Janulik03 U příbuzných na vsi obcházela v noci dvorky se psy kočka, bohužel to byla kočka těch příbuzných. Vždycky si sedla na nějakou zídku, pes se mohl pominout a když jí to přestalo bavit, odešla na další dvorek
Nakonec jeden ze sousedů, když tam ve tři ráno dělala ksichty na jeho psy, vystřelil do vzduchu a řekl jí, že příště to bude do kožichu. Normálně k němu přestala chodit
Stěžovací vlákno
Janulik03 ja by som to uz nechala. Ona sa tiez nespravala uplne citlivo, aj se myslim, ze to pani nemyslela tak, ako to vyznelo. A ked si to pojdes vyzdvihnut, mozna sa ospravedlni ona tebe :)
Janulik03 pokud mas pocit, zes to prepiskla, omluvila bych se uplne obycejne, ze te mrzi, pokud tva reakce vyznela hrube, ze tos nechtela. Easy, netreba se v tom rypat.
continuity to mozna ne, ale imho stejne tak ani janulik... ktere to ted ale evidentne vrta hlavou.
jinx continuity no prave, mrzi ma to, zvycajne sa tak nespravam.
continuity V čem se proboha správala necitlivo a možná se omluví?? No já padnu![]()
![]()
Janulik03 Bý tebou házím za hlavu, z mého pohledu konverzace v nadsázce![]()
Jsem tak naštvaná na prodavačky u Stoklasy, který mě doporučily jen tři klubka maxi vlny na svetr...Já v pátek sice z toho ten svetr upletla, ale dneska při dokončování zjistila, že ten rolák z těch zbytků prostě neupletu. A ta barva je samozřejmě vyprodaná. Já asi budu muset počkat, jestli něco zbyde Kokoska, až to doplete
.
Janulik03 neřeš, zvlášť když se znáte dlouho - jak bylo psáno výše, bylo by to to patlání se v hovně. Ona plácla blbost, tys jí ji vrátila - jste si kvit, netřeba dál řešit. ![]()
999 kdes ji kupovala? Nebyla by na nějaké jiné prodejně?
...no a co koupit odstín třeba do tmavorudofialova(nebo barvu, kterou máš ráda) a ten rolák tím zakončit, případně olemovat jednou řadou rukávy.?.
SunEclipse Já zatím koukala na jejich e-shop, tam není. Ale už jsem ji našla i na jiných, tak to doobjednám. Ale teď jsem to konzultovala s jednou pletařkou a ta mě postrašila, že to může být jiná šarže, a tudíž jiný odstín :-(.
Miru To se mi nelíbí, ale v případě, že to s tou vlnou neklapne, vypárám rukávy a udělám je krátké, balonkové. Zrovna jsem na takový tlustší svetr koukala v COS a líbil se mi
.
999 já mám kousek Stoklasu na Butovicích, tak jestlis to nekupovala zrovna tam, podívám se, jestli nemají.
SunEclipse Díky, to budu ráda
. Já to kupovala na Smíchově.
999 stoklasa nema nropojeny sklad s obchody, ale kdyz si zavolas na pobocku, zvladnou se ti podivat, v obchode vidi, co maji v ostatnich pobockach.
Solathis Díky
Janulik03 U příbuzných na vsi obcházela v noci dvorky se psy kočka, bohužel to byla kočka těch příbuzných. Vždycky si sedla na nějakou zídku, pes se mohl pominout a když jí to přestalo bavit, odešla na další dvorek
Nakonec jeden ze sousedů, když tam ve tři ráno dělala ksichty na jeho psy, vystřelil do vzduchu a řekl jí, že příště to bude do kožichu. Normálně k němu přestala chodit
![]()
![]()
Tak som sa jej spytala ci mysli ze mi dorastu, ze ak ano tak by to fakt bola skoda.
Já myslím, že tvoje odpověd byla vtipná, netřeba se omlouvat. Jestli ses teda netvářila![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.