Alena_In a ty prstky se pekly nebo smazily, nevis? Testo totiz zbude vzdy, ono se to kynute nemuze prepracovat vic nez rekneme 2x, napotreti z toho prave udelam taky ty smycky v cukru obalene.
Stěžovací vlákno
continuity a ty to vykrajuješ? Já udělam kuličku a tu necham kynout na koblihu a kdyby vdolek, tak kuličku splácnu..
Bavorské vdolecky miluju a čas od času dělám . Mám na ně úplně skvělý recept. Mnohokrát ověřený. Úplně nejlepší těsto jaký jsem kdy měla v rukou.
a dělám je taky mrnavy. Tak na max 2-3 kousnutí.
Dadoo a recept by prosím nebyl? Díky ![]()
Catherinne dám do jídelního vlakna![]()
Ounz jj, rozvalim testo na cca 2cm, mozna 2,5. A pak to vykrajuji, nejakou sklenickou - vzdy zapomenu kterou - delam to opravdu jenom jednou do roka. A kdyz to plnim, tak uz pred pecenim, zlepim dve dohromady.
Dadoo v jidelnim vlakne je vedro, varit se tam neda ![]()
continuity jotak, tak to dělala moje babi taky, já plnim až po usmažení. Dostane se tam víc náplně a nemusí to nutně bejt jen povidla..a dělala sem je až teď po dlouhý době, zkoušela sem přes noc kynutý koblihy od Maškrtnice (doporučuju) a teď ty kváskový (taky doporučuju!)
Zarinya
že jo, proti mně je Jiná Realita dost amatérka!
Alena_In a ty prstky se pekly nebo smazily, nevis? Testo totiz zbude vzdy, ono se to kynute nemuze prepracovat vic nez rekneme 2x, napotreti z toho prave udelam taky ty smycky v cukru obalene.
Peklo se to, tak jako ty koláčky, ale jak byly placatější, tak byly taky křupavější.
Alena_In diky, uvidim, mozna to zkusim. Jeste nemam uklizenou kuchyn po obede.
Zcela tematicky do stiznosti: nejdriv mi uplne utekla voda z vajicek na tvrdo - asi liter vody na sporaku, vsechno plavalo a v hrnci nic. No a pak jsem chtela rychleji otevrit papinak a para z cervenych fazoli mi ohodila pul obyvaku. Na kresle byla nastesti mikina a zdi mame omyvatelne.... povedlo se nakonec oboje: i fazokacka i spenatova rolada, ale nevim jistli naberu odvahu na ty vdolky. Dnes mi utece asi drozdi z hrnecku.
Tak ta havajska borovicka, jak jsem ji mela jako vanocni stromecek (a jak jste mi tvrdily, ze prezije vsechno
) mi chcipla ![]()
Tady už se zase žere a já mám chuť úplně na všechno!!
Včera jsem říkala manželovi, že už jsme dlouho neměli palačínky, a on na to, že ne palačinky, ale amolety bys měla udělat. ![]()
Ha, tak to máš celosvětový primát. Anebo že by se někdo malej chlupatej přičinil? ![]()
Luna ne neke!!
MP Marge
Ha, tak to máš celosvětový primát. Anebo že by se někdo malej chlupatej přičinil?
Ja myslim, ze malej chlupatej demon je v tom tentokrat nevinne. Spis se potvrdilo, ze ja opravdu zadna zahradnice nejsem a nikdy nebudu. V minulosti jsem dokazala zahubit i kaktusy ![]()
Ale mrzi me to. Ja uz jsem si predstavovala, jak se mnou bude az do duchodu... Byla takova hezka ![]()
MP Marge Já jsem taky zabila všechny kytky, kaktusy included ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.