. Ale třeba z Nivy se před balením odkrajuje, tak tam není tolik vidět. Jen to co stihne vyrůst od zabalení do prodeje. Ale francouzské sýry ji mají všechny.

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 21. října 2016 13:57
Reakce na Malvin:

No a má zákazník nějakou šanci zjistit, jestli je tam ta plíseň co má být ušlechtilá- ikdyž, bůh ví, jak to je , anebo je sýr napadený karcinogení plísní? Mám v tom guláš.