Ounz Strašný. Kretén.
Stěžovací vlákno
Zarinya a jakej máš recept na ty rohlíčky? já je dělám podle Rettigový
RoSa jakej na me vypadne na internetu.![]()
Janulik03 Sweet Potato no já se fakt dost lekla. Bylo by mi prd platný, že on udělal přestupek..tak sem si tu aspoň ulevila..
Ounz ne!Nejsi,dekuju![]()
dnes to jeste nema atmosferu...jen chute si delaji co chti.![]()
Zarinya Jo chute! Ja uz mam asi sest dni jednodenni strevni virozu. Protoze si vzdycky rano reknu, tyy joo,je mi zle, dnes nic nejim, vydrzi mi to tak do odpoledne, kdy pookreju a rano znova! V patek me zabila mama s babovkou a tchyne s nejakyma rezama, vcera delala mama kolace, to jsem se drzela a dnes nam upekla kachnu, to uz se nedalo drzet, ale dala jsem si s rejzi, to jsem to zachranila teda!
Zarinya tak ale přístí víkend! ![]()
ja delala tiramisu a jehneci,dokonce sem po trech mesicich snidala,housku s marmeladou....mana nebeska.
Trochu to vyvazuje,ze sem tedy se premohla na rychlochuzeni,ale,po tomhle bych asi musela obejit cely Norimberk,aby to zabralo.![]()
Ounz no,to je jista vec!1.advent to uz nic neprebije,sice jdu do prace,ale i tak to stihnu.![]()
Zarinya těším se na výsledek
(na fotku teda)
Ounz ještě že se vám nic nestalo! Tohle je hrozný, člověk může být opatrný na 200% a pak jeden blb všechno zničí.
Zarinya žehlit místo rohlíčků? No, dělej jak myslíš....![]()
Kokoska no..přesně tak. No měli sme oba štěstí.
Garfie uz mam vyzehleno..![]()
Zarinya
a noc je ještě mladá.....
jeste tedy,no,rikam rohlicky,ale kdo by se snima modeloval...takze je vykrajuju vykrajovatkama.![]()
Garfie huš,vsak sem si rikala,ze me u toho zehleni chut presla a uz to zas prichazi....![]()
Zarinya všechno se počítá!
Ounz ja vcera jela z Jeseniku, lilo, mlha ze by se dala krajet, pred opavou se opravuje cesta, jezdi se tam na semafor. Sourali jsme se za nejakym takovym sotva 20, vsichni v protismeru blikali, tak nevis co je vepredu ze, takze nikdo ani nejevil snahu predjizdet. Pak se vycasilo mezi stromy, tak jsem ho predjela a ten nestastnik nesvitil! Jel proste potme, takze na nej vsichni ne ze by blikali ze je neco spatne ale jen a jen ze nesviti (asi si nevsim, ze).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.