Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline rozarka
4198 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 20:50

stěžovat si, stěžovat si, stěžovat si

Tak jsem to sesmolila,šlo to snadno,byla jsem rozpálená,že jsem ani nemusela hledat slova. Problém byl,že jsem nějak nemohla najít kontakt,kam takovou stížnost poslat. Nakonec jsem zkusila info mail,tak jsem zvědavá,zda se dočkám nějaké reakce. Fuj,ale ulevilo se mi. 

Offline viktorka_od splavu
48923 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 21:21
Reakce na rozarka:

já jsem nikdy mailem žádnou stížnost nepsala, vždycky zavolám (když nepřinesou balík apod)  ale určitě tu někdo psal, že fungujou i ty maily. na konkrétní poště už si "problémového" adresáta pamatují a dokud je to čerstvé, pošťák si netroufne něco nedonést a tak. kdysi dávno jsem si stěžovala, že nám nedošel hodně exotický pohled na venkovskou poštu, tytéž pohledy dorazily ve městě několika adresátům bez problémů. pak za nějakou dobu jsem tam byla řešit přeposílání po přestěhování, pošta to garantuje myslím měsíc nebo dva, už nevím přesně. haha, přeposílali nám ještě asi dva roky:P

Offline Garfie
28023 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 21:37
Reakce na martek01:

poraďte mi nějakej adventní kalndář pro mně. chci si udělat radost. né moc drahej, tak do litru max. klidně kosmetika......

Teď jsem objevila tohle. Je to levný a podle popisu jsou tam miniatury různých drogerkových značek. Je to možná dokonce ten, co má DM, ale ten jsem neviděla :-)

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 23:00
Reakce na Hoolinkah:

U levýho oka se mi z ničeho nic "vyhodila" hnusná vráska. Přísahám, že minulej tejden tam ještě nebyla.

To se po třicítce takhle děje?

Vítej v klubu. Kéž by to byly jenom vrásky. Přidají se šediny. Najednou tě začne bolet to, o čem jsi dřív vůbec nevěděla. Budeš víc zimomřivá. Postupně ti najednou budou určitý věci trvat déle, než se k nim dokopeš. Samý lepší věci, no.

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 23:08
Reakce na barbucha:

Mně bylo třicet už tak dávno, že si to nepamatuju Ale snad tě utěší sdělení, že po padesátce se zhorší zrak - takže tě nějaká vráska už nebude trápit. Co oči nevidí...

No tímhle se částečně utěšuju, že pak mě teda konečně přestanou ty nově se objevivší vrásky a zvyšující se počet šedin ve vlasech přestanou trápit. Leč při vyhlídce, že na druhou stranu zase třeba zaměním současnou zimomřivost za nárazové vnitřní vytápění, mé nadšení poněkud opadá.

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 23:12
Reakce na wendulka:

Po třicítce je ještě hej.. Počkejte, až vám bude po pade. Za necelé dva týdny mám půlkulatiny. A k tomu čerstvě artrózu v obou kyčlích, v kříži.. a.. a dál nebudu psát, abych vás moc nevyděsila. Ale užívejte si, než bude hůř. Jako pořád jsem ještě mladá, ale už dost dlouho. 

Offline 0zero7
11579 příspěvků moje polička 03. listopadu 2016 00:24
Reakce na Jiná Realita:

Jak to tak ctu neni tech ses hodin malo? Kazdej to ma jinak a spousta lidem to staci, me vetsinou ne, tak se proto ptam, jestli to treba neni tim, ta unava.

Offline Vilemina
2358 příspěvků moje polička 03. listopadu 2016 06:23

Klasika, ráno v koupelně než nasadím brýle je to ucházející, ale pak na pořádným světle  Uff! Ale zas úplně si nestěžuju, sice je mi přes půl století.... Před cca patnácti lety jsme si s kamarádkami řekly, že je nám furt 38, tenkrát to vypadalo jako ošklivý číslo, postupem času  se stalo snesitelným, no a teď uz neuvěřitelným . P.s. Boli me rameno a kyčel, to uz tak jako bude na furt?

Offline rozarka
4198 příspěvků moje polička 03. listopadu 2016 07:23
Reakce na wendulka:

Vítej v klubu. Kéž by to byly jenom vrásky. Přidají se šediny. Najednou tě začne bolet to, o čem jsi dřív vůbec nevěděla. Budeš víc zimomřivá. Postupně ti najednou budou určitý věci trvat déle, než se k nim dokopeš. Samý lepší věci, no.

Je to vyhánění čerta ďáblem.Nejdřív tě zlobí vrásky,pak šediny a jak to postupně přibývá,zaćneš si víc uvědomovat,jak tě bolí tu i onde a už nejsou vrásky to největší trápení 

Offline Sweet Potato
39677 příspěvků moje polička 03. listopadu 2016 07:47
Reakce na Garfie:

Stránka nenalezena.:-/

Offline Garfie
28023 příspěvků moje polička 03. listopadu 2016 08:21
Reakce na Sweet Potato:

Koukám, že už tam ani není, asi ho vyprodali :-( 

Offline barbucha blogger
35175 příspěvků moje polička 03. listopadu 2016 08:40
Reakce na wendulka:

No tímhle se částečně utěšuju, že pak mě teda konečně přestanou ty nově se objevivší vrásky a zvyšující se počet šedin ve vlasech přestanou trápit. Leč při vyhlídce, že na druhou stranu zase třeba zaměním současnou zimomřivost za nárazové vnitřní vytápění, mé nadšení poněkud opadá.

Náhodou, návaly v zimě jsou k nezaplacení. No a v létě je ti vedro tak jako tak 

48923 příspěvků moje polička 03. listopadu 2016 08:51
Reakce na 0zero7:

Jak to tak ctu neni tech ses hodin malo? Kazdej to ma jinak a spousta lidem to staci, me vetsinou ne, tak se proto ptam, jestli to treba neni tim, ta unava.

jj mně to taky rozhodně nestačí, sice je mi líto že prospím větší kus života než jiní lidi:-/ ale jinak su totáč zombie. ale to mám pořád stejný, nijak se to nezměnilo, neprodloužilo a teda ani nezkrátilo:-) ale jedna věc je doba spánku a druhá šetření silama. po třicítce jsem se musela naučit, že prostě nemůžu jet na doraz a pak až to jde si prostě odpočinu a dobrý. na doraz, pokud nejde o život, už kašlu. protože pak jsem se z toho vzpamatovávala několik let...

Offline Wanda von Dunajew
1145 příspěvků moje polička 03. listopadu 2016 08:59

Ja si pripadám teraz ako mimoň, pretože mne ani tých 8 hodín nestačí, cez týždeň to ešte nejak zvládnem, ale potom cez víkend dospávam a som schopná dať aj 12 v kuse...

Offline Marbuša
1381 příspěvků moje polička 03. listopadu 2016 09:08

Vždycky jsem si myslela, že JÁ podbradek prostě mít nebudu. Protože se mi to nelíbí. A ejhle. Fuj. Není to druhá brada, spíš takový to visící. Existuje nějaký cvik, který fakt zabere? Vrásky mi nevadějí, to k věku patří, kromě těch nad vnějším koncem obočí, které mi dělají, jako že si to obočí tužkou na konci rozšiřuju. Ale jinak mám radost, že je dnes v Praze od rána sluníčko.

48923 příspěvků moje polička 03. listopadu 2016 09:39
Reakce na Marbuša:

nojo. vrasky jsou v pohode, ale ta visici kuze je strasna. obavam se ze leda tak uriznout:-/

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 03. listopadu 2016 09:43

Ja si pripadám teraz ako mimoň, pretože mne ani tých 8 hodín nestačí, cez týždeň to ešte nejak zvládnem, ale potom cez víkend dospávam a som schopná dať aj 12 v kuse...

nejste sama.Mne to taky nestaci a ani v tydnu.Pracuji az odpoledne takze si chodim lehnout i pres poledne.Obvzlaste v zime.Ale zacina to uz od podzimu az do leta.:-DA vubec mi nevadi,ze vic nez pul zivota prospim.

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 03. listopadu 2016 10:13
Reakce na barbucha:

Náhodou, návaly v zimě jsou k nezaplacení. No a v létě je ti vedro tak jako tak 

Kdepak, já to viděla na svojí mamce, jak je to super. Mě neoblbneš.

Offline Jehelníček
753 příspěvků moje polička 03. listopadu 2016 10:13

Taky spím v průměru 9 hodin! Šest by mě zabilo...

A taky mi nevadí, že kus života prospím, nevyspat se, stejně bych si ho neužila :-)

Offline Candance
5607 příspěvků moje polička 03. listopadu 2016 10:30

Nejdriv jsem rano mela hroznou radost, ze sviti slunce, jenze potom jsem v tom svetle uvidela ten prach a otapkany nabytek ....