Mě teď málem na dálnici zabil blbeček ve sporťáku, předjížděla sem kamion a on mě dojel (jel tak 200 imho, protože to byl děsnej mžik), no já měla místo, tak že mu uhnu zpátky za ten kamion, on ale nečekal ani sekundu a podjel mě zprava ..no málem sme se srazili, ještě sem to ale strhla zpátky..úplně ‘nejlepší’ je, že o padesát metrů dál brzdil za předjíždejícím kamionem..
Stěžovací vlákno
Ounz kreten!!![]()
Ja si stezuju,ze mam strasnou chut upect vanilkovy rohlicky.....uz asi 14 dni to mam v hlave a samo se chut zvysuje.![]()
Ale cpat se vanocnim cukrovim jeste pred vanoci.....??
Ounz ja jsem v patek jela na dalnici za objizdejicim kamionem a nejaky blb se mi tam snazila taky nacpat zprava , jako co by si pomohl? zaprve jsem se u temer prekryvala s tim druhym objizdenym a ten kamion prede mnou hodlal podjet?
999 To by ses načekala. Až mi přijde, ráda ti klubko dám s tím, že mi vrátíš zbytek, ale pokud chceš svetr dřív, nešlo by dokoupit přes net? Pokud je to ta barva.
https://www.primaprize.cz/cz-detail-312118721-alpine-maxi-667.html
Edit - koukám, že už sis poradila :)
Zarinya U nás cukroví jde na odbyt nejvíc před Vánocema, pak už jak toho je hodně, není to vzácné. Ale já většinou začínám s pečením až po Mikuláši, tak toho užírání není tolik.
Zarinya Já bych se tomu nebránila, zahájíš prostě advent ![]()
Zarinya tzv ‘testovací cukrovi’? V pořádku..já už mám za sebou testovací vánočku a bude testovací štóla
Zarinya Však advent začíná za týden!! :-)
Upeč z poloviční dávky.
Garfie ty pokusitelko...![]()
to normalne delam,pecu je tak trikrat do vanoc,ale zacinala sem kolem toho mikulase.
Zarinya
no ale když musíš, tak musíš!
Garfie no,asi fakt musim,ted sem koukla na ig a vypadla na me fotka v.rohlicku.![]()
jdu vyndat maslo z lednice....
Zarinya chápu. Máš můj obdiv, že seš tak důsledná a zásadová, já sem v tomhle dost měkkýš..
edit: haha tak už se vyndavá máslo, hned je mi líp ![]()
Ounz po tvem prispevku sem ho zas sklidila.![]()
jdu zehlit....![]()
Zarinya Rohlíčky![]()
Sweet Potato kuš...jeste tyden vydrzim.![]()
Ounz uaaaa, to je hrozny zazitok
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.