Ono vás to asi neutěší, ale z vlastní zkušenosti vám můžu říct, že až vám bude tolik, co dneska mně, ještě budete se slzou v oku vzpomínat na mladá léta, kdy vám bylo jen těch šestatřicet ![]()
Stěžovací vlákno
jezis ja TAK nesnasim tadyto zensky sebemrskacstvi! utapeni
se v pocitech viny, ze jsem si dala na obed o dve sousta vic! znechuceni nad vlastnim brichem, proboha!
nezebych k tomu nemela uplne stejny sklony. ale je to priserny. snazim se brat si vzor z chlapu. neznam zadnyho, kterej by se trapil vycitkama svedomi, protoze prolezel volne odpoledne u televize s dobrym jidlem a pitim
Já všechno malý / velký / obnošený / demode vyházela v létě. Takže mi tam toho moc nezbylo. Pár motivačních kusů zůstalo, neb byly nové a krásné. Tak uvidíme.
Ty šaty kdyžtak udám jinde, jsou úžasný, chci se na ně aspoň pár dní dívat. Jsou modré tak, že mi to zvedá náladu :-)
Ono vás to asi neutěší, ale z vlastní zkušenosti vám můžu říct, že až vám bude tolik, co dneska mně, ještě budete se slzou v oku vzpomínat na mladá léta, kdy vám bylo jen těch šestatřicet ![]()
však já vím :-) děkuju
Ono to není moc příjemné pomyšlení, že mladší už nebudem, já vím. Ale fakt platí, že dokud nejde o život, jde o h***o. A je potřeba si dělat radost, třeba nějakou maličkostí. Zjistila jse, že když se mám na co těšit nebo mám nějaký hezký zážitek, něco si koupím apod., nemám tolik myšlenek na diety, nadváhu, vrásky a všechny strasti života.
A stačí fakt maličkost - tuhle jsem jela autem silnicí s krásnou starou alejí zlátnoucích stromů, svítilo do toho sluníčko... a ještě teď se usmívám, když si na to vzpomenu.
všem, co to momentálně potřebujou, posílám aspoň virtuální útěchu
někdy se ten život tak semele, že se sejde víc hnusných věcí najednou, ale uvidíte, že to nakonec bude dobrý ![]()
já říkám, že jsem v pohodě, opravdu. já si radost udělat umím, nebojte. jsem požitkář a stačí mi projít se v popadaným listí a je mi krásně.
jen ten kok.t mi nasadil brouka do hlavy......... 36...... no mladá holka v nejlepším věku ![]()
Tak jo, šup šup do listí a radovat se!
A až toho rejpala příště potkáte, chvilku mu hodně nápadně koukejte na hlavu a zmiňte se, že vašemu dědovi na padání vlasů dobře dělal odvar z březového listí ![]()
motivačního oblečení mám půlku skříně. loni jsem to dokonce nosila a všechno giganticky vyhodila. teď nemám co na sebe
no to mi povidej... ja takhle minulej vikend zjistila, jak je mi desne neprijemne v dzinach, ktery jsem nosila loni, tak jsem normalne venku po ulici chodila v elastickejch rajtkach, ktery maj vnitrek a zadek semisovej. a bylo mi to uplne jedno:D
36? Ha, klídek, to je pohoda, co já bych za to dala. Po 40 je to drsnější a fakt se mi zdá, že s každými dalšími narozeninami, které mě přibližují k padestátce, je ten úpadek markantnější a méně a méně řešitelný, bez razantnějších zákroků to bude asi nezvladatelné :-D. Jen je mi jasné, že za pár let bude ještě hůř. Řešení nemám, jen chci říci, abyste si Váš věk úživala co to dá.
Já všechno malý / velký / obnošený / demode vyházela v létě. Takže mi tam toho moc nezbylo. Pár motivačních kusů zůstalo, neb byly nové a krásné. Tak uvidíme.
Ty šaty kdyžtak udám jinde, jsou úžasný, chci se na ně aspoň pár dní dívat. Jsou modré tak, že mi to zvedá náladu :-)
chci vidět ty šaty !
andulka01 ja tiež
Tak jo, šup šup do listí a radovat se!
A až toho rejpala příště potkáte, chvilku mu hodně nápadně koukejte na hlavu a zmiňte se, že vašemu dědovi na padání vlasů dobře dělal odvar z březového listí ![]()
vy ho znáte? ![]()
jenže když chlap proleží odpoledne s břichem a pivem u televize, tak z toho nezvětší objem dvojnásobně
protože svět není spravedlivej! ![]()
tak voni maj zas jiný, kde jim neni co závidět....
Yes, sir! :-)
Na vlasový porost jsou pánové dost hákliví, pokud vím.
stazujem sa na skaredy rozchod/rozvod rodicov, do ktoreho som zatahovana (+ samozrejme vycitky, vycitky, vycitky...).
Držím palce a přeji velkou dávku trpělivosti a pokud možno nestrannosti. Nenechte se tím zbytečně vyčerpávat, špatně se z toho pak vyhrabává.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje