Jiná Realita Je to vostry, v zivote jsem to neslysela:-D Ale myslim, ze to taky nekdy zkusim!
Stěžovací vlákno
Odporoučela se mi trouba. No,nemohla si vybrat vhodnější chvíli ![]()
Je tu někde vlákno na omfg?
jinx Ono i v médiích bývá o Jemenu většinou jen občasná zmínka a to se to tam táhne už několik let. Teda teď byl v jednom z posledním Respektů delší článek, ale mám pocit, že to byla spíš výjimka. Ono se odtamtud asi špatně zdrhá a imigranti, kterých bychom se měli bát tak nehrozí.
brrr no vono to ale v Jemenu teď dost přiostřilo..
brrr no vzdyt to rikam. Tragedie takovych rozmeru a svet ne, ze prihlizi, ani o tom nevi.
Ounz vlakno omfg by se dost hodilo. Tohle tam rozhodne patri.
jinx no padla mi brada..
dzizisketa zajímaný..
Jinak dovolila sem si teda to nový téma založit, a přesunula sem to tam..
Vďaka zábudlivosti údržbára v práci mi v piatok na čele pristáli blicky.Videla som hviezdičky a za ten slovník by sa nemusel hanbiť ani kočiš
Výsledok: hrča na čele,bolí to aj pri zodvihnutí obočia,no našťastie zázrakom nemám modrinu.Dúfam,že iný dopad to mať nebude (nespísala som pracovný úraz v tom šoku,za čo som dostala riadneho sprda.)
pecka Musela jsem si vygooglit, co jsou blicky.
Jestli to bylo tou kovovou částí, tak to musela být pěkná šupa . Snad se to brzy zahojí bez následků. ![]()
pecka No ty blaho, to jsem si teda nepredstavovala. Lituji te!
pecka Normálně Sikovky.
Au.
pecka akože fasa a keby si stratila vedomie, tak ako by si ho mala spísať, veď snáď tam boli aj iní kolegovia ![]()
slniecko no bola so mnou kolegyňa,ale tá v tom šoku zháňala niečo studené a pomáhala mi na stoličku.
No a sprdla ma sestra,svojho času mala na starosti BOZP (inde teda).
pecka jasné, chápem. No, skoré uzdravenie prajem!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.