Potrefenáhusa Jee, tyhle barevne od Niny Ricci jsem mela taky rada. Dodnes mam pocit, ze NR ma i ty libivky docela slusne, navic za par supu. Ale lidi proste jdou po reklame.
Stěžovací vlákno
Luna já mám Ninu Ricci moc ráda, teď až trochu dopotřebuju, co mám doma, si určitě koupim tu s tou mašličkou, poněkolikátý, i ty jabka mi voněj. Jediný, co mě fakt zklamalo, byla teď ta luna, název krásnej, ale nic moc
Potrefenáhusa Jo, Mademoiselle Ricci je fakt hezka. Mne se cekem libi i Luna, rozhodne bych to potkavala radsi nez LVEB, Chloe nebo Sí (tu ja uplne nesnasim)![]()
Luna Síčko (jak ji nazývá kamarádka) je taková ta dusivá vanilková vůně nebo je to něco jiného?
Luna no já z tý klasický chloe strašně zvracela, roky a teď s ní přišla opět ta kolegyně, co tak užasně voněla tou modrou DG věcí a zas úžasná vůně, že jsem si ji (cestou přes vzorek, jinak bych neriskovala) musela koupit taky a teď v zimě mi přijde uplně skvělá...já už fakt neříkám nikdy!!!
a navrch mi přijde, že už tak moc cítit není, já teda teď furt někde cítím to nový Burberry (jsem se tim navoněla na letišti v římě a do letadla to teda nebyl uplně dobrej nápad, má to podobnou tonáž jako to sí nebo LVEB
Lamicka Síčko voni jako kdyz zapnes plynovy horak a das si tam roztavit sacek s bonbonama bon pari. ![]()
Luna Tak to vanilkove bude neco jineho, ale citim to taky dost casto.
Lamicka Ale to muze byt ono, ona je takova vanilkove ulepena, ale ty ovocne bonbony tak fakt citim.
Kúpila som si nožnice na mäso a skoro som prišla o prst. Mám to skrz necht až na mäso. Boli to fest ...
paktofonika jaauu..
paktofonika au :(
Ounz Pinot Noir Lamicka Ja to vravím stále, že na varenie a pečenie som marná
l
paktofonika Me posledni dobou vareni a peceni nebavi, nedela mi to radost. Asi jsem v kuchyni "vyhorela".
Lamicka Ja som ani horieť nezačala. Variť viem ale hrozne ma to nebaví. Ale už mám napečené a sú perfektne, lepšie som nejedla a aj svokra ich strašne chválila a chcela by ešte objednať. Že som ich nepiekla ja som jej ani nemusela hovoriť ![]()

paktofonika
Vypada to krasne
. Kde jsi nakonec objednavala? Nam dava trochu cukrovi pro deti moje maminka, my si kupujeme bud cokoladove pralinky nebo dort.
paktofonika Ty úlky s tou včelou, to je jak od Guerlaina!
toto je otresne, proste na to nejsou slova
kde tu byly ty zpomalené katastrofy? právě jsem si z komody shodila orchidej. kytka přežila, ale kůra je všude ![]()
jinx To je strašné.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.