Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 14. prosince 2018 18:56

paktofonika Asi tři tydny po porodu jsem si pustila na nohu těžký profi kuchařský nůž ... K čerstvém miminu lahoda :D  takže soucitim.

Offline 999
19819 příspěvků moje polička 14. prosince 2018 19:15

Já jsem fakt úplně blbá... Bolí mě hlava, necítím se dobře, je mi mdlo, chci zrušit plánovanou večeři, a pak si vzpomenu, že jsem se od 11,00 nenapila vody .

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 14. prosince 2018 19:20

MP Meri No mně se nedávno stala taky jedna laůhdka. Blbě jsem si zabezpečila jehlu, strčim pod ní prst jestli mi z ní fouká dusík a ta mrcha povolila a propíchla mi prst skoro skrz na skrz - prostě jako když padá gilotina. No řvala jak starej dlaždič.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 14. prosince 2018 20:15
Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 14. prosince 2018 21:04

Lama_z_Lana  MP Meri auuuu!

já jsem jednou strčila prst do mixéru, ani nevím jak se to stalo.. kolem se plazilo mimino, krev všude.. ale naštěstí naskočil autopilot a dopravila jsem se do Vinohradské nemocnice na plastiku, prst mi zachránili, ani to není poznat.. a stihla jsem pak i dovolenou u moře  a na tom prstu mám od té doby nejpevnější nehet ze všech! 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 14. prosince 2018 21:38

Chtěla jsem si, stejně jako minulý rok, koupit difuzér od Jo Malone Pine Eucalyptus (voní božsky) a v Douglasu mi řekli, že letos tuto vánoční limitku vůbec neměli a v butiku Jo Malone je vyprodaný. Tak je po radosti .

Offline letfenixa
10878 příspěvků moje polička 14. prosince 2018 22:03

jinx príšerné!

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 14. prosince 2018 22:10
Reakce na Potrefenáhusa:

Mutziputzi mně to voní hodně, ale jenom chvilku, po tý chvilkce to začne bejt šíleně otravný, jednou jsem s někým politým absolvovala komentovanou prohlídku zámku a ke konci to bylo už fakt k nepřežití

ale já mám sladký mírně orientální vůně ráda

​taklhe to mám u naprosté většiny parfmů z parfumérií. hlava mi většinou voní, ať je citrusová, orientální nebo květinová. jenže pak se skoro všechny slijí do takového unifikovaného smradu, který mi hrozně vadí. je jedno, jestli je to lavíbelka nebo gucci nebo bottega veneta.  výjimkou je poéme, už skoro nesehnatelná euphoria blossom, burberry london a shalimar, z toho, co si pamatuju.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 14. prosince 2018 23:14

Jiná Realita jak skoro nesehnatelna euphoria blossom?vzdyt to maji vsude a stoji par eur.Ja si ji koupila v lete na denni obycejne noseni a nejak mi prestala vonet,ani sem ji nedobrala.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 14. prosince 2018 23:23

Zarinya kde všude? myslím ověřené obchody, parfumerie...k vidění je jen na eshopech, které považuju za spíš podezřelé, a náhodou jsem ji koupila ve vídni.

Offline Kokoska
34951 příspěvků moje polička 14. prosince 2018 23:30

Potrefenáhusa Mně krásně voněla Chloe Roses, jako když se otevře stará kniha a je v ní uschlá růže. Měla jsem 30 ml a pak jsem si koupila ještě jednu a v půlce už jsem ji skoro nesnášela. Já nevím, že mě ty vůně vždycky tak po spotřebování padesátky přestanou bavit. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 14. prosince 2018 23:31

Jiná Realita tak ja cesky trh neznam,v Nemecku ji maji i v drogerce s parfumerii.Tak mozna mas pravdu,ale prekvapilo me to.

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 15. prosince 2018 00:11

Kokoska já jsem si padesátku ještě nikdy nekoupila, jedu ve 30

Offline Poéma
765 příspěvků moje polička 15. prosince 2018 08:53

Jiná Realita Zkus se podívat do DM drogerie, u nás jsem ji tam viděla. Když bys nepochodila v kamence, tak na jejich e shopu je taky k dostání. Pokud se ti ovšem DM zdá být dostatečně ověřený obchod. Jinak je na eshopech opravdu běžně k mání a třeba na Europarfémech já nakupuji běžně a mám s nimi jen ty nejlepší zkušenosti.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 15. prosince 2018 09:50

Poéma u nás v dm ji nemají 100%, a dívat se na jejich eshop po parfémech by mě teda v životě nenapadlo :) podívám se tam. i matka ji miluje, sehnala bych ji ráda.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 15. prosince 2018 10:02

tak jsem během jedné hodiny totálně onemocněla. včera, cestou do brna :/ ještě ráno jsem si říkala, že je neuvěřitelné, že jsem pořád zdravá, zatímco všichni jsou už 100x nemocní. vrátila jsem se s rudým krkem neschopná polykat. mám strašně moc práce, nemůžu být nemocná, navíc mám sbor a tak. takže jsem nasadila všechny páky přírodní medicíny, včetně nedávno doporučeného receptu "dát si do pupku vatu namočenou ve slivovici a omotat se potravinářskou folií"  nemám zdání, co zabralo, ale dneska ráno mám krk celkem ok, polykání nebolí, a v noci jsem neměla ani horečku. akorát teda pokoj mi smrdí jako alkoholikovo doupě 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 15. prosince 2018 10:10

Jiná Realita A kdybys mela cestu do Nemecka nebo nekdo z tveho okoli tak drogerie Müller,v oddeleni parfemu 30ml 19.90€.

V DM ji tedy taky nemaji,eschop nevim.

Offline Poéma
765 příspěvků moje polička 15. prosince 2018 10:17

Jiná Realita Mají tedy jen 30 ml mrňouse a za neslušné prachy, to pokud bys neopovrhla mým vyzkoušeným eshopem, tam by byla cena o něco lepší, ale zase poštovné, pokud tedy nejsi Prahy, Pardubic nebo HK (vyzvednutí osobně).

https://www.dm.cz/calvin-klein-damska-edp-euphoria-blossom-p88300201105.html

https://www.europarfemy.cz/toaletni-voda-calvin-klein-euphoria-blossom_z9/#4672

a když si zadáš na stránce DM dr. vaše PSČ, tak by ti měly vyjet prodejny, ve kterých ji mají. U nás jsem ji našla hned ve třech DMkách.

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 15. prosince 2018 10:23

Jiná Realita Kde jsi sebrala.ten doporucovany recept? To je masakr!:-D. Tak at jsi brzo zdrava, ja jsem ted tajy ve fazi, neco na me leze, ale nechci aby vlezlo!

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 15. prosince 2018 10:33

Karja dotáhl ho kolega z práce  dnes to na noc zopakuju, pokazit se tím asi nic nedá.