Jiná Realita mokrej hadr!
Stěžovací vlákno
Ounz už jsem použila ![]()
Ounz Kam?
dynda na hlavu![]()
dynda jako že by na hlavu, jo?
to budu asi taky brzo potřebovat, pořád drží mrcha!
Jiná Realita jj hadr na hlavu,lzici do ruky a urcite bude dobra.![]()
Na hlavu nejlíp, to je jasný. A jinak teda na tu formu ze strany formy nebo ze strany vykukující bábovky? To je asi blbej dotaz, co? Ale já si fakt nejsem jistá. Ke všemu vyklápím za studena, tak tam asi stejně už jedině na čelo...
Jiná Realita formu pak zakopat na zahradě
dynda ja ho davala z vrchu babovkovy formy,nechala lezet a fakt to pustilo.....ale studena ne.Ja vyklapim horkou.
Jiná Realita no tak já pak ještě ze zoufalství odrejpávala příborovým nožem..poškození formy možný..
doporučuju nordicware ![]()
brrr Se suši soucítím, to by mě taky mrzelo, to jedno z jídel, co se mi snad nikdy nepřejí. Zas ale duben není tak daleko.
Zina Teď jsem zjistila, že hlídači odjíždí až příští neděli, tak bychom to v sobotu ještě stihli.
UF!!
dynda ze strany formy. já vyklápím za horka, a vždycky pěkně vyklouzne. ale dneska se mi teda nějak celkově nevedla. zkoušela jsem jiný recept, v jendu chvíli jsem měla pocit, že se to celý srazilo
ale nakonec dobrý. a mezitím mi ještě přišly na návštěvu fašanky
Jiná Realita krasna!
ja zrovna zadelavam na loupaky podle Maskrtnice![]()
711990 hlavně doufám, že bude dobrá. já bábovky miluju ![]()
Jiná Realita tak toto foto snad nepatri do stiznosti...
nato,ze nesla vyklopit,vypada dost neorvane....ja cekala fotku,neco jako jednou od Garfie ![]()
brrr my mame posledni tri mesice hlidani pres noc zasadne v dny, kdyz ma muz nocni. a dnes mel mit denni, ale ho uprosili, aby si to vymenil - navic nekdo v baraku predelava byt, takze je tady pres den hluk. takze to dostal podruhe.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.