Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 14:28
Reakce na martek01:

Ono vás to asi neutěší, ale z vlastní zkušenosti vám můžu říct, že až vám bude tolik, co dneska mně, ještě budete se slzou v oku vzpomínat na mladá  léta, kdy vám bylo jen těch šestatřicet 

Offline viktorka_od splavu
48923 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 14:29

jezis ja TAK nesnasim tadyto zensky sebemrskacstvi! utapeni

se v pocitech viny, ze jsem si dala na obed o dve sousta vic! znechuceni nad vlastnim brichem, proboha!

nezebych k tomu nemela uplne stejny sklony. ale je to priserny. snazim se brat si vzor z chlapu. neznam zadnyho, kterej by se trapil vycitkama svedomi, protoze prolezel volne odpoledne u televize s dobrym jidlem a pitim

Offline andulka01
12686 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 14:30
Reakce na martek01:

Já všechno malý / velký / obnošený / demode vyházela v létě. Takže mi tam toho moc nezbylo. Pár motivačních kusů zůstalo, neb byly nové a krásné. Tak uvidíme.

Ty šaty kdyžtak udám jinde, jsou úžasný, chci se na ně aspoň pár dní dívat. Jsou modré tak, že mi to zvedá náladu :-)

Offline martek01
1439 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 14:31
Reakce na Kokoska:

Ono vás to asi neutěší, ale z vlastní zkušenosti vám můžu říct, že až vám bude tolik, co dneska mně, ještě budete se slzou v oku vzpomínat na mladá  léta, kdy vám bylo jen těch šestatřicet 

však já vím :-) děkuju

Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 14:39
Reakce na martek01:

Ono to není moc příjemné pomyšlení, že mladší už nebudem, já vím. Ale fakt  platí, že dokud nejde o život, jde o h***o. A je potřeba si dělat radost, třeba nějakou maličkostí. Zjistila jse, že když se mám na co těšit nebo mám nějaký hezký zážitek, něco si koupím apod., nemám tolik myšlenek na diety, nadváhu, vrásky a všechny strasti života.

A stačí fakt maličkost - tuhle jsem jela autem silnicí s krásnou starou alejí zlátnoucích stromů, svítilo do toho sluníčko... a ještě teď se usmívám, když si na to vzpomenu.

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 14:42

všem, co to momentálně potřebujou, posílám aspoň virtuální útěchu

někdy se ten život tak semele, že se sejde víc hnusných věcí najednou, ale uvidíte, že to nakonec bude dobrý

Offline martek01
1439 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 14:44
Reakce na Kokoska:

já říkám, že jsem v pohodě, opravdu. já si radost udělat umím, nebojte. jsem požitkář a stačí mi projít se v popadaným listí a je mi krásně. 

jen ten kok.t mi nasadil brouka do hlavy......... 36...... no mladá holka v nejlepším věku 

Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 14:50
Reakce na martek01:

Tak jo, šup šup do listí a radovat se!  

A až toho rejpala příště potkáte, chvilku mu hodně nápadně koukejte na hlavu a zmiňte se, že vašemu dědovi na padání vlasů dobře dělal odvar z březového listí  

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 14:51
Reakce na martek01:

motivačního oblečení mám půlku skříně. loni jsem to dokonce nosila a všechno giganticky vyhodila. teď nemám co na sebe

no to mi povidej... ja takhle minulej vikend zjistila, jak je mi desne neprijemne v dzinach, ktery jsem nosila loni, tak jsem normalne venku po ulici chodila v elastickejch rajtkach, ktery maj vnitrek a zadek semisovej. a bylo mi to uplne jedno:D

Offline whiskas
20616 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 15:00
Reakce na martek01:

36? Ha, klídek, to je pohoda, co já bych za to dala. Po 40 je to drsnější a fakt se mi zdá, že s každými dalšími narozeninami, které mě přibližují k padestátce, je ten úpadek markantnější a méně a méně řešitelný, bez razantnějších zákroků to bude asi nezvladatelné :-D. Jen je mi jasné, že za pár let bude ještě hůř. Řešení nemám, jen chci říci, abyste si Váš věk úživala co to dá.

Offline moora
8619 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 15:04
Reakce na andulka01:

Já všechno malý / velký / obnošený / demode vyházela v létě. Takže mi tam toho moc nezbylo. Pár motivačních kusů zůstalo, neb byly nové a krásné. Tak uvidíme.

Ty šaty kdyžtak udám jinde, jsou úžasný, chci se na ně aspoň pár dní dívat. Jsou modré tak, že mi to zvedá náladu :-)

chci vidět ty šaty ! 

Offline Janulik03
19826 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 15:06
Reakce na moora:

andulka01 ja tiež

Offline martek01
1439 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 15:16
Reakce na Kokoska:

Tak jo, šup šup do listí a radovat se!  

A až toho rejpala příště potkáte, chvilku mu hodně nápadně koukejte na hlavu a zmiňte se, že vašemu dědovi na padání vlasů dobře dělal odvar z březového listí  

vy ho znáte? 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 15:17

jenže když chlap proleží odpoledne s břichem a pivem u televize, tak z toho nezvětší objem dvojnásobně  protože svět není spravedlivej! 

Offline Potrefenáhusa
38278 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 15:19
Reakce na Jiná Realita:

tak voni maj zas jiný, kde jim neni co závidět....

Offline viktorka_od splavu
48923 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 15:23
Reakce na Jiná Realita:

neni no:-)

ale odpocinout si bez vycitek svedomi by mel umet kazdej, ne?

Offline andulka01
12686 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 15:45
Reakce na moora:

Yes, sir! :-)

Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 15:48
Reakce na martek01:

Na vlasový porost jsou pánové dost hákliví, pokud vím.

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 16:06

stazujem sa na skaredy rozchod/rozvod rodicov, do ktoreho som zatahovana (+ samozrejme vycitky, vycitky, vycitky...).

Offline andulka01
12686 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 16:17
Reakce na palahniukowa:

Držím palce a přeji velkou dávku trpělivosti a pokud možno nestrannosti. Nenechte se tím zbytečně vyčerpávat, špatně se z toho pak vyhrabává.