Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline rasaNori
8845 příspěvků moje polička 01. března 2019 12:10

Janulik03 Garfie me to nastvalo i z toho duvodu, ze jsem chtela aby mala tu zoo prosla sama, uz chodi pekne, a diky tomu ze jsme se do ni dostali o 2 hodiny pozdeji tak uz byla unavena a padala a to pak nema smysl. A hlavne do tech tri bylo krasne, pak se zatahlo a zacalo foukat, to taky bylo na budku ze ty dve hodiny z hezkeho tepleho dne jsem s ni prosedela v panelaku... 

Offline Janulik03
20264 příspěvků moje polička 01. března 2019 12:16

rasaNori uplne si ma vrátila v čase. Aj s pocitmi. Bezmocnej zlosti sama na seba a j na nich. 

Offline rasaNori
8845 příspěvků moje polička 01. března 2019 12:24

Janulik03 jo muz mi taky rekl ze aspon propriste budu vedet. 

Offline Janulik03
20264 příspěvků moje polička 01. března 2019 12:28

rasaNori no len aby 

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 01. března 2019 12:30

Garfie jasne, opravuji na priste nesouhlasit/protestovat.. 

a na miste rasaNori bych se (s vnitrnim skripenim zubu) snazila o maximalne “prijemne a vstricne” reseni: “hele, tak abychom se vzajemne (!) nemusely vazat a omezovat, tak ja se stavim v xy hodin a pokud nebudete hotovi, tak to ale vubec nevadi a pojedem separatne, bude to super, ze budem nezavisle a nebudem se (vzajemne!) omezovat ani pri odjezdu...” + usmev, usmev, usmev, mrk, mrk...

Tezky je, ze na kovane manipulatory to neplati a dost casto me to napadne az na “schodisti”.. 

Offline rasaNori
8845 příspěvků moje polička 01. března 2019 12:35

Pavlena :D to si musim nekam napsat. Hele me totiz ani nenapadlo se v to utery zeptat, proc nejede autem, nejak uz jsem byla v myslenkach u toho jaky auto vemu at se tam narvou 3 sedacky 2kocary a tak. No obecni idiot hadr

Online Sweet Potato
40400 příspěvků moje polička 01. března 2019 12:59

rasaNori Dobře si tě vycvičili.

Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 01. března 2019 13:00
Reakce na rasaNori:

Pavlena :D to si musim nekam napsat. Hele me totiz ani nenapadlo se v to utery zeptat, proc nejede autem, nejak uz jsem byla v myslenkach u toho jaky auto vemu at se tam narvou 3 sedacky 2kocary a tak. No obecni idiot hadr

​jj to si zapis. on si tohle clovek musi prerovnst v hlave, ze ma v prvni rade myslet na sebe a svou rodinu, nekomu to jde hladce nebo to ani jinak neumi, stastne to povahy

jinak bych jeste doporucila: stavim se v jednu at stihnem slunicko, pokud nebudete pripraveni, dojdete pak za nama. zavolame si, papa

Offline Karja
44721 příspěvků moje polička 01. března 2019 13:02

rasaNori Eee, tak so to zopakuj sama a natajnacku. Taky by me to nastvalo.

Offline barbucha blogger
35876 příspěvků moje polička 01. března 2019 13:18
Reakce na rasaNori:

barbucha verim ze bys ji to rekla, ale ty vado na tohle koule nemam:D

​No já bych neměla koule zas na to, koukat jak moje dítě musí čekat a nudit se a pak prošvihne svoji bdělou dobu... to by si měla ta ženská uvědomit, ale to většinou tyhlety sebestředný sobci neuměj. Ale tak když někdo myslí jen na sebe, tak já to dokážu taky 

Offline rasaNori
8845 příspěvků moje polička 01. března 2019 13:31

barbucha dik, ted se citim mnohem lip... 

Online Kokoska
34974 příspěvků moje polička 01. března 2019 13:39

Mě trochu v tomhle rozčiluje snacha. Občas potřebuje někam odvézt a já ráda, když mám čas. Ale domluvíme se na nějakou hodinu a snad se ještě nestalo, aby byla připravená a čekala na mě. A to jí většinou volám, když vyjíždím, což je nějakých 10 minut autem. Ale její boj, když přijde pozdě, já z toho problém nemám.

Offline Catherinne
10849 příspěvků moje polička 01. března 2019 13:45

rasaNori možná by  bylo řešením sraz na místě.  Jasně, 5minut každý počká, potom si jdu po svým. Zrovna v té zoo je tisíc možností se sejít později.  

Offline rasaNori
8845 příspěvků moje polička 01. března 2019 13:53

Catherinne ono totiz ja bych se bez ni v zoo obesla, akorat by mela slozitou dopravu na misto tim ze nechce ridit. Propriste vim holt. 

Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 01. března 2019 14:04
Reakce na barbucha:

​No já bych neměla koule zas na to, koukat jak moje dítě musí čekat a nudit se a pak prošvihne svoji bdělou dobu... 

​presne. a ta druha cast - to je prece blbost. dotycna se chova proste presne takhle-mysli na svoje dite aby se pekne vyspinkalo. tim je to zajisteny, ona si na nej mysli. ja tudiz mam prostor myslet zas na svy - pac kdyz to neudelam ja, tak kdo?

Offline Janulik03
20264 příspěvků moje polička 01. března 2019 14:08

viktorka_od splavu barbucha vy dve ste tak radikálne. Neviem či by som chcela s vami prísť do sporu. Ale na školenie z asertivity by som k vám išla, to joooo

Online Potrefenáhusa
38871 příspěvků moje polička 01. března 2019 14:12

Janulik03 mně takhle cvičila jedna kamarádka s miminem, jako nedělaj to ty holky všechny, dost jich je i normálních, ale fakt málokdo s tim malým dítětem, kor prvním, byl schopnej přijít někam včas, kamarádka takhle dokonce prošvihla i svatbu naší jiný kamarádky, kvůli spícímu dítěti nebyli schopný vylézt z domu včas. Jiná kamarádka mi zase takhle posouvala sraz, furt po pul hodině, že dítě spí, pak ještě po pul hodině.........nakonec z toho byla hezká hodinka a půl

nechci teda vyvolávat nějakej flejm, mám pro to fakt celkem pochopení, ale po zkušenostech si s matkama a jejich malejma dětma dávám pevný srazy, kdy na ně musim někde čekat, celkem nerada. 

Offline Janulik03
20264 příspěvků moje polička 01. března 2019 14:14

Potrefenáhusa no práve. a potom si pripadáš ako krkavec, ked trváš na tom že presne. A nechápeš potreby detí. Iných

Offline continuity
43136 příspěvků moje polička 01. března 2019 14:28

toto myslet na sebe a svoji rodinu dokaze uplne dokonale segra. puvodne jsem myslela, ze kdyz jsme na navsteve u ni, tak ona ridi program, protoze proste vic zna ty aktivity vhodne pro deti nez ja. ale kdyz prijeli oni sem, zas to jelo podle ni. ona nas zve porad a ja tam jezdim zridka, protoze mne ten vikend vzdy uplne vystavi.

manipulatorka par excelance a nejvetsi nestesti je, ze ona je snad presvedcena, ze to takto vsem ostatnim vyhovuje. 

Offline continuity
43136 příspěvků moje polička 01. března 2019 14:35

Potrefenáhusa kdyz jsem mela malinke deti a byly takto nevyspytatelne (jakoze male deti opravdu jsou), tak jsem si hrozne nerada nejake pevne zrazy domlouvala. potiz je, ze obcas to ti ostatni nechapou a matku do toho presneho casu tlaci. ono to totiz v te chvili neni o nejakem rozhodnuti - budu tam vcas. to spici dite je v podstate vyssi moc. lze ho samozrejme vzbudit, ale dost casto konci malym vzpruzencem, se kterym uz neni zadna rec, takze bys ji proklinala zas z jineho duvodu.

v te situaci, co popisuje rasaNori si uplne dovedu predstavit, ze svagrova ditko i ulozila driv a ono prachsproste neuslo. druha vec, ze ja bych v tehle situaci netlacila na posun, ale poslala bych ji do zoo samotnou s tim, ze se tam proste potkame.